Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok geçmişolsun canım

Selamlar kızlar :) bugünkü menümü yazayım hemencecik
10.30 da
1 dilim ekmek
Peynir

12.30 da 1 tane haşlanmış yumurta

15.30 da 1 ısırık ekmek (dayanamadım sıcacıktı)

19.30 da 1 tabak kıymalı bamya
1 dilim ekmek

20.00 de 4 tane havuçlu top
1 çatal etimek tatlısı azcıktı

1 buçuk litre su içtim

Canım burda yani İldem Beyazşehir TOKİ de komple elektrik ler kesildi, sizin mahallede var mı? Acaip bi rüzgar var, ev sallanıyor resmen

Ben de yalnızken ve öğlen saatlerinde tutabiliyorum ama birisi varsa bir şey yiyorsa veya gece olmuşsa yemekler dizi dizi geçiyor gözümün önünden dayanamıyorum

1.57 cnm boyuma göre kiloluyum bende, bundan 1 sene önce falan 69 kiloya kadar çıkmıştım 4_5 ay önce 55 kiloydum ama dikkat etmedim yedikçe yedim baktım geri geliyo kilolar yeniden diyete girdim
Yakınmış boyumuz ben de ortaokuldan beri 153 tüm temmuzda 2 dr 156 ölçtüler 3 cm uzamışım. Bazen doğum yapmak boy uzatırmış Allaha şükür ben de boyu uzayanlardan oldum :))

Canım çok geçmiş olsn dikkat et kendine bayılacak kadar aç bırakmasamışsın keşke kendini çok üzüldüm
Toparlanınca gelirsin belki yine :)
Dikkat et kendine geçmiş olsun.

Ben de pek su içmiyorum su hatırlatıcı program indirdim o bile etki etmiyor eeteleyip duruyorum :)

Spora başlamadan önce 91.7 ydim (4 gün önce)
Bugün 92.8 çıktım yediklerime de dikkat ettim
İnternette spor ilk günler ödem yapar denmiş öyledir inşallah
Canım bir de kas kütlesi yağdan ağır olduğu için kilo almış görünsen de aslında inceliyorsun o yüzden sadece tartı rakamına bakmamak lazım ölçülerini de al karşılaştırırsın
Bir de yağ kas su ölçümü yaptırabileceğin bir yer varsa ölçtür bazı eczanelerde ölçüyorlar :)

Üzülme canım arada o da lazım :)))

Kızlar dayanamadım her zamanki tartılma saatlerimden erken tartıldım şimdi 2 gündür pirinç tüketmiş olmama ve abur cubur yemiş olmama rağmen kilo vermişim o kadar mutluyum ki :)

Tek sorun annemin bugün günü olması ve 2 haftadır benm bu günü bekliyor olmam :)
Yememem gereken şeyler yiyeceğim çünkü.
Olsun ben mutluyum çünküüüüü
Bakıınn

07 Ocak 2020 80,6 kg
06 Şubat 2020 77,0 kg (gece 5 gibi)

1 ayda 3,6 kg vermişim

Gilaburu suyu ney cnm merak ettim ☺ bulguru seviyosun galiba, bende çok severim ama karbonhidratı çok kaçırınca hem çabuk acıkıyorum hemde şişkinlik oluyo bende
Gilaburu Kayseri ve çevre illere özgü bi bitkidir.suyu sıkılarak içilir, biraz kekremsidir, az şeker atılabilir, ödem söktürücü, metabolizma hızlandırıcı özelliğiyle diyet dostudur..bi çok hastalığa şifadır, böbrek safra taşlarını eritici düşürücü özelliği vardır..daha sayamadığım çok faydası var internetten bakabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…