çok geçmişolsun canımGünaydın
Ona da çok çok geçmiş olsun
Sadece ateş mi var?
Başka bulgular var mı ?
Bizde sadece ateş var idrar da temiz çıktı diş çıkardı dün onu gördüm dr a gitmedennhemen önce ama bu sabah yine ateşliydi ilaç saati geçtiğinde.
Diş ateşi diş patlayana kadar oluyormuş.
Evet canım bende ilahiyat mezunuyum :)Meslektasimi buldum derken.sende mi ilahiyat mezunusun canım.
Canım burda yani İldem Beyazşehir TOKİ de komple elektrik ler kesildi, sizin mahallede var mı? Acaip bi rüzgar var, ev sallanıyor resmenIyi akşamlar kızlar.Dunki hamur işinden sonra bugün daha dikkatliydim.
Sabah limonlu su
Kahvaltı 09.00
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
1kasik menemen yumurtasız
Salatalik peynir 2zeytin
12.00
Çeyrek portakal
14 00
1kase mercimek çorba.
Salata
15.00
Yeşilçay
19.00 Aksam
3kasik taze fasulye yemeği kıymalı
1kasik bulgur pilavı
1kase cacık
2kasik patlıcan salatası
2lt su
Spor yok.Bugun dersim çoktu.Cok yoruldum
Çok teşekkür ederim :)çok geçmişolsun canım
Aynen 55 in altına düşmemen lazım canımAllah aşkına, 57 den sonra daha ne hedef koyacaksın , incelikten belin kırılacak boyuna göre şuan bile zayıfsın bence
Ben de yalnızken ve öğlen saatlerinde tutabiliyorum ama birisi varsa bir şey yiyorsa veya gece olmuşsa yemekler dizi dizi geçiyor gözümün önünden dayanamıyorumKahvaltiya misafir geldi. Ben sunu farkettim, herkesle birlikte olunca kendimi tutabiliyorum. Hele eV sahibiysem zaten koşturmaktan yiyemiyorum. Ama aksam cocugum uyuduktan sonra içimden canavar çıkıyor resmen. Asla ac olmamama rağmen yiyorum. Dun gece neler yedim anlatamambir gun icinde yedigimin toplamindan bile daha fazla
Yakınmış boyumuz ben de ortaokuldan beri 153 tüm temmuzda 2 dr 156 ölçtüler 3 cm uzamışım. Bazen doğum yapmak boy uzatırmış Allaha şükür ben de boyu uzayanlardan oldum :))1.57 cnm boyuma göre kiloluyum bende, bundan 1 sene önce falan 69 kiloya kadar çıkmıştım4_5 ay önce 55 kiloydum ama dikkat etmedim yedikçe yedim baktım geri geliyo kilolar yeniden diyete girdim
Canım çok geçmiş olsn dikkat et kendine bayılacak kadar aç bırakmasamışsın keşke kendini çok üzüldümkızlar dün aksam fena hastalandım bayılmışım ... Eşim hastaneye götürdü.Aç kalmayı ilk günden abarttım sanırım :) Kanım çok düşük çıktı ilaç serum ve vitamin vs takviye desteğe başladı doktor. Kaptanım ben üzülerek aranızdan ayrılacağım ;( kusura bakmayın
Ben de pek su içmiyorum su hatırlatıcı program indirdim o bile etki etmiyor eeteleyip duruyorum :)Kızlar ya benim diyetteki en zorlandığım şey su içmek oluyor yazın bile günde 1 bardak içsem yetiyo bana düşünün yani, diyetteyim diye kendimi zorlaya zorlaya anca 1.5 litre içebiliyorum yeterlimi acaba, bide suların içine meyve falan atsam içimi kolaylaşırmı acaba detox suyu gibi bi nevi
Canım bir de kas kütlesi yağdan ağır olduğu için kilo almış görünsen de aslında inceliyorsun o yüzden sadece tartı rakamına bakmamak lazım ölçülerini de al karşılaştırırsınSpora başlamadan önce 91.7 ydim (4 gün önce)
Bugün 92.8 çıktım yediklerime de dikkat ettim
İnternette spor ilk günler ödem yapar denmiş öyledir inşallah
Üzülme canım arada o da lazım :)))Evetttt ben geldim hanımlar:) menümü topa tutabilirsiniz hakettim...
Kahvaltı 10.30 da 2 dilim ekmek
Ara 14.00 'te 2 pişiçay
Ara 15.00 1 dilim pırasalı börek
Saatlerini unuttum ama gün içinde 6 7 hurma yemişimdir
Saat 18 de yarım pişi daha yedim ve çay
Saat 21.00 de 1 tane içli köfte yedim.
bugünkü menümün hepsini ayakta geçiştirerek yedim
2 litre su içtim
Sürekli koşuşturdum..
Kötüydü üzgünüm. Daha dikkatli olucam bugün ailemin geldiği ilk gün olduğu için böyle değişik bişe oldu anlamadım berbat şekilde karbonhidratlı bir gün....
Günaydın :))günaydın herkese ev halkını gönderip spora başlayacam
Gilaburu Kayseri ve çevre illere özgü bi bitkidir.suyu sıkılarak içilir, biraz kekremsidir, az şeker atılabilir, ödem söktürücü, metabolizma hızlandırıcı özelliğiyle diyet dostudur..bi çok hastalığa şifadır, böbrek safra taşlarını eritici düşürücü özelliği vardır..daha sayamadığım çok faydası var internetten bakabilirsin canımGilaburu suyu ney cnm merak ettim ☺ bulguru seviyosun galiba, bende çok severim ama karbonhidratı çok kaçırınca hem çabuk acıkıyorum hemde şişkinlik oluyo bende
Günaydın canım gece bi ara gitti ama çok sürmedi.Ama resmen ucuyoruzCanım burda yani İldem Beyazşehir TOKİ de komple elektrik ler kesildi, sizin mahallede var mı? Acaip bi rüzgar var, ev sallanıyor resmen
Yok canım şimdi bile yüzüm çöktü.Minicik kaldı.57 yeter bana galiba.Aynen 55 in altına düşmemen lazım canımdira90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?