Teşekkür ederim canııım :))Süpersin canım bravoo
Fotosunu biz de bulabildik Ayşegül hanımBitki hali bu, suyu sıkılarak birazda sulandırılarak içiliyo.. bağların bahçelerin kenarlarında çalı gibi genellikle kendiliğinden çıkıp büyüyen bi bitki..
Ne oldu nereye gidiyorsun ?2 gundur hic bakamadim mesajlara. Paketli gidadan, goraliya, tosttan ekmege hersey yedim dunneden oldu nasil oldu bilmiyorum. Menu falan yazmaya yuzum yok. Zaten listede degildim ama ben musadenizi rica ediyorum. Azıcık kendimi toparlamam lazim
Sudan tiksinir insan.Bunu nasıl mantıklı bulup yapmış ya.Hasta falan olmamis mi acaba.Dün burda başka bi forumda okudum. Zayıflamak isteyen kadının biri su diyetiyle 10 günde 11-12 kilo yada fazlasını verdiğini yazmış..çok ilginç geldi nasıl oluyo diye okudum tüm yazdıklarını, sadece su içiyormuş 10 gündür hiç yemek vs yememiş sudan başka.. Nasıl dayanabildin bayılmadan hastanelik olmadan anlayamadım
Yok hasta falan olmamış... Bi iki kişide ona bakıp aynı şekilde su diyetine başlamışlar..okuduklarıma inanamadım..20 -30 güne tamamlamayı düşünüyorlardı sanırım..Sudan tiksinir insan.Bunu nasıl mantıklı bulup yapmış ya.Hasta falan olmamis mi acaba.
İnsanlar maalesef işin sağlık yanını önemsemiyorlar kaybedecekleri kasın büt önemi yok onlar için zayıfladılar mı evet onlar için bu kadar. Sonra da misliyle alıyorlar. Çok saçma bulup önemsemiyorum ben o tarz şeyleri hatta 3 günde 5 kilo verdiren diyet vs hiçbir şeyi açıp okumuyorum artıkYok hasta falan olmamış... Bi iki kişide ona bakıp aynı şekilde su diyetine başlamışlar..okuduklarıma inanamadım..20 -30 güne tamamlamayı düşünüyorlardı sanırım..
Ne diyimki.Hic akıl karı bisey değil.Bi de 20 30 gun yapcaklarmis ya.Boyle verilen kg da hemen alınır zaten.Ama sonra çıkar bi hastalık falan.Cok zararlı bisey ya.Yok hasta falan olmamış... Bi iki kişide ona bakıp aynı şekilde su diyetine başlamışlar..okuduklarıma inanamadım..20 -30 güne tamamlamayı düşünüyorlardı sanırım..
hiç doğru değil.Vücudun suya ihtiyacı olduğu kadar besine de ihtiyacı varDün burda başka bi forumda okudum. Zayıflamak isteyen kadının biri su diyetiyle 10 günde 11-12 kilo yada fazlasını verdiğini yazmış..çok ilginç geldi nasıl oluyo diye okudum tüm yazdıklarını, sadece su içiyormuş 10 gündür hiç yemek vs yememiş sudan başka.. Nasıl dayanabildin bayılmadan hastanelik olmadan anlayamadım
Hayırlısı olsun inş...din kültürü öğretmenliği mı yoksa meslek derslerimi...Yok canım henüz atanamadım inşallah o da olacak birgün:)
Amin ınşallah. Meslek canımHayırlısı olsun inş...din kültürü öğretmenliği mı yoksa meslek derslerimi...
Güzel bir menü canım afiyet olsuniyi akşamlar bugünkü menüm
7.30 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
peynir çok az acı sos
12.00 1 elma
14.00 5 kaşık nohut
bol salata
20.00 1 bütün but
bol salata
21.30 çay 3 hurma bir avuç doldurmayacak kadar fındık
2 lt den fazla su
:)tuhaf ama yine de güzel. Sadece şu pilav olmasaydı iyi olurdu:)İyi akşamlar
Tuhaf menüm:
09.30. 1 elma, çeyrek muz
12.30. 4 kaşık et kabağı yemeği, 3 kaşık pirinç pilavı
14.00. 1 kase ekşili çorba
18.00. 1 tabak ekşili çorba
19.30. Yeşil çay
2,5 litre su, yarım saat yürüyüş..
Oo gümbür gümbür geliyosun kız maşallah menün çok güzel. Hafif ve doyurucuİyi akşamlar kızlar dünkü pasta faciasından sonra bugünü güzel geçirdim şükür
Sabah 08.00; 1 kase mercimek çorbası
Öğlen; 1 kase tavuk suyu çorba
4/5 yemek kaşığı ıspanak
Ara öğün 15.00; 1 elma, 1 küçük paket yoğurt
Akşam 18.30; 1 kase yoğurt çorbası
4/5 yemek kaşığı barbunya
1 litre su (su az oldu ama sporla 2 ye tamamlıcam)
Birazdan 1 saat kadar spor yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?