- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Afiyet olsun canım :)Kızlar iyi akşamlar menümü.bildirym.
Kahvaltı 08.30
Kaşarlı omlet 1yumurtadan
Salatalik marul nane maydanoz
1dilim tb ekmek
12.30
Çeyrek portakal
14 00
Yarim çiğköfte durum 1bardak ayran
16.00
Yeşilçay
1minik kare bitter
19.00 Akşam
5misket köfte fırında 1kasik pattaes püre
1 kase yesil mercimek çorbası
Salata
1bardak ayran
2ltsu.
Spor yok.Baya hareketliydi bugün yine.
Afiyet olsun canım kuru fasulye bulgur pirinç gibi yiyecekleri tartı gününden 1 gün önce yemeni tavsiye etmem canım çünkü bunlar vücutta su tutuyorlar tartıda da fark ediyoIyi akşamlar hanımlar, dün menümü yazmamisim sanirim dün ve bugün iyi geçmedi spor da yok, gece uykusuz gecti zaten oğlanın ateşi yüzünden.
Sabah 10
1 bardak süt, 2 kurabiye, 1 muz
Öğle 14.00
4 parca tavuk kizartmasi, 1 kase tarhana çorbası, 2 galeta
Akşam 18.00
1 tabak kuru fasulye, 1 kase tarhana çorbası
Su 1,5 lt
Spor yok
Bu hafta çok ic acıcı bir sonuç beklemiyorum maaalesef.
geçmiş olsun canımYine uykusuz bir gece var önümde, ah şu çocuklar hasta olmasa hiç
Youtubeda da yapanların çektiği videolar var öğünlerden birinde hurma yiyorlar diye hatırlıyorum ama ben dayanamamDün burda başka bi forumda okudum. Zayıflamak isteyen kadının biri su diyetiyle 10 günde 11-12 kilo yada fazlasını verdiğini yazmış..çok ilginç geldi nasıl oluyo diye okudum tüm yazdıklarını, sadece su içiyormuş 10 gündür hiç yemek vs yememiş sudan başka.. Nasıl dayanabildin bayılmadan hastanelik olmadan anlayamadım
Su orıcı diyr de geçiyor bu Aidin Salih in kitabında varmış belli sayılar ve kuralları vardı. Bu şekilde bücudun şifalandığını hastalıklardan kurtulduğunu söyleyenler varYok hasta falan olmamış... Bi iki kişide ona bakıp aynı şekilde su diyetine başlamışlar..okuduklarıma inanamadım..20 -30 güne tamamlamayı düşünüyorlardı sanırım..
Menüm güzelde, suyun günde toplam 2-3 bardak mı..çok çok az olmuş, mutlaka suyu artırmalısın.Eki Görüntüle 2586125
Öğlen
15:30
1 Lahmacun
Bol maydanoz
2 çatal salata
1 küçük kutu ayran
1 çb çay tek şekerli
1 dilim kaşarlı pide
Akşam
Eki Görüntüle 2586128
Çorbanın yarısı
Pilavın 1 kaşık eksiği
Su 2 bardaktı sanırım pek dikkat edemedim belki de 3 tür.
Uğraşıyorum ama aklıma gelmiyor pek. Dğn de aktifti baya hastane gün gel yemek yap derken hiç aklıma gelmedi akşam da 8 bçkta uyudum uykusuzum 2 gündür :)Menüm güzelde, suyun günde toplam 2-3 bardak mı..çok çok az olmuş, mutlaka suyu artırmalısın.
Menün güzelde yazacaktım..bu akılsız! telefonlar doğru yazdıklarımı güya düzeltip değiştiriyorlar
Tebrikleeeerr
Süper cnm inşallah benden de gitmiştir azda olsa
çok güzel vermişsin
Evet canım, bugun bildirim yapman gerekiyorGünaydın kızlar ben henüz listede değilim kilo bildircemmi acaba, gerçi tartılmadımda unuttum ☺ bildirmem gerekiyosa yarın sabah tartılıp yazarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?