Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canım makarna olmadı bence de bugün biraz daha dikkat ediyorum bakalım
Çok saymıyorum ama su 2 lt oluyor
Sabah 1 bardak aç karnına muhakkak içiyorum aslında 4 bardak içmek gerekiyormuş
en azından 2 bardağa çıkartabilirsem iyi olacak

tamam yazayım İNŞALLAH

2 dizimde menüsküs
kalpde ritm bozukluğu
bide akciğerimde pulmoner basıncım yüksek(nefes darlığım)

geçen hafta birkaçgün eliptik yaptım dizim mahvoldu.dr belli bir kilonun altında ininceye kadar spor yok dedi.kalbini zorlama dedi.fakat evde lesli yapsam zorlanırmıyım bilmiyom.

Günde en az 2 litre içmek gerekiyor bu mevsimde. Bardak sayısı ise 11-12 bardak civarı oluyor. Suyu sayman lazım çünkü zayıflarken su oldukça önemli. Eğer 2,5 lt içersen daha iyi olur.

Sadece yediklerine dikkat et canım ya da kısa süreli yürüyüşler yap. Eliptik yapma sakın çünkü onda bütün yük dizlerde. Dışarıda yürüyebiliyorsan kendini yormadan 30-35 dk yürümeye çalış ama her gün değil. Doktorunun sözlerini de dinle lütfen çünkü şu hayattaki en önemli şey sağlık. Geçmiş olsun yeniden Leslie daha çok kardiyo oluyor eğer ritim bozukluğu varsa sorun olabilir senin için. Günlük hayatının hareketlendirmek sanırım spor kadar etkili olur

Kendi kendime nazar ettim valla yoğunluğum bitti diye. Saat 15:00 ' de küçük kızımın veli toplantısı varmış okulda. Birazdan çıkıp oraya gideceğim. Arkasından da yine aynı kızımın jimnastik antrenmanı var. Eve gidip üzerini değiştirip spor salonuna götüreceğim. Diğerinin dershanesi var. Eve kaçta gelirim bilmiyorum

Günde en az 2 litre içmek gerekiyor bu mevsimde. Bardak sayısı ise 11-12 bardak civarı oluyor. Suyu sayman lazım çünkü zayıflarken su oldukça önemli. Eğer 2,5 lt içersen daha iyi olur.
Canım kaptanım, seni burda görmek bile beni motive etti, bugun daha dikkat ediyorum yediklerime, birazdan yürüyüşümü de yapıcam inş. bizi bize bırakma olur mu..

Canım kaptanım, seni burda görmek bile beni motive etti, bugun daha dikkat ediyorum yediklerime, birazdan yürüyüşümü de yapıcam inş. bizi bize bırakma olur mu..

Kendimi bir toparlayabilsem her şey çok güzel olacak hepimiz için inşallah ama yoğunluğumu bir türlü bitiremiyorum.

Meltemesintisi80 nasılsın canım? Görüşemedik ne zamandır.
tam 2 aydır ne diyet ne spor ..Hepsi rafa kalktı. İşi bahane etmek istemiyorum ama bu ara baya yoruldum. Bu hafta tam başlayayım derken regl oldum. eğer şu soğukları hastalıksız atlatırsam başlayacağım tekrar spora..Geçen gün tartıda 57 yi gördüm yine

Anlıyorum haklısın, yoğunluğunu biliyorum, ben bu yıl izindeyim evdeyim ya rahatım şükür. Seneye benimde yoğunluk başlar yine..

Hem çalışıp hem evle ve çocuklarla ilgilenmek zor gerçekten. Birazda fazla sosyal olunca insan yetişemiyorsun hiçbir şeye Evin keyfini çıkartın benim yerime de

Spor yapamasan da yediklerine dikkat et almazsın hiç olmazsa

Bugünün ilk menüsünü ben yazayım. Artık iyi ya da kötü menü yazmam gerekiyor. Biraz sağlıksız bir gün geçirdim ama miktar olarak az olması günü kurtardı.

Kahvaltı (Yok maalesef)

Öğle (12:15)
1 tabak sulu köftenin köfteleri
1 sk yoğurtlu makarna
1 küçük tatlı tabağı mevsim salatası yağsız

Akşam (16:30)
2 tane etli biber dolması ( eser miktarda pirinç vardı içinde.)
1 dilim beyaz ekmek
3 yk sarımsaklı yoğurt

Gün içinde 3 kupa siyah çay, bir kupa yeşil çay, 1 fincan sade nescafe (hepsi şekersiz)
Su 2 lt olur yatana kadar. Spor şimdilik yok ama adım sayım şu an itibariyle 4194 yatmadan tekrar adım sayısı bildiririm.

Herkesten menü bekliyorum.

Iyi akşamlar.Bugun hala gelmeyen reglim yüzünden aşırı gerginim.Cok zor bi gündü.Neyse menümü yazayım artik.
Kahvaltı 08.30
1haslanmis yumurta
Bol yeşillik nane.marul.maydanoz.
1dilim peynir 3zeytin

12.00
1tabak tavuklu salata
1dilim kepek ekmek.
16.00
Yeşilçay

18.30 Aksam
2kasik çerkez pilavı
4kaisk kuru fasulye yemeği
Havuç salata

2.5lt su
Spor yok.Asiri koşturmalı bi gündü zaten.

bende hergün bozup hergün yeniden başlıyorum
Menünü yaz bakim bi neler yemişsin görelim

Çok nefret ediyorum o gerginlikten. Ben birde aşırı sinirli oluyorum. Ona rağmen güzel kapatmışsın günü.

Benim regli gelmedi karnımdaki şişlik hariç hiçbir belirtide yok gögüslerimde hassasiyette yok kilo almak regliyi çok etkiliyor daha önce 26-28 günde bir oluyordum şimdi 30 günü geçti bile

Bugün menü
Sabah 10.30
1,5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
1 dilim pasta ( arkadaşa ev görmesine gittik çok çeşit vardı tek bunı seçtim )

Akşam 16.45
Kıymalı yumurta
1 kase yoğurt
Salata

1.5 lt su içildi. LAydLiNe

60 dk eliptik yapıldı.
20 dk yürüyüş yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…