Evet canım makarna olmadı bence de bugün biraz daha dikkat ediyorum bakalımAslında akşama kadar iyi gitmişsin canım ama akşam bozmuşsun. Makarna hiç olmamış. Yaza yaza utanma kısmında çok haklısın. İyi de olsa kötü de olsa mutlaka menü yazmalısın. Su ne kadar içtin?
tamam yazayım İNŞALLAHAkşam yemeğinin saati biraz geç olmuş bir de öğlen yediğin patates yemeği diyete uygun değil. Ama genel anlamda güzel bir menü.
Geçmiş olsun canım. Umarım tiroidle alakalı değildir. Sonucunu alınca bize de yazAyrıca haftada 1 kez tartılmamız gerekiyor normalde sık tartıldığımızda bu şekilde moral bozucu olabiliyor.
Yediklerin gayet güzel ve makul. Menü yazarken öğünlerinin saatini de yazarsan çok sevinirim. Rahatsızlığın için geçmiş olsun. Tam olarak ne rahatsızlığın var?
Evet canım makarna olmadı bence de bugün biraz daha dikkat ediyorum bakalım
Çok saymıyorum ama su 2 lt oluyor
Sabah 1 bardak aç karnına muhakkak içiyorum aslında 4 bardak içmek gerekiyormuş
en azından 2 bardağa çıkartabilirsem iyi olacak
tamam yazayım İNŞALLAH
2 dizimde menüsküs
kalpde ritm bozukluğu
bide akciğerimde pulmoner basıncım yüksek(nefes darlığım)
geçen hafta birkaçgün eliptik yaptım dizim mahvoldu.dr belli bir kilonun altında ininceye kadar spor yok dedi.kalbini zorlama dedi.fakat evde lesli yapsam zorlanırmıyım bilmiyom.
Canım kaptanım, seni burda görmek bile beni motive etti, bugun daha dikkat ediyorum yediklerime, birazdan yürüyüşümü de yapıcam inş. bizi bize bırakma olur mu..Günde en az 2 litre içmek gerekiyor bu mevsimde. Bardak sayısı ise 11-12 bardak civarı oluyor. Suyu sayman lazım çünkü zayıflarken su oldukça önemli. Eğer 2,5 lt içersen daha iyi olur.
Canım kaptanım, seni burda görmek bile beni motive etti, bugun daha dikkat ediyorum yediklerime, birazdan yürüyüşümü de yapıcam inş. bizi bize bırakma olur mu..
Anlıyorum haklısın, yoğunluğunu biliyorum, ben bu yıl izindeyim evdeyim ya rahatım şükür. Seneye benimde yoğunluk başlar yine..Kendimi bir toparlayabilsem her şey çok güzel olacak hepimiz için inşallah ama yoğunluğumu bir türlü bitiremiyorum.
tam 2 aydır ne diyet ne spor ..Hepsi rafa kalktı. İşi bahane etmek istemiyorum ama bu ara baya yoruldum. Bu hafta tam başlayayım derken regl oldum. eğer şu soğukları hastalıksız atlatırsam başlayacağım tekrar spora..Geçen gün tartıda 57 yi gördüm yineMeltemesintisi80 nasılsın canım? Görüşemedik ne zamandır.
Anlıyorum haklısın, yoğunluğunu biliyorum, ben bu yıl izindeyim evdeyim ya rahatım şükür. Seneye benimde yoğunluk başlar yine..
tam 2 aydır ne diyet ne spor ..Hepsi rafa kalktı. İşi bahane etmek istemiyorum ama bu ara baya yoruldum. Bu hafta tam başlayayım derken regl oldum. eğer şu soğukları hastalıksız atlatırsam başlayacağım tekrar spora..Geçen gün tartıda 57 yi gördüm yine
Menünü yaz bakim bi neler yemişsin görelimbende hergün bozup hergün yeniden başlıyorum
Iyi akşamlar.Bugun hala gelmeyen reglim yüzünden aşırı gerginim.Cok zor bi gündü.Neyse menümü yazayım artik.
Kahvaltı 08.30
1haslanmis yumurta
Bol yeşillik nane.marul.maydanoz.
1dilim peynir 3zeytin
12.00
1tabak tavuklu salata
1dilim kepek ekmek.
16.00
Yeşilçay
18.30 Aksam
2kasik çerkez pilavı
4kaisk kuru fasulye yemeği
Havuç salata
2.5lt su
Spor yok.Asiri koşturmalı bi gündü zaten.
Ödevler ancak bitti hemen gelip yazdım... bazen bu kadar çalışsaydım kpssyi kazanırdım diyorumMenüleri bekliyorum kızlar
3oglanannesi ada81 Efsun64 Arc-en-ciel Aysegul 6666 Meltemesintisi80 F fanur polokey2244
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?