- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
Ahh ahh eskiden ne çok giderdik. Kükürtlü sulara girer çıkardım(sıcak çermik derler Sivas'ta). Benim gençlikten romatizmam vardı; o kaplıca sayesinde iyileştim. Şimdi vakit desen yok,izin desen az:/Bende gençken regl başlangıcında çok sancılanırdım. Dayanılmaz olurdu bazen. Sonra kaplıcaya gittim, döndükten sonraki ilk reglden itibaren ağrım sancım yok denecek kadar azaldı.. Kaplıcaya gitmeni, en sıcak havuza girip dayanabildiğin kadar durmanı tavsiye ederim. 3-5 dakika durup çıkıyordum ben. Sıcaklığa göre süre değişir tabi..çok faydasını gördüm.. hatta şuan bazen WC ye gidip görmezsem, reglimin başladığını bile hiç hissetmiyorum..
evet geçen yaz güzel bir yaz geçirdim istediğim herşeyi giyebilmiştim bunu keyfi çok güzeldi.. oranı buranı saklamaya hiç gerek yoktu beyaz pantolon en büyük hayalimdi geçtiğimiz yaz sık sık beyaz pantolon giydim))
şimdi kilo aldım tekrar 57 yi görürmüyüm bilmiyorumçok iradeliydim o dönem bi tane hurma yerken bile düşünüyordum
bende pazar günü iki öğün beslendim ama çok başım ağrıdı araya yoğurt kefir koyma kararı aldım
Hoş geldin canım aramıza
Çok geçmiş olsın hoşgeldinsağlık sorunları yaşadım.halada var.o dönem diyet yapamadım.birde bazı kötü dönemlerden geçtim.diyeti hiç aklıma getirmedim o dönem.kendimi yemeğe vurdum maalesef
Selam kaptan yine çok yoğunsun sanırımSelamlar
Nerdesinizde cnm ben istanbuldayım burasıda soğuk hafta sonundan beriSlm kizlar
Nasilsiniz buralar çok soguk
Nerdesinizde cnm ben istanbuldayım burasıda soğuk hafta sonundan beri
[/QUOTE
Istanbul silivri
İzmir de de donuyoruz.Ev bi türlü ısınmıyorSlm kizlar
Nasilsiniz buralar çok soguk
Vallahi ise giderken us uste giyinip gitim halde usudumİzmir de de donuyoruz.Ev bi türlü ısınmıyor
Ya kar yok buralarda sizde varmi kuru soguk bizim buralardakiBen Kayserideyim, buralar buz kesti..cam bolkonun camını açamadım dışı tamamen buzla kaplanmış..
Kayseri'de kar olmaz olur mu hiç..bi karış belki de fazlası var..bugun okullar bile tatil edildi kardan..Ya kar yok buralarda sizde varmi kuru soguk bizim buralardaki
Kayseri'de kar olmaz olur mu hiç..bi karış belki de fazlası var..bugun okullar bile tatil edildi kardan..
Aynen canım yaaaa bitmiyor benim yoğunluklar maalesef. Tam bitti diyorum başka bir şey çıkıyor. Artık takmayacağım kafaya çünkü düşündükçe yenileri çıkıyorSelam kaptan yine çok yoğunsun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?