Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok güzel bir menü olmuş. Saatlerin harika. Maşallah sana

Hadi toparla artık kendini. Çok güzel gidiyorsun. Ara vermemek lazım. Daha dikkatli ol olur mu yarın

Günaydınlar
pek diyete uygun olmayan menümü yazayım
07:30 1 simit
öğlene kadar 3 fincan çay
12:30 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak kuru fasülye, 1 bardak ayran
akşama kadar 3-4 fincan çay
19:00 3 kuru dolma, yarım tabak makarna, yoğurt

Böyle yaza yaza yediklerimden utanırım belki
Yürüyüş normal harici extra yapmadım.

Çok güzel bir menü olmuş. Saatlerin harika. Maşallah sana
Her gün aynı saatte yiyemesemde genelde 6 olmadan yemek işini bitirmiş oluyorum o baya iyi oluyo cnm, yalnız bende kaç gündür bi şişkinlik var kaçamak falanda yapmadım ama acaba karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum diyemi, önümüzdeki hafta akşamları hep protein yiyip bide öyle denicem bakalım fark olcakmı ☺

Bugün toparlayacağım insallah, bu hafta yerimde saydım, akşam daha çok kişi gelir, ıs güç hastalık insanları bağlıyor biraz.
Aynen cnm bide soğuk havada etkiliyo eve gidince yemek yiyip battaniyeye sarınma moduna giriyorum bende, kendimi zorlayarak spor yapıyorum resmen

Aynı şişkinlik bende de vardı canım. Dün fark ettim şişkinliğim inmiş. Ekstra hiçbir şey yapmadım. Hatta son iki haftadır böyleydim. Seninki büyük ihtimal karbonhidrat ağırlıklı beslendiğin için olabilir ama bazı yiyecekler düşündüğüm kadarıyla her insana aynı gelmiyor. Takip etmek lazım hangisi bünyemize değişik etki yapıyor diye. Akşam yemeğini erken yemek diyetteki en önemli durum bence.

Aslında akşama kadar iyi gitmişsin canım ama akşam bozmuşsun. Makarna hiç olmamış. Yaza yaza utanma kısmında çok haklısın. İyi de olsa kötü de olsa mutlaka menü yazmalısın. Su ne kadar içtin?

cumadam sonra tartıda hiç düşme yok bu moralimi çok bozuyor.Bugün hormon tahlili yaptırdım troitlerim çalışmıyor.Belki ondan olabilir dedim bir de çoktandır tahlil yaptırmadım ilacım az gelebilir belki

dünkü menum
sabah 1 bardak su
1 tatlı kaşığı çörekotu yağı
2 çeri domates
maydanoz
1 dilim ekmek
1 kk kadar beyaz peynir
3 zeytin

ara
şekersiz türk kahvesi
4 badem

öğlen
orman kebabının etleri
1 ayran
2 kaşık bulgur pilavı

ara
1 elma
bir avuç leblebi birkaç badem

akşam
4karnabahr köftesi (grill de pişirdim)
1 bardak kefir
bir dilim ekmek

2 lt su
sporyapamıyorum rahatsızlıklarımdan dolayı

Akşam yemeğinin saati biraz geç olmuş bir de öğlen yediğin patates yemeği diyete uygun değil. Ama genel anlamda güzel bir menü.
Geçmiş olsun canım. Umarım tiroidle alakalı değildir. Sonucunu alınca bize de yaz Ayrıca haftada 1 kez tartılmamız gerekiyor normalde sık tartıldığımızda bu şekilde moral bozucu olabiliyor.

Yediklerin gayet güzel ve makul. Menü yazarken öğünlerinin saatini de yazarsan çok sevinirim. Rahatsızlığın için geçmiş olsun. Tam olarak ne rahatsızlığın var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…