Iyi geceler kizlar
Menum
Sat 12
1 dilim boreknkiymali
4 zeytin
1 ince dilim peynir
Aksam sat 6
Tavada kizartma tavuk
Salata
Yogurt
Su 1.5lt
4 mandalin kucuk boy
LAydLiNe
Kızlar menüm abartılı oldu biliyorum, öğleden sonra yöresel ürünler fuarına gidince tutamadım boğazımıakşamda eltimler çaya geldiler bize, gelirken de bi tencere aşure getirdiler.Çayın yanına yaptığım kekten yemedim şükür ama aşureye hayır diyemezdim ki...Zamanı da çok geç oldu ne yazık ki .. inşallah yarın dengelemeye çalışacağım..Umarım aşureyi evdekiler kısa zamanda bitirir yoksa ben dibini bulacağım gibi
İyi akşamlar
Menüm
10.30. Çeyreğin yarısı ekmek, 2 kaşık mantar sote, 3 zeytin, 3 tane patates kızartması, çay
14.30. 1 kase aşure, 2 yaprak sarması
18.00. 1 tabak şehriye çorbası, 3 yaprak sarması
Birazdan 3-4 bardak çay içerim
3 litre su, yürüyüş, hareket yok bugun
İyi akşamlar menümü yazayım
9.00 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Kk peynir. 3 zeytin
12.00 1 elma
14.00 1 kase yoğurt
6 kaşık tavuklu mantar
3 hurma 17.00
19.00 bol yoğurtlu içi boş mantı 1 kase
Yarın telafi etmem lazım
2 lt su
Kaptanım telefonu değiştirdim programı indiremiyorum ne yapmam lazım.gogle den giriyorum
@layd
Selam herkese
Sabah 11
Bir yumurta
İki kaşık yumurtalı patates
1kk peynir
Çeyrek elma
Maydanoz
Öğle 16.00
Bir tabak yeşilliği bol bulguru az kısır
Akşam 19.30
Bir kase tarhana
Bir dilim ekmek
Üç kaşık kısır
İki kaşık pancar salatası
Su 2lt
Spor yarım saat yuruyus
günaydın herkezi
cumt misafirim vardı
diyet 2 adet salata yapmama rağmen pastalardan kaçırdım biraz.ogünü hiç yazmıyorum
pazar gün
10:00
çay
3 zeytin
domates
biber,
dere otu
peynir
yumurta
ekmek yedim
12:00
Türk Kahvesi
15:00
Artan diyet salatalarım
20:00
8 kaşık etli nohut
2 kaşık şehriye salatası
haftasonu düzenim şaştı maalesef
cumt çok karışık bir gün oldu
net şundan şukadar yedim diyemicem
ama bu hafta Allah ın izniyle telafi edicem
haklısınçok pişmanım
Karşıma çok reklam çıkıyor seni etiketlemeye çalıştım yapamadım ama alışcam.Bir an çok korktum bir daha giremiycem diye ama bu da hiç yoktan iyidir.Ben hep googledan giriyorum canım. Hiç uygulama kullanmadım. Çok mu zor oluyor senin için?
Önemli olan iç güzelliğiYaaaaaaa profil fotoğrafın çok çirkin
Anlaştık :)Gayet güzel ve sağlıklı yiyecekler tüketmişsin canım ama menü yazarken saat ve miktarı da mutlaka yazıyoruz. Aklında olsun
Bugün telafi edicem inşallahUmarım mantıyı telafi etmişsindir.
Evet kaptanım yaa, nazar mı var ne bilmiyorum, sallantıdayım yine diyet konusunda..gel git yaşıyorum..bide kayınvalidem cuma gelip pazar akşamına kadar bizde kalıyor genelde, bide evde çocuklar da olunca ve menüm, yeme düzenim, yürüyüş planım ister istemez değişiyor sonra da motivasyonum düşüyorCanım sana nazar mı ettik ne yaptıkBundan sonra senden daha sağlıklı menüler bekliyorum tamam mı?
Evet kaptanım yaa, nazar mı var ne bilmiyorum, sallantıdayım yine diyet konusunda..gel git yaşıyorum..bide kayınvalidem cuma gelip pazar akşamına kadar bizde kalıyor genelde, bide evde çocuklar da olunca ve menüm, yeme düzenim, yürüyüş planım ister istemez değişiyor sonra da motivasyonum düşüyor
Önemli olan iç güzelliği
Bilmiyorum kaptanimMakarna yemekten ne zaman vazgeçeceksin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?