Tamam canım yazıyorum çok bişey yok ama olsunGünaydın canım. Puanlarını hesaplayıp yazmayı unutma.
Tamam canım yazıyorum çok bişey yok ama olsun
bu arada ben 8. takımdaymışım 2016 yılında
cumartesi
jullian 60 puan
lessli 45 puan
toplam 105 puan
pazar
kayda değer bir şey yok bi kuaföre gittim geldim
1600 adım 20 puan
kullanıcı adım: EzelnevaKullanıcı adın aynı mıydı?
kullanıcı adım: Ezelneva
Dun aksam misafir geldi gene spor yapamadimbugun telafi edecegim
Adim sayisi:120 puan
8000 adimKaç adım?
Teşekkür ederim canm manisada oldu 5.1 diyor bendeki programGünaydın cnm nerde oldu cnm geçmiş olsun
YaAyy nerde oldu? Bugün rüyamda da görmüştüm
Evet çok yakın baya sallandı avize metal bir şeyin çarpma sesini duydum ama neydi anlamadım.İyi misiniz Efsun cum, size çok yakın, çok hissetmişsinizdir, geçmiş olsun
Benim bi deneyimim yok canm :)herkeze günaydın.İF diyeti ile ilgili tecrübesi olan varmı acaba.ben akşam 7-8 den sonra hiçbirşey yememye başladım buara.fakat dün çok kötü oldum.elim ayağım titredi.bayılcak gibi oldum.
Çok teşekkür ederim canım... iyi sayılırım biraz ağrılarım var :)
Teşekkür ederim iyiyim Allaha şükür :)Geçmiş olsun canım inşallah iyisindir
Teşekkürker:)O saatte uyuyordum hissetmedim iyi sallamis. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım :)Geçmiş olsun canım.
Ben geldim kaptanım daha yeni müsait olabildim geçen hafta izindeydim malum, işler birikmiş başım çatladı dosyalardan valla
Aile boyu sporcusunuz galiba ne güzel vallaBende bugün yalnızım. İş birikince ya da yalnız olunca hiç bitmiyor. Yarında ben izinliyim. Küçük kızın jimnastik okul yarışları var. İlk yarışımız çok heyecanlıyız. Bakalım ne yapacağız
Aile boyu sporcusunuz galiba ne güzel vallainşallah başarılı bi yarış geçirir minik ☺
Insallah guzel gecer, bizim oğlan 3,5 yaşında ama jimnastige göndermeyi istiyoruz, enerjisini atar esnekliği artar diye , ne diyorsun?Bende bugün yalnızım. İş birikince ya da yalnız olunca hiç bitmiyor. Yarında ben izinliyim. Küçük kızın jimnastik okul yarışları var. İlk yarışımız çok heyecanlıyız. Bakalım ne yapacağız
Insallah guzel gecer, bizim oğlan 3,5 yaşında ama jimnastige göndermeyi istiyoruz, enerjisini atar esnekliği artar diye , ne diyorsun?
Ben de kızımı geçen yıl göndermiştim iyi oluyor. Yarışmasında başarılar diliyorum kaptan. Bu türde tecrübeler hep artı olarak dönüyor o heyecanı da tatmış oluyorlarTam zamanı bence canım. Sonrasında zaten isterse devam edersiniz. Bizim küçük gruptakiler seninkinin yaşında hep. Oyun gibi oluyor onlar için.
O zaman bu ay bir deneyelim, evde enerjisini atamıyor, uzakdoğuda spor ve sanat aktivitelerinde adamlar 5 yaştan sonrası geç sayıyor, dediğin gibi küçükken maksat oyun gibi, o altyapıyı oluşturmak. Inşallah artık hasta olmaz da bir şeyler yspabiliriz, burada mağusa kentinde bir corona şüphesi var, test sonucu bekleniyor ankaradan, o da gerdi beni.Tam zamanı bence canım. Sonrasında zaten isterse devam edersiniz. Bizim küçük gruptakiler seninkinin yaşında hep. Oyun gibi oluyor onlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?