Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkeze günaydın.İF diyeti ile ilgili tecrübesi olan varmı acaba.ben akşam 7-8 den sonra hiçbirşey yememye başladım buara.fakat dün çok kötü oldum.elim ayağım titredi.bayılcak gibi oldum.

herkeze günaydın.İF diyeti ile ilgili tecrübesi olan varmı acaba.ben akşam 7-8 den sonra hiçbirşey yememye başladım buara.fakat dün çok kötü oldum.elim ayağım titredi.bayılcak gibi oldum.
ben de yapmaya çalıştım ama olmadı.Ben de kötü oldum.3 gün yapabildim

Günaydın kızlar

Hafta sonum çok yoğundu. İki gün havuzdaydım. Kızların dersaneleri, antrenmanları oradan oraya koşuşturdum. Şimdi de sefiller gibiyim. Yorgunum, iş yerinde pazartesi yoğunluğu var ve ben regll oldum Ergen genç kızlar gibi sancı çekiyorum. Allahtan hafta sonu olmadı çünkü hakem kıyafetimiz bembeyaz.

Sen anlatırken ben yoruldum canım ya.Allah kolaylık versin.Dikkat et kendine.

Gunaydin hanımlar haftasonu kosturmacayla gecti biraz, cumartesi her yerim ağrıyordu spor yapamadim ama dün 8000 adım attım. Bulaşık makinem bozuldu, ici de doluydu haftasonu kaçamağım olmadı, tartılmadım da,cuma ne çıkacak çok merak ediyorum.

Günaydın hanımlar
hafta sonunu kaçamaksız geçirdim sayılır.
cumartesi günü jullian deneyim dedim anca 15 dk dayanabildim.
gerçekten hareketler zormuş. Bir de vücut ham olunca ertesi günde her tarafım ağrıdı.
15 dk jullian sonrası 15 dk da lessli yaptım 1 milde kestim aslında 2 mildi hedefim ama yapamadım.
bu akşam tekrar deneyeceğim bakalım bu hamlığın gitmesi lazım.

Günaydın canım. Puanlarını hesaplayıp yazmayı unutma.

Günaydın hanımlar. Son bir haftadır anlayamadığım bir şekilde şiştim bugün tartıda gördüğüm rakam ürküttü o yüzden buraya yazmaya başlayacağım tekrar. Çok mutsuzum anlayamadığım şekilde şiştim regl olacağım ona bağlıyorum ama inş öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…