Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkeze günaydın.İF diyeti ile ilgili tecrübesi olan varmı acaba.ben akşam 7-8 den sonra hiçbirşey yememye başladım buara.fakat dün çok kötü oldum.elim ayağım titredi.bayılcak gibi oldum.
İF diyeti ne demek ?
Alışık olmayınca 7-8 den sonra bişey yememeye, ilk günler zor oluyo, çok halsiz oluyosun, bi anda zorlanabilirsin, alıştırarak devam et.
Geçen akşam 17.30 dan sonra yemedim tok hissettim, gece 10 gibi acıktım ama çok geç diye yemedim, inan uyumakta bile zorlandım, tam dalıyorum, bi titreme, sıçrama ile uyanıyorumama inat ettim yemedim..

Allah kolaylık versin canım, senin hayatın çok yoğun.. inşallah bugun evde dinlenebilir din..

İyi akşamlar kızlar sabah sağlam çıktığım eve grip olmuş olarak döndüm başım çatlıyo
Bugünün menüsü sabah 07.00;
1 h.yumurta
2 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim peynir
Ara 10.30; 2 adet yulaflı hurmalı top yapmıştım ondan yedim
12.30; 1 tabak pırasa yemeği
Ara; 15.30 kefir
1 avuç çiğ badem fındık (biraz fazla kaçtı sanki)
18.30; 5 adet fırında köfte
1 kase cacık
Su 2 litre
Spor yapamıcam malesef

Aralıklı oruç diyeti canım, türleri var en yaygın olani 16/8. Yani günün 16 saati su çay kahve harici yemiyorsun, 8 saatlik dilimde abartmadan dilediğini yiyorsun. Mesela sabah ilk saat 10da yiyorsun en son 18e kadar yiyebiliyorsun, sonra 16 saat vücut ac kalacak.
Ben denemek istiyorum ama insulin direnci zorlayabilir diye yapmadım.

Geçmiş olsun yoğunluğun bitmiştir umarım çok yorulmuşsundur hafta sonları bende çok doluyum sabahları kızın jimnastik antrenmanı öğleden sonrada tekwando var

Bende denemem istiyorum şimdi senden öğrendim nasıl bir şey olduğunu

Geçmiş olsun bol sıvı takviyesi al ıhlamur iç dinlenmeden geçmez

Ben geldim şimdi de siz yoksunuz menümü yazayım bari
Sabah 07.40 ılık limonlu su
08.05 peynirli yumurta domates salatalık 1.5 dilim en ekmeği
14.00 4-5 adet yaprak sarması
17.00 tarhana çorbası 3 dilim beyti
Spor yok çünkü temizlik yaptım pertim çıktı

Hmm anladım canım, akşam en geç 18 de yemeği yiyip sonrasında sadece çay içilse ertesi gün öğlene kadar durulsa da öyle if oluyo mu? Ben çoğu zaman öyle yapıyorum ama if olduğunu bilmiyordum..

Menümü yazayım
10.00. Limonlu sıcak su
12.00. 5 sıkım mercimek köftesi, bol marul
17.00. 3 sıkım mercimek köftesi, bol marul
19.00. 1 kase tarhana çorbası
20.00. 3 bardak çay

3 litre su, 1 saat yürüyüş
8000 adım= 120 puan..

Kaptanım puanları günlük mü buraya yazıcaz, yoksa cuma bildirim yaparken mi toplayıp yazıcaz?

Canım pazar günü ben de çok kötüydüm bir tam limonu bir kupaya sıkıp kaynar suyla doldurdum üstünü sonra ds bir tatlı kaşığı bal attım bugün çok daha iyi kalktım. Hasta olmak üzereyken kullanınca çok iyi geliyor. Evde varsa bir deneyebilirsin

Geçmiş olsun ikinize de canım, dikkat edin, havalar soğuk gidiyor..

iyi akşamlar herkese
kahvaltı(09.30)
2 h yumurta
peynir kk kadar
ara öğün(14.00)
1 paket süt
1 ceviz+3 bebek biskuvisi(kuruyemiş kalmamıştı)
2-3 saat sonra 1 sb kefir içtim
akşam(19.30)
bol salata
kıymalı karnabahar yemeği susuz
2 karatay ekmeği

2.5 lt su içtim
squatgirl'ün 25 dk 500 kalori videosunu yaptım
zordu baya 5 puan olarak alıyorum 150+45(4000 adım attım bugün)toplam 195 puan ile günü tamamladım

Hmm anladım canım, akşam en geç 18 de yemeği yiyip sonrasında sadece çay içilse ertesi gün öğlene kadar durulsa da öyle if oluyo mu? Ben çoğu zaman öyle yapıyorum ama if olduğunu bilmiyordum..
Cnm 18 de en son yersen sabah 10 da başlayabilirsin, mesela en son 19 da yersen sabah 11 de başlarsın, 16 saat olmali hep. Aslında diyet yaparken çoğumuz yarim yamalak da olsa If yapıyoruz. Yani bu diyette yediğimiz şeyin kalorisi değil yeme zamanı birinci öncelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…