- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
İF diyeti ne demek ?herkeze günaydın.İF diyeti ile ilgili tecrübesi olan varmı acaba.ben akşam 7-8 den sonra hiçbirşey yememye başladım buara.fakat dün çok kötü oldum.elim ayağım titredi.bayılcak gibi oldum.
Allah kolaylık versin canım, senin hayatın çok yoğun.. inşallah bugun evde dinlenebilir din..Günaydın kızlar
Hafta sonum çok yoğundu. İki gün havuzdaydım. Kızların dersaneleri, antrenmanları oradan oraya koşuşturdum. Şimdi de sefiller gibiyim. Yorgunum, iş yerinde pazartesi yoğunluğu var ve ben regll oldumErgen genç kızlar gibi sancı çekiyorum. Allahtan hafta sonu olmadı çünkü hakem kıyafetimiz bembeyaz.
Burdayım kaptanım iki bebeyle dışarıda birkaç isim vardı pertim çıktı.Kızlar bugün herkes nerelerde?
Aralıklı oruç diyeti canım, türleri var en yaygın olani 16/8. Yani günün 16 saati su çay kahve harici yemiyorsun, 8 saatlik dilimde abartmadan dilediğini yiyorsun. Mesela sabah ilk saat 10da yiyorsun en son 18e kadar yiyebiliyorsun, sonra 16 saat vücut ac kalacak.İF diyeti ne demek ?
Alışık olmayınca 7-8 den sonra bişey yememeye, ilk günler zor oluyo, çok halsiz oluyosun, bi anda zorlanabilirsin, alıştırarak devam et.
Geçen akşam 17.30 dan sonra yemedim tok hissettim, gece 10 gibi acıktım ama çok geç diye yemedim, inan uyumakta bile zorlandım, tam dalıyorum, bi titreme, sıçrama ile uyanıyorumama inat ettim yemedim..
Herkese merhaba bugün int yoktu ancak açtırdım ve hemen size koştum Geçmiş olsun canımKızlar deprem oldu şuan...
Geçmiş olsun yoğunluğun bitmiştir umarım çok yorulmuşsundur hafta sonları bende çok doluyum sabahları kızın jimnastik antrenmanı öğleden sonrada tekwando varGünaydın kızlar
Hafta sonum çok yoğundu. İki gün havuzdaydım. Kızların dersaneleri, antrenmanları oradan oraya koşuşturdum. Şimdi de sefiller gibiyim. Yorgunum, iş yerinde pazartesi yoğunluğu var ve ben regll oldumErgen genç kızlar gibi sancı çekiyorum. Allahtan hafta sonu olmadı çünkü hakem kıyafetimiz bembeyaz.
Bende denemem istiyorum şimdi senden öğrendim nasıl bir şey olduğunuAralıklı oruç diyeti canım, türleri var en yaygın olani 16/8. Yani günün 16 saati su çay kahve harici yemiyorsun, 8 saatlik dilimde abartmadan dilediğini yiyorsun. Mesela sabah ilk saat 10da yiyorsun en son 18e kadar yiyebiliyorsun, sonra 16 saat vücut ac kalacak.
Ben denemek istiyorum ama insulin direnci zorlayabilir diye yapmadım.
Geçmiş olsun bol sıvı takviyesi al ıhlamur iç dinlenmeden geçmezİyi akşamlar kızlar sabah sağlam çıktığım eve grip olmuş olarak döndüm başım çatlıyo
Bugünün menüsü sabah 07.00;
1 h.yumurta
2 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim peynir
Ara 10.30; 2 adet yulaflı hurmalı top yapmıştım ondan yedim
12.30; 1 tabak pırasa yemeği
Ara; 15.30 kefir
1 avuç çiğ badem fındık (biraz fazla kaçtı sanki)
18.30; 5 adet fırında köfte
1 kase cacık
Su 2 litre
Spor yapamıcam malesef
Hmm anladım canım, akşam en geç 18 de yemeği yiyip sonrasında sadece çay içilse ertesi gün öğlene kadar durulsa da öyle if oluyo mu? Ben çoğu zaman öyle yapıyorum ama if olduğunu bilmiyordum..Aralıklı oruç diyeti canım, türleri var en yaygın olani 16/8. Yani günün 16 saati su çay kahve harici yemiyorsun, 8 saatlik dilimde abartmadan dilediğini yiyorsun. Mesela sabah ilk saat 10da yiyorsun en son 18e kadar yiyebiliyorsun, sonra 16 saat vücut ac kalacak.
Ben denemek istiyorum ama insulin direnci zorlayabilir diye yapmadım.
Ooo gözün aydın, Allah mebrur etsin umresini..Çok tatlı yorgunluklar bunlar, çok iyi biliyorum..Bende pert durumdayım kızlar.esim umreden geleceği icin bikac gün temizlik yaptım. Şimdi de gelen giden oluyor epey yoğunum bu aralar.sizler nasilsiniz
Canım pazar günü ben de çok kötüydüm bir tam limonu bir kupaya sıkıp kaynar suyla doldurdum üstünü sonra ds bir tatlı kaşığı bal attım bugün çok daha iyi kalktım. Hasta olmak üzereyken kullanınca çok iyi geliyor. Evde varsa bir deneyebilirsinİyi akşamlar kızlar sabah sağlam çıktığım eve grip olmuş olarak döndüm başım çatlıyo
Bugünün menüsü sabah 07.00;
1 h.yumurta
2 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim peynir
Ara 10.30; 2 adet yulaflı hurmalı top yapmıştım ondan yedim
12.30; 1 tabak pırasa yemeği
Ara; 15.30 kefir
1 avuç çiğ badem fındık (biraz fazla kaçtı sanki)
18.30; 5 adet fırında köfte
1 kase cacık
Su 2 litre
Spor yapamıcam malesef
Geçmiş olsun ikinize de canım, dikkat edin, havalar soğuk gidiyor..Canım pazar günü ben de çok kötüydüm bir tam limonu bir kupaya sıkıp kaynar suyla doldurdum üstünü sonra ds bir tatlı kaşığı bal attım bugün çok daha iyi kalktım. Hasta olmak üzereyken kullanınca çok iyi geliyor. Evde varsa bir deneyebilirsin
Cnm 18 de en son yersen sabah 10 da başlayabilirsin, mesela en son 19 da yersen sabah 11 de başlarsın, 16 saat olmali hep. Aslında diyet yaparken çoğumuz yarim yamalak da olsa If yapıyoruz. Yani bu diyette yediğimiz şeyin kalorisi değil yeme zamanı birinci öncelik.Hmm anladım canım, akşam en geç 18 de yemeği yiyip sonrasında sadece çay içilse ertesi gün öğlene kadar durulsa da öyle if oluyo mu? Ben çoğu zaman öyle yapıyorum ama if olduğunu bilmiyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?