- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Iyiyiz canım, Allah kabul etsin, ziyaret olur şimdi size çok, bu arada yorma kendini çok, diyet nasil gidiyor, kilolarımız hemen hemen aynı bizim değil mi?Bende pert durumdayım kızlar.esim umreden geleceği icin bikac gün temizlik yaptım. Şimdi de gelen giden oluyor epey yoğunum bu aralar.sizler nasilsiniz
Yani bu ara ketojenik diyetle bu intermittent fasting dedikleri aralikli oruc çok moda, sosyal medyada bir sürü video var. Ben de henüz tam anlamıyla denemedim.Bende denemem istiyorum şimdi senden öğrendim nasıl bir şey olduğunu
Şimdi araştırdım biraz, önce 10 saat yeme aralığı, sonra 8-6-4 saate kadar düşürebilirsiniz yazıyor..şaka gibi...ben zaten sabahları canım hiç bi şey istemediğinden çoğu günler 12 de yemeye başlayıp, en geç 19 da bitiriyorum.. farkında bile değildim if yaptığımın..,Cnm 18 de en son yersen sabah 10 da başlayabilirsin, mesela en son 19 da yersen sabah 11 de başlarsın, 16 saat olmali hep. Aslında diyet yaparken çoğumuz yarim yamalak da olsa If yapıyoruz. Yani bu diyette yediğimiz şeyin kalorisi değil yeme zamanı birinci öncelik.
Aynen canım dikkat ediyorum ama ben hariç evdeki herkes hastaydı yeni yeni toparladılar ben de arada bir sallanıyorum işte. Öyle durumlarda da en güzeli limon oluyor bana sabaha bir şeyim kalmıyorGeçmiş olsun ikinize de canım, dikkat edin, havalar soğuk gidiyor..
Bal yok evde yarın alıp deniyim cnm aç tok sabah akşam farkedermikiCanım pazar günü ben de çok kötüydüm bir tam limonu bir kupaya sıkıp kaynar suyla doldurdum üstünü sonra ds bir tatlı kaşığı bal attım bugün çok daha iyi kalktım. Hasta olmak üzereyken kullanınca çok iyi geliyor. Evde varsa bir deneyebilirsin
Sağol cnm sabahtan beri nane limon ıhlamur epey bişeyler içtim iyice kötü olmadan atlatırım inşallahGeçmiş olsun bol sıvı takviyesi al ıhlamur iç dinlenmeden geçmez
Yok canım hiç farketmez bal tadını az yumuşatmak ve boğazı rahatlatmak için. İçebilirim dersen balsız şekilde bu gece iç sabaha fark edecektirBal yok evde yarın alıp deniyim cnm aç tok sabah akşam farkedermiki
Deneyim hemen cnm su sıcak olcaktı demiYok canım hiç farketmez bal tadını az yumuşatmak ve boğazı rahatlatmak için. İçebilirim dersen balsız şekilde bu gece iç sabaha fark edecektir
Eşim sıcak suyla yaptı koca bardak içtim boğazımı yaktı baya, genzimide açtı işe yarıcak gibi sankiYok canım hiç farketmez bal tadını az yumuşatmak ve boğazı rahatlatmak için. İçebilirim dersen balsız şekilde bu gece iç sabaha fark edecektir
Evet canım ben kaynatıp koyuyorum hemenDeneyim hemen cnm su sıcak olcaktı demi
İnşallah işe yarar canım aile hekimimiz önermişti hamlilelik ve doğum sonrasında ilaç kullanamadığım dönemlerde. Tabi ben sonrasında her hastalık safhasında içtim toparladım:)Eşim sıcak suyla yaptı koca bardak içtim boğazımı yaktı baya, genzimide açtı işe yarıcak gibi sanki
Saol cnm inşallahİnşallah işe yarar canım aile hekimimiz önermişti hamlilelik ve doğum sonrasında ilaç kullanamadığım dönemlerde. Tabi ben sonrasında her hastalık safhasında içtim toparladım:)
Umarım yardımı olur çok geçmiş olsun diyelimSaol cnm inşallahyarın iş yerinde bi yığın evrak beni bekliyo hastayken hiç çekilmiyo o işler ya
Ben genelde akşam 5 yada 7da kapatıyorum sabah 8 de kahvaltı yapıyorum çay şu harici başka bir şey de olmuyor akşamlarıIyiyiz canım, Allah kabul etsin, ziyaret olur şimdi size çok, bu arada yorma kendini çok, diyet nasil gidiyor, kilolarımız hemen hemen aynı bizim değil mi?
Yani bu ara ketojenik diyetle bu intermittent fasting dedikleri aralikli oruc çok moda, sosyal medyada bir sürü video var. Ben de henüz tam anlamıyla denemedim.
İşe yarar inşallah ki bence yarar canım dikkat et kendineSaol cnm inşallahyarın iş yerinde bi yığın evrak beni bekliyo hastayken hiç çekilmiyo o işler ya
Hoşgeldin o zaman :) teşekkür ederim :)Herkese merhaba bugün int yoktu ancak açtırdım ve hemen size koştum Geçmiş olsun canım
İnşallah cnm.İşe yarar inşallah ki bence yarar canım dikkat et kendine
Valla If işte senin yaptığınŞimdi araştırdım biraz, önce 10 saat yeme aralığı, sonra 8-6-4 saate kadar düşürebilirsiniz yazıyor..şaka gibi...ben zaten sabahları canım hiç bi şey istemediğinden çoğu günler 12 de yemeye başlayıp, en geç 19 da bitiriyorum.. farkında bile değildim if yaptığımın..,
Canım akşamı bana da uyuyor açıkçası ama işte sabah geç yaparsam kahvaltıyı yaramıyor bana mesela. Seninki de aşağı yukarı if işte. Yani akşam 7 de bitiriyorsan sabah 11 de ilk ogun olmali diyor ama esnetilebilir bence yani 10 saat ogun, 14 saat oruc gibi. Ben de deneyecegim bu hafta saat 10 ilk ogun 18 son ogun gibi.Ben genelde akşam 5 yada 7da kapatıyorum sabah 8 de kahvaltı yapıyorum çay şu harici başka bir şey de olmuyor akşamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?