Öyle canm kardır :)Ben de artıdayım ilk defa ne yazıkki..sıkma canını, toparlarız, cumaya kadar olmazsa bile, sonrasında toparlarız..zararın neresinden dönersek kardır..
Yani çok iyi yapmışsın :)
Ben de canımın istediğini yiyip eakşsibden az yiyerek kilo vermek istiyorum mesela böreeeek :))) 4 5 dilim yerdim tek seferde şimdi 2 ya da 1 :)))
Menü yazmamışsın hafta sonu.Gunaydin hanımlarhaftasonu kosturmacayla gecti biraz, cumartesi her yerim ağrıyordu spor yapamadim ama dün 8000 adım attım. Bulaşık makinem bozuldu, ici de doluydu haftasonu kaçamağım olmadı, tartılmadım da,cuma ne çıkacak çok merak ediyorum.
Tamam canım yazıyorum çok bişey yok ama olsun
bu arada ben 8. takımdaymışım 2016 yılında
cumartesi
jullian 60 puan
lessli 45 puan
toplam 105 puan
pazar
kayda değer bir şey yok bi kuaföre gittim geldim
1600 adım 20 puan
Bu hafta bende de bir şişlik var o yüzden + 100 gr gördüm bunu turşuya bağlılyorum
Allah kolaylık versin canım, senin hayatın çok yoğun.. inşallah bugun evde dinlenebilir din..
Geçmiş olsun canım. Nasılsın şimdi?İyi akşamlar kızlar sabah sağlam çıktığım eve grip olmuş olarak döndüm başım çatlıyo
Bugünün menüsü sabah 07.00;
1 h.yumurta
2 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim peynir
Ara 10.30; 2 adet yulaflı hurmalı top yapmıştım ondan yedim
12.30; 1 tabak pırasa yemeği
Ara; 15.30 kefir
1 avuç çiğ badem fındık (biraz fazla kaçtı sanki)
18.30; 5 adet fırında köfte
1 kase cacık
Su 2 litre
Spor yapamıcam male
Bende pert durumdayım kızlar.esim umreden geleceği icin bikac gün temizlik yaptım. Şimdi de gelen giden oluyor epey yoğunum bu aralar.sizler nasilsiniz
Kilona göre az yemişsin. Önemli olan az yemek değil canım. Sağlıklı ve düzenli yemek. Kendini aç bırakmaman lazım. Çünkü aç kalırsan bir süre sonra iraden kayboluyor. O yüzden besleyici ve sağlıklı beslenmelisin. Su ne kadar içiyorsun?Ben geldim şimdi de siz yoksunuz menümü yazayım bari
Sabah 07.40 ılık limonlu su
08.05 peynirli yumurta domates salatalık 1.5 dilim en ekmeği
14.00 4-5 adet yaprak sarması
17.00 tarhana çorbası 3 dilim beyti
Spor yok çünkü temizlik yaptım pertim çıktı
Menümü yazayım
10.00. Limonlu sıcak su
12.00. 5 sıkım mercimek köftesi, bol marul
17.00. 3 sıkım mercimek köftesi, bol marul
19.00. 1 kase tarhana çorbası
20.00. 3 bardak çay
3 litre su, 1 saat yürüyüş
8000 adım= 120 puan..
Kaptanım puanları günlük mü buraya yazıcaz, yoksa cuma bildirim yaparken mi toplayıp yazıcaz?
Kahvaltı çay omlet
Öğle döner salata
Akşam menemen
1 lt su
1 saat spor
Gün kurusu çok fazla olmuş. Haberin olsun. 2-3 taneden fazla yeme. Sağlıklı ama fazlası zararlı. Hatta aralıklı ye her gün yeme.iyi akşamlar herkese
kahvaltı(09.00)
az sucuklu menemen
2 dilim karatay ekmeği
ara öğün
5 günkurusu
5 fındık
1 dilim karatay ekmeği daha
1 elma
akşam(19.00)
mantarlı tavuk yemeği 2 kaşık kadar(kremasız)
su baya içtim ama hesaplamadım bugün
30 dk egzersiz 5 puan olarak aldım 100 den fazla squat vardı videoda bacaklarım pert şuan
9k adım(yuvarlayarak yazıyorum) toplam 285 puan
Aramiz biraz daha iyi ama kirginlik kalıyor bu sabaha kadae pek duzenli yemek yemedim dun aksam gec yemek zorunda kaldim o da 4 kasik bulgur iki uc catal patateskızartmasıCanım kaç gündür aklımdasın, nasılsın, daha iyi misin, moralin düzeldi mi?
Günaydın hanımlar
Dünkü menüm
Sabah 8.00 bir dilim börek yumurta domates salatalık
Öğlen 12.30 tost
Akşam 18.00 kefir meyve
Yatarken bir havuç
1 lt su
1 saat spor
Bugun menum
Sabah 7.30 yulaf yogurt ciya tohumu kuru üzüm
Arada 10 gibi çay içeceğim
12.10 ton balıklı salata
15.00 meyve
Akşam 18.00 yeşil fasulye yiyeceğim
1 saat spor var
Hedefim en az 2 lt su
İskender mi?Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah 07.00 ; 2 adet h.yumurta
Domates
1 dilim peynir
Öğlen 12.30; iskender
Ayran
Akşam; 21.00
1 kase tarhana çorbası
Aralarda portakal limon suyu
Ballı bitki çayları içtim epeyce saatlerini bilmiyorum
Su 1 litre
Pazartesi ve salı menü yazmamışsın. Neler yedin bakim bi anlat1 gün ya da 1 öğün normalden fazla yiyebilirsin
Ya da detoks yapabilirsin
Mesela ben 2 gündür çok yedim ve 74,7 görmüşken bugün 76 çıktım ve lahana çorbası yapıcam tüm gün onu içicem gece araştırdım lahanam da çok büyük inşallah kurtarırım
çok güzel olur. fazla belirleme amaKızlar bu hafta herkese kilosuna göre haftalık hedef belirleyeceğim. Ona göre hazırlayın kendinizi. Havalar ısınıyor bahar geliyor biraz daha hafif karşılayalım baharı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?