Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de artıdayım ilk defa ne yazıkki..sıkma canını, toparlarız, cumaya kadar olmazsa bile, sonrasında toparlarız..zararın neresinden dönersek kardır..
Öyle canm kardır :)
Toplamaya çalışıyorum bakalım 75,5 un altında olsam bana yetecek :)
Bir de şu var cuma burda herkes yazıyor konu aktif oluyor daha motive oluyorum cuma cmtsi pazar kilo veriyorum sınra burda özellikle haftasonu kimse yazmıyor diye ben de bakmıyorum artık uzaklaşıyorum uzaklaşınca yine dağılıyorum pek konuşkan bi takım değiliz diğer takımşsr daha aktif.

Yarın eşimin d. Günü bol yemeli olacak gündüzden ben hafif geçircem inşallah.

Sonra yeni düzene geçiyorum inşallah :))

Eskiden yeni bir hayat diye program vardı hatırlıyor musun arada onu izleyeceğim biraz ağır yaşamlar izledim ama o motive etmiyor çok farklı boyutta olduğu için herhalde. Böyle motive edici bir şey biliyor musun youtube da falan varsa izlemek istiyorum

Yani çok iyi yapmışsın :)
Ben de canımın istediğini yiyip eakşsibden az yiyerek kilo vermek istiyorum mesela böreeeek :))) 4 5 dilim yerdim tek seferde şimdi 2 ya da 1 :)))

Artık bu konuda sana biraz biraz müdahale edeceğim haberin olsun

Menü yazmamışsın hafta sonu. Bulaşık makinen için üzüldüm. Umarım yapılmıştır. Yoksa zor olur. Çok yoğun da olsak hiç olmazsa menü yazalım olur mu?

Hafta sonu gelemesen bile canım menülerini pazartesi yaz mutlaka. Menü bekliyorum bundan sonra olur mu?

Bu hafta bende de bir şişlik var o yüzden + 100 gr gördüm bunu turşuya bağlılyorum

Menülerin iyiydi aslında. Kaçamak yoktu. Bir mıhlama vardı ondan başka bir şey görmedim. Büyük ihtimal turşu kaynaklıdır.

Allah kolaylık versin canım, senin hayatın çok yoğun.. inşallah bugun evde dinlenebilir din..

Sorma canım yaaa evde de dinlenemiyorsun ki. Büyük kızım LGS ye hazırlanıyor bu sene sınava girecek inşallah. Matematikte sıkıntımız var biraz. Bir arkadaş öğretmen ayarladı sağ olsun. Pazartesi akşam iş çıkışı bize geldiler. Hafta sonu havuzdaydım. Evde hiçbir iş yapmamıştım. Ev dağınıktı, kirliydi. Alllahhh dedim ne yapacağım Hemen temizliğe yardıma gelen bir ablam vardı. Uzun zamandır gelmiyordu, kendim temizliyordum. Onu aradım. Abla yetiş acil lazımsın. Sabahtan o geldi eve. Ben işe geldim. Akşam gittim eve ben girdim arkadan öğretmenle arkadaş geldi. Akşamlarda öyle yoğun ki. Bir de ekstradan vitamin takviyesi alıyorum ona rağmen vücut kaldırmıyor artık. Hastalık insanı çok kötü etkiliyor. Hala kötüyüm ama mecbur çalışıyorum. İş yerimde iki kişiyiz. Ben izin ya da rapor alınca arkadaşım yalnız kalıyor. Ona da kıyamıyorum. Sağ olsun o da bana kıyamaz. Ayyyy niye anlattıysam şimdi bunları Çenem düştü bugün. Kısaca çalışınca evde de dinlenemiyorsun vallahi. Evin kıymetini bilin kızlar yaaaaaa

Geçmiş olsun canım. Nasılsın şimdi?

Bende pert durumdayım kızlar.esim umreden geleceği icin bikac gün temizlik yaptım. Şimdi de gelen giden oluyor epey yoğunum bu aralar.sizler nasilsiniz

Allah kabul etsin canım. Akşamları hiç olmazsa menü bekliyorum mutlaka.

Kilona göre az yemişsin. Önemli olan az yemek değil canım. Sağlıklı ve düzenli yemek. Kendini aç bırakmaman lazım. Çünkü aç kalırsan bir süre sonra iraden kayboluyor. O yüzden besleyici ve sağlıklı beslenmelisin. Su ne kadar içiyorsun?

Puanları günlük yazıyoruz canım. Çok az ve sağlıksız beslenmişsin. Vücut böyle durumlarda kıtlık alarmı verir ve kilo vermesi durur. Dikkat et. Ayrıca mercimek köftesi şişkinlik yapar. Tartıdaki artının sebebi bu büyük ihtimal. Kilona göre daha dengeli ve düzenli beslenmelisin.

LAydLiNe kaptanım nerelerdesin? Menü yazmiyorsam yiyorumdur demiştim yiyor musun yoksa ?

Canım aslında hastalıktan ve yoğunluktan gelemedim ama maalesef ufak tefek kaçırdım bir şeyler. İnsan hastayken kötü oluyor. Yemek yapamadım. Üzerine birde regl oldum. Bakalım yarın ne çıkacak tartıda çok umutlu değilim. Sorsan ne yedin diye inan hiç farkında değilim ne yediğimin ne içtiğimin. Şuan ki tek önceliğim hastalık. Çünkü insan hastayken hiçbir şeyden bir şey anlamıyor.

Gün kurusu çok fazla olmuş. Haberin olsun. 2-3 taneden fazla yeme. Sağlıklı ama fazlası zararlı. Hatta aralıklı ye her gün yeme.

Canım kaç gündür aklımdasın, nasılsın, daha iyi misin, moralin düzeldi mi?
Aramiz biraz daha iyi ama kirginlik kalıyor bu sabaha kadae pek duzenli yemek yemedim dun aksam gec yemek zorunda kaldim o da 4 kasik bulgur iki uc catal patateskızartması

Sporlar çok iyi maşallah. Ne yapıyorsun spor olarak? Börek olmamış. Yumurta haşlanmış mıydı, yoksa yağda mıydı? Tost ekmeği önemli, kaşarlı mıydı , sucuklu muydu? Miktarı ne kadardı? Kefir ne kadar dı meyve ne meyvesiydi? Ne kadar soru sordum böyle. Ama menü yazarken bunları da yazman gerekiyor ki sağlıklı yorumlar yapabilelim

İskender mi? Su az olmuş. Akşam saat 21:00 de yediğin hiç olmamış. Sanırım hastalıktan oldu ama yine de saati çok geç. O saate kadar aç kalmak hiç iyi değil. Dikkat et canım kendine. İyileşebilmen için de sağlıklı beslenmen lazım.

Pazartesi ve salı menü yazmamışsın. Neler yedin bakim bi anlat

Kızlar bu hafta herkese kilosuna göre haftalık hedef belirleyeceğim. Ona göre hazırlayın kendinizi. Havalar ısınıyor bahar geliyor biraz daha hafif karşılayalım baharı

27.02.2020

09:30 - 1 tam simit 3 üçgen peynir 1 tutam maydonoz
aralar - kahve
14:00 - et döner karışık salata tarhana çorbası ayran

akşam 18:30 gibi de biftek mercimek çorbası düşünüyorum

Kızlar bu hafta herkese kilosuna göre haftalık hedef belirleyeceğim. Ona göre hazırlayın kendinizi. Havalar ısınıyor bahar geliyor biraz daha hafif karşılayalım baharı
çok güzel olur. fazla belirleme ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…