günaydın hanımlar
dünkü menü
sabah 08:00
1 karışık tost
2 fincan çay
arada 1 fincan yeşil çay
öğle 12:00
tarhana çorbası
3 köfte salata ayran
aralarda 3 fincan çay
akşam
1 kase yayla çorbası
1 kabak sandal
yarım tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
akşam otururken 1 kase çekirdek
su yaklaşık 2 lt
spor yapamadım ne yazık ki
4000 adım yürüyüş
çok güzel olur. fazla belirleme ama
Selam kızlar ben geldim :) dün arkadaşımın kınası vardı o kadar çok oynadım ki ayaklarım hala ağrıyor
Dünkü menüm
Sahur 1.30 da
biraz sucuklu yumurta
1 dilim ekmek ve çay
İftar saat 19.00 da
3 dilim ekmek
4 tane Köfte ve çok az patates
Saat 21.30 da 1 dilim dondurma
2 buçuk saat kesintisiz oynadım :) :)
Sahalara geri döndüm artık evimdeyim:)
merhaba buara çok hastane işim oldu.düzenli giremedim
dünkü menüm30
yarım dilim ekmek 1 yumurta 3 zeytin 1 domates 1dilim peynir
ara:1 türk kahvesi
öğlen12:30
4 köfte biraz yoğurt
erişteli çorbanın sıvı tarafı
ara00
7 badem 1 portakal
Akşam:18:00
8kşık göleviz yemeği
1 bardak kadar yoğurt
ara:
2 bardak çay
Değil ama onun yerine yeşil çay içmek daha faydalı.Sizce siyah çay kilo verimine engel mi ?
Tabi, çaya şeker çok atılırsa kilo verimine engel olabilir..ben eskiden bi çay bardağına 3 çaykaşığı atıp içiyordum, şimdi 1 çay kaşığı atıyorum, daha da azaltmak istiyorum..eskiden çay diye pekmez içiyormuşum
Senin bu hafta kilo verememen çok normal canım. Bir hafta boyunca menülerin her gün kaçamaklı. Mercimek köftesi başlı başına şişkinlik yapar, bulgur pilavı ve turşu şişirir. Hafta sonu pideler, börekler, kurabiyeler. Toplamda çok fazla kaçamağın var. Böyle yersen eğer kilo veremezsin. Umarım kilo almamışsındır. Herkesin menüsünü tek tek not aldım. Akşama vaktim olursa tek tek yazacağım buraya hatalarınızı ama senin hataların çok bariz.İyi akşamlar herkese,
Menüm
10.00. Limonlu sıcak su
11.00. Marul arası 1 sıkım mercimek köftesi
14.00. Yeşil çay
15.00. 1 tabak salata, 4 kaşık bulgur pilavı, biraz turşu
17.30. Yarım tabak yeşil fasulye
19.00. 1 kurabiye, 4 bardak çay
3 litre su, 80 dakika yürüyüş ( 10.000 adım)+ 30 dakika ev işi= 160 puan..
Umarın tadına bile bakmamışsındır.Yarın da misafir var poaca yapicam nefis terbiyesi resmen hem de perşembe of ya
en en en fazla 73 çıkarım. acaba eşime yeni tartı mı aldırsam... şöyle 5 kilo eksik gösterenlerdenSen yarın bi bildirim yap bakalım kaç çıkacaksın
Turşuyu dün yedim kaptanım, ama pazartesi den beri eksideyim..sadece cuma biraz abarttığımı düşünüyorum, haftasonunu hafif geçirdiğimi dengelediğimi düşünmüştüm ki pazartesi şok oldum
İnşallah canım..Öyle canm kardır :)
Toplamaya çalışıyorum bakalım 75,5 un altında olsam bana yetecek :)
Bir de şu var cuma burda herkes yazıyor konu aktif oluyor daha motive oluyorum cuma cmtsi pazar kilo veriyorum sınra burda özellikle haftasonu kimse yazmıyor diye ben de bakmıyorum artık uzaklaşıyorum uzaklaşınca yine dağılıyorum pek konuşkan bi takım değiliz diğer takımşsr daha aktif.
Yarın eşimin d. Günü bol yemeli olacak gündüzden ben hafif geçircem inşallah.
Sonra yeni düzene geçiyorum inşallah :))
Eskiden yeni bir hayat diye program vardı hatırlıyor musun arada onu izleyeceğim biraz ağır yaşamlar izledim ama o motive etmiyor çok farklı boyutta olduğu için herhalde. Böyle motive edici bir şey biliyor musun youtube da falan varsa izlemek istiyorum
Haklısın canım, benim oğlan da 8. Sınıfta. Bizde LGS ciyiz ...işimiz zor..Sorma canım yaaa evde de dinlenemiyorsun ki. Büyük kızım LGS ye hazırlanıyor bu sene sınava girecek inşallah. Matematikte sıkıntımız var biraz. Bir arkadaş öğretmen ayarladı sağ olsun. Pazartesi akşam iş çıkışı bize geldiler. Hafta sonu havuzdaydım. Evde hiçbir iş yapmamıştım. Ev dağınıktı, kirliydi. Alllahhh dedim ne yapacağımHemen temizliğe yardıma gelen bir ablam vardı. Uzun zamandır gelmiyordu, kendim temizliyordum. Onu aradım. Abla yetiş acil lazımsın. Sabahtan o geldi eve. Ben işe geldim. Akşam gittim eve ben girdim arkadan öğretmenle arkadaş geldi. Akşamlarda öyle yoğun ki. Bir de ekstradan vitamin takviyesi alıyorum ona rağmen vücut kaldırmıyor artık. Hastalık insanı çok kötü etkiliyor. Hala kötüyüm ama mecbur çalışıyorum. İş yerimde iki kişiyiz. Ben izin ya da rapor alınca arkadaşım yalnız kalıyor. Ona da kıyamıyorum. Sağ olsun o da bana kıyamaz. Ayyyy niye anlattıysam şimdi bunları Çenem düştü bugün. Kısaca çalışınca evde de dinlenemiyorsun vallahi. Evin kıymetini bilin kızlar yaaaaaa
Dikkat et kendine.. inşallah daha da iyi olursunuzAramiz biraz daha iyi ama kirginlik kalıyor bu sabaha kadae pek duzenli yemek yemedim dun aksam gec yemek zorunda kaldim o da 4 kasik bulgur iki uc catal patateskızartması
Anladım kaptanım, inşallah almamışımdır..Canım yazdım az önce de sen az yediğini sanıyorsun ama neredeyse her gün menünde olmaması gereken yiyecekler var. Her zaman az yemek işe yaramıyor. Sağlıklı ve dengeli beslenmek lazım. Protein yok denecek kadar az menülerinde. Hep karbonhidrat ağırlıklı. Doğal olarak bu kilo vermeni etkiliyor. Dediğim gibi umarım almamışsındır.
Daha iyiyim cnm arada ateşim çıkıyo ama, fısfıs olmadan nefes alabiliyorum en azından, benim işimi bilen kimse yok kurumda geçen haftada izinliydim işler birikmiş raporda alamıyorum, hafta sonu gelsede yatsam dinlensem kendime gelirim diye düşünüyorumGeçmiş olsun canım. Nasılsın şimdi?
Valla hakettim o emojileri kaptanımİskender mi?Su az olmuş. Akşam saat 21:00 de yediğin hiç olmamış. Sanırım hastalıktan oldu ama yine de saati çok geç. O saate kadar aç kalmak hiç iyi değil. Dikkat et canım kendine. İyileşebilmen için de sağlıklı beslenmen lazım.
Tamam abla daha fazla dikkat edecegimGün kurusu çok fazla olmuş. Haberin olsun. 2-3 taneden fazla yeme. Sağlıklı ama fazlası zararlı. Hatta aralıklı ye her gün yeme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?