Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akşamki çekirdek işi fena bozmuş. Adım sayısı az maalesef.

Dondurma ne yaaaa bu mevsimde. Biz ölüyoruz hastalıktan, hatun dondurma yiyor Hadi bakalım hoş geldin evine. Menü bekliyorum her gün. Umarım yarın kötü bir sonuç görmezsin tartıda.

Göleviz ne canım? İlk defa duydum bu ismi.

Çayı şekersiz içmeye başla biran önce ya da çay içme. Çok zararlı o bir kaşık bile. Şekeri hayatından çıkarman lazım.

Senin bu hafta kilo verememen çok normal canım. Bir hafta boyunca menülerin her gün kaçamaklı. Mercimek köftesi başlı başına şişkinlik yapar, bulgur pilavı ve turşu şişirir. Hafta sonu pideler, börekler, kurabiyeler. Toplamda çok fazla kaçamağın var. Böyle yersen eğer kilo veremezsin. Umarım kilo almamışsındır. Herkesin menüsünü tek tek not aldım. Akşama vaktim olursa tek tek yazacağım buraya hatalarınızı ama senin hataların çok bariz.

Turşuyu dün yedim kaptanım, ama pazartesi den beri eksideyim..sadece cuma biraz abarttığımı düşünüyorum, haftasonunu hafif geçirdiğimi dengelediğimi düşünmüştüm ki pazartesi şok oldum

Canım yazdım az önce de sen az yediğini sanıyorsun ama neredeyse her gün menünde olmaması gereken yiyecekler var. Her zaman az yemek işe yaramıyor. Sağlıklı ve dengeli beslenmek lazım. Protein yok denecek kadar az menülerinde. Hep karbonhidrat ağırlıklı. Doğal olarak bu kilo vermeni etkiliyor. Dediğim gibi umarım almamışsındır.

İnşallah canım..
Şuan aklıma gelmedi ..ağır yaşamları biliyorum..hatırlarsam yazarım..

Haklısın canım, benim oğlan da 8. Sınıfta. Bizde LGS ciyiz ...işimiz zor..
Evde olmak çok güzel..
Eylüle kadar evdeyim şükür..

Anladım kaptanım, inşallah almamışımdır..
Bi silkelenip kendime gelmem lazım..

Geçmiş olsun canım. Nasılsın şimdi?
Daha iyiyim cnm arada ateşim çıkıyo ama, fısfıs olmadan nefes alabiliyorum en azından, benim işimi bilen kimse yok kurumda geçen haftada izinliydim işler birikmiş raporda alamıyorum, hafta sonu gelsede yatsam dinlensem kendime gelirim diye düşünüyorum

Valla hakettim o emojileri kaptanım atkadaşlarla yemeğe çıktık dönerle doymam diye iskender yedim eve gelincede uyumuşum eşim uyandırdı illada çorba iç yemeden olmaz diye o günü öyle saçma sapan geçirdim

Günün menüsü ve programım şu şekilde olacak.
27/02/2020 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,2 hindi füme,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin,tek şekerli limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle:
Mercimek çorbası,3 kaşık kısır, yoğurt, bol salata
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
portakal,muz
Akşam:
detox suyu
Spor:
30-45 dk Leslie, ve 30-45 dk pilates (tüm vücut)
Su:
2,5-3 lt
Takviyeler:
C vit, koenzim q10, probolis 0,50ml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…