- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
bence de .O nedenle ben de yeniden menülerimi yazarak kontrol altında tutmaya çalışcağım.Çünkü buraya yazınca en azından görev gibi oluyor ve dikkat etmeye özen gösteriyorsun.Benim şahsi tavsiyem buradan uzak kalınca daha çok kilo alınıyor. İyi ya da kötü gel bence.
Cuma kaçamaklıydı menü. Cumartesi arapaşı çorbası (bol yağlı ve salçalı oluyor genelde seninki nasıldı bilmiyorum) Komposto, kıymalı pide, kek var. Ayrıca akşam yediğin elma da sağlıklı değil. Menün dengesiz ve sağlıksız olmuş. Dengelemeye çalışırken kötü yapmışsın.İyi geceler, önce sporu yazayım unutmadan,
65 dakika hızlı yürüyüş=8150 adım=125 puan
1 saat ev işi = 20 puan
Toplam 145 puan..
Menüm
10.00. Limonlu sıcak su
12.00. 2 kase arabaşı çorbası
15.00. 1 kase komposto
17.30. 1 dilim kıymalı pide, bol maydanoz- dereotu- 1 mandalina
20.30. 2 çatal kek, 3 bardak çay
22.00. Çeyrek elma
2.5 litre su
Dün çok abarttığım için bugun dengelemeye çalıştım.
Akşama misafirim vardı, gelirken kek yapıp getirmiş, tatmasam ayıp olacaktı..
Turşuyu dün yedim kaptanım, ama pazartesi den beri eksideyim..sadece cuma biraz abarttığımı düşünüyorum, haftasonunu hafif geçirdiğimi dengelediğimi düşünmüştüm ki pazartesi şok oldumAysegul 6666 Ödemdir o çünkü turşu ödem yapar. Bugün dikkat et kendine. İnşallah yarına eksiye geçersin.
bence de .O nedenle ben de yeniden menülerimi yazarak kontrol altında tutmaya çalışcağım.Çünkü buraya yazınca en azından görev gibi oluyor ve dikkat etmeye özen gösteriyorsun.
İyi geceler kızlar dünkü menümü yazayım
11.00 1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
14.30 1 kase pırasa ve yoğurt
16.30 1 elma
19.00 çay küçük bir avuç fındık
ilerleyen saatlerde birkaç dilim portakal ve elma
En son salep
2 lt su içtim
Spor yarışmasına ben katılmıycam.Çünkü bir gün yaparım bir gün yapmam.Ben kendimi biliyorum.
İnşallah tamam canım, bugun orucum zaten, iftarı hafif tutmaya çalışacağımAysegul 6666 Ödemdir o çünkü turşu ödem yapar. Bugün dikkat et kendine. İnşallah yarına eksiye geçersin.
Günaydın herkese
Dün kahvaltı da yumurta yeşillik yedim 8.30
Akşam balık salata yedim 16.30
Sonra da bir kase fındık kuru üzüm yedim 19.30
İnşallah tamam canım, bugun orucum zaten, iftarı hafif tutmaya çalışacağım
Menümü yazayım da boğazım kapansın artık
11.00. 2 dilim patatesli börek, 8 yeşil zeytin, çay
15.00. 1 tabak tarhana çorbası, 1 elma
19.00. 1 dilim kıymalı pide arasına bol maydanoz, dereotu
2.5 litre su, 25 dakika kadar yürüyüş= 40 puan
Selamlar canım.57 kg da kaldım.Arada oynuyor. Neredeyse 2 ayda yine 3 kg aldım. Ancak ben baya baya bozdum.spor vs yalan olmuştu.Son birkaç gündür dikkat ediyorum. Haftaya umarım 1 kg vermiş şekilde geleceğim.Arada yine menü yazacağımHoş geldinNasıl gidiyor? Kaç kilosun?
Anlaştık:)Canım menü yazarken miktarlarını da yazıyoruz olur mu? Bir kase fındık kuru üzüm çok ama çok fazla olmuş. Masum ve sağlıklı görünüyorlar ama maalesef öyle değiller. Ayrıca içtiğimiz su miktarını da yazıyoruz.
Hoşgeldin canım, ilk sayfadaki bilgileri okuyup doldurup gönderirsen sevinirizSelam arrkkadaslar ben de geldim çok istekliyim hadi baslayalim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?