Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim şahsi tavsiyem buradan uzak kalınca daha çok kilo alınıyor. İyi ya da kötü gel bence.
bence de .O nedenle ben de yeniden menülerimi yazarak kontrol altında tutmaya çalışcağım.Çünkü buraya yazınca en azından görev gibi oluyor ve dikkat etmeye özen gösteriyorsun.

Cuma kaçamaklıydı menü. Cumartesi arapaşı çorbası (bol yağlı ve salçalı oluyor genelde seninki nasıldı bilmiyorum) Komposto, kıymalı pide, kek var. Ayrıca akşam yediğin elma da sağlıklı değil. Menün dengesiz ve sağlıksız olmuş. Dengelemeye çalışırken kötü yapmışsın.

Aysegul 6666 Ödemdir o çünkü turşu ödem yapar. Bugün dikkat et kendine. İnşallah yarına eksiye geçersin.
Turşuyu dün yedim kaptanım, ama pazartesi den beri eksideyim..sadece cuma biraz abarttığımı düşünüyorum, haftasonunu hafif geçirdiğimi dengelediğimi düşünmüştüm ki pazartesi şok oldum

Önemli olan spor yapmak canım yarışmada kazanmak değil. Hafta sonunda herkesin toplamda ne kadar spor yaptığını göreceğiz. O yüzden yaptığın zaman yaz buraya sporunu. Az yada çok önemi yok. Önemli olan spor yapmak

Günaydın herkese
Dün kahvaltı da yumurta yeşillik yedim 8.30
Akşam balık salata yedim 16.30
Sonra da bir kase fındık kuru üzüm yedim 19.30

Canım menü yazarken miktarlarını da yazıyoruz olur mu? Bir kase fındık kuru üzüm çok ama çok fazla olmuş. Masum ve sağlıklı görünüyorlar ama maalesef öyle değiller. Ayrıca içtiğimiz su miktarını da yazıyoruz.

Hoşgeldin kaptanım geçmiş olsun, bu hafta bende gripten başımı kaldıramadım sporda yapamadım sürekli yatma modundayım ateşten dolayı, bugünü çok dikkatli geçiriyorum yarın + çıkmamak için ama çok bi kilo verdiğimide sanmıyorum hafta sonu toparlanabilirsem önümüzdeki hafta telafi edicem inşallah

Oooooo yine börek var menüde, kıymalı pide var. Yükte hafif paha da ağır olmuş. (Böyle mi deniliyordu emin değilim ) Az yemişsin ama yediklerin hiç masum değil.

Günaydınlar
Hasta olan arkadaşlar geçmişler olsun acil şifalar diliyorum
Kızlar size ufak tavsiye masum görünen çiğköfte, mercimek köftesi acayip su tutuyor.
bende her ikisini de çok severim hatta karnım acıktığında ilk aklıma gelen çiğ köfte olur.
Pazar günü az bir şey alayım dedim dürüme sarıp 3-4 sıkım yemişimdir. Tartıda direk fark etti.

gelelim dünkü menümüze
sabah 08:00
1 simit (sandviç yapmıştım evde unutmuşum)
2 fincan çay
arada 1 fincan yeşil çay
öğle 12:00
1 kase Domates çorba
yarım tabak tavuk sote
1 parça fırın makarna( genelde öğle yemeğinde makarna pilav türü şeyler almıyorum ama
dün ufak bir parça aldım)
salata,ayran
aralarda 2 fincan çay 1 türk kahvesi
akşam 19:00
2 parça Tavuk şinitzel, bol salata

Su 2 lt
spor yok
4000 adım yürüyüş 60 puan

Hoş geldin Nasıl gidiyor? Kaç kilosun?
Selamlar canım.57 kg da kaldım.Arada oynuyor. Neredeyse 2 ayda yine 3 kg aldım. Ancak ben baya baya bozdum.spor vs yalan olmuştu.Son birkaç gündür dikkat ediyorum. Haftaya umarım 1 kg vermiş şekilde geleceğim.Arada yine menü yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…