- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Cuma günü tartıdan bende çok korkuyorum.Sabah 07:00; 1 h.yumurta
Domates
1 dilim,peynir
2 zeytin
Öğlen 12.30
3 adet köfte
Salata
2 kaşık kuru börülce
Ara öğün 16.00; 1 avuç çiğ kuruyemiş
Akşam18.00; 1 adet tavuk
1 kase kadar h.brokoli
20.00 de yarım muz 1 portakal yedim c vitamini diye meyveye abandım bu hafta kilo olarak dönmez inşallah, hastayım hala sporda yapamıyorum cuma günü tartıdan korkuyorum valla
Su; 1 litre
Ben de artıdayım ilk defa ne yazıkki..sıkma canını, toparlarız, cumaya kadar olmazsa bile, sonrasında toparlarız..zararın neresinden dönersek kardır..Ben artıdayım kızlar yaaa bgn lahana da yapamadm 1 günde nasıl toplatım ki 76 oldum74,7 den....
Bugün o kadsr düzensizdi ki yediklerim ne yedim kaçta yedim yazamafım bile gel git at ağzına kızım yemedi at ağzına... kıyamıyorumm yemeğe kalınca babaö hemen döküyor bgn de ordaydım yedim kalanını kızdan.
Ben artıdayım kızlar yaaa bgn lahana da yapamadm 1 günde nasıl toplatım ki 76 oldum74,7 den....
Bugün o kadsr düzensizdi ki yediklerim ne yedim kaçta yedim yazamafım bile gel git at ağzına kızım yemedi at ağzına... kıyamıyorumm yemeğe kalınca babaö hemen döküyor bgn de ordaydım yedim kalanını kızdan.
Ben de artıdayım ilk defa ne yazıkki..sıkma canını, toparlarız, cumaya kadar olmazsa bile, sonrasında toparlarız..zararın neresinden dönersek kardır..
Baktım şimdi, lezzetli görünüyor
Zorluk derecesine göre ayarlamak lazım aslında ama yüzeysel puanlamalar yaptık biz. O kadar detaya inemedik. Sen zorluk durumuna göre ister 4' ten ister 5' ten hesapla.Yaptığım spor jillian michaels biggest loser last chance workout. Dakikasını 4 mu 5 puan mi alayim, tüm jillian türevleri 4 puan mi?
LAydLiNe
spor:158 puan(squatgirl'ü 4 puan olarak aldım leslieden daha etkili diye)
karatay ekmeği yapımı:
4 yumurta 1 kase yoğurt yarım çb zeytinyağı rondodan geçirin
içine akşamdan suda beklettiğiniz kırmızı mercimekleri ekleyin rondoda pürüzsüz kıvam alsın
sonra başka bir kaba alın içine bol yeşillik koyun 1 demet dereotu yarım demet maydonoz koydum rahatsız etmedi
lor peyniri 3-4 yk kaşığı,1 paket kabartma tozu
baharat olarak pulbiber yarım tk, az tuz(yarım çk kadar) çörek otu koydum
borcamı yağladım en üstüne susam döktüm 180 derece önceden ısıtılmış fırında 30 dk da pişti
tadı bence gayet güzel tabiki muhteşem değil ama içeriği temiz yoğurtla iyi gidiyor çokta basit
canım ben yapamıyorum diyet kafayı veremiyorum o yüzden de gelmiyorum yüzüm yok :)
Canım turşu suyu ödem yapmaz.mı tuzlu çünkü
22.02.2020
15:00
1 kupa şekersiz çay
1 dilim tbe
Ekmeğin 2/4 balkaymaklı
1/4 krem peynirli
1/4 tahin pekmezli
17:00
1 çb çay tek şekerli (yürüyüşte şekerim düşmesin die)
20:45
2 dilim ıspanaklı peynirli börek
2 kk peynir
1 lokma peksimet
6 çatal pasta
1 çb şekersiz çay
(Bunları yiyebilmek için yürüyüş sonrası evde akşam yemeği yemedim.)
SPOR
1 saat normal yürüyüş 60 puan
Merdiven çıkma 96 basamak 29 puan
25 mekik ??
bacaklarım çok ağrıyor geceye hafiflerse step de yapıcam yarına 74 lere düşmek istiyorum.
Su 700 ml şimdilik
Geçmiş olsun inşallah çabuk toparlanırsınGünaydın kızlarDün defalarca mesaj yazmaya çalıştım gitmedi. Ben yine hasta oldum. Hem hastalığım hem regl aynı zamana gelince dayanılmaz oluyor. Öğleden sonra izin alıp eve gittim. 1-2 saat deliksiz uyumuşum. Hala kendimi kötü hissediyorum.
Sence neden böyle oldu? Önceki mesajda yazmışsın dikkat ettim yediklerime diye. Sporda yapmışsın. Ödem olma ihtimali yüksek ama yediklerine dikkat ettiysen mutlaka vermiş olman lazım. Bir yerde bir hata var, onu bulmamız lazım. İki üç gündür menülere hiç bakamadım. Ufakta olsa kaçırdın mı bir şeylerden?
Kaptanım sadece geçen cuma yani tartı günü abarttım, aşağıdaki o günün menüsü, ondan sonraki günler dengelediğimi düşünmüştüm ama pazartesi tartıldığımda hüsrana uğradım.. yediklerime dikkat ettim, yürüyüşümü artırdım hatta..ama - ye geçemedim bi türlü..dünde salata pilavla turşu yedim ve suyunu içtim..ödem de olabilir, bilemedim
İyi geceler
Utanarak menümü yazıyorum
11.00. Limonlu sıcak su
14.00. 1 bütün kıymalı pide (4 parça), yarım tabak salata, 2 bardak karadut suyu.
16.00. 1 parça kıymalı pide daha.
20.00. 7-8 yaprak sarması, yarım patatesli poğaça, yarım dilim bal kabağı tatlısı, 2 bardak çay
21.30. 1 mandalina
2.5 litre su, 45 dakika yürüyüş
Biliyorum kıymalı pide ve akşamki gezmede yediklerim çok fazla oldu..ne zamandır pide yemek istiyordum, 80 küsüre inince yerim diye tutmuştum kendimi, ama az yesem iyi olurdu.. önümüzdeki günlerde az yiyerek bugünü dengelemeye çalışacağım inşallah
Geçmiş olsun inşallah çabuk toparlanırsın
Geçmiş olsun kaptanım, inşallah çabucak toparlanırsın, yukarıya alıntılı cevap yazmaya çalıştım..Günaydın kızlarDün defalarca mesaj yazmaya çalıştım gitmedi. Ben yine hasta oldum. Hem hastalığım hem regl aynı zamana gelince dayanılmaz oluyor. Öğleden sonra izin alıp eve gittim. 1-2 saat deliksiz uyumuşum. Hala kendimi kötü hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?