Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cuma günü tartıdan bende çok korkuyorum.. eski performansımı gösteremeyeceğim ne yazık ki..

Ben artıdayım kızlar yaaa bgn lahana da yapamadm 1 günde nasıl toplatım ki 76 oldum 74,7 den....
Bugün o kadsr düzensizdi ki yediklerim ne yedim kaçta yedim yazamafım bile gel git at ağzına kızım yemedi at ağzına... kıyamıyorumm yemeğe kalınca babaö hemen döküyor bgn de ordaydım yedim kalanını kızdan.

Ben de artıdayım ilk defa ne yazıkki..sıkma canını, toparlarız, cumaya kadar olmazsa bile, sonrasında toparlarız..zararın neresinden dönersek kardır..

Günaydın kızlar Dün defalarca mesaj yazmaya çalıştım gitmedi. Ben yine hasta oldum. Hem hastalığım hem regl aynı zamana gelince dayanılmaz oluyor. Öğleden sonra izin alıp eve gittim. 1-2 saat deliksiz uyumuşum. Hala kendimi kötü hissediyorum.

Dökülsün canım her şeyi yiyecek değilsin ki. Zaten böyle böyle kilo alınıyor. Bence yanlış yapmışsın.

Ben de artıdayım ilk defa ne yazıkki..sıkma canını, toparlarız, cumaya kadar olmazsa bile, sonrasında toparlarız..zararın neresinden dönersek kardır..

Sence neden böyle oldu? Önceki mesajda yazmışsın dikkat ettim yediklerime diye. Sporda yapmışsın. Ödem olma ihtimali yüksek ama yediklerine dikkat ettiysen mutlaka vermiş olman lazım. Bir yerde bir hata var, onu bulmamız lazım. İki üç gündür menülere hiç bakamadım. Ufakta olsa kaçırdın mı bir şeylerden?

Yaptığım spor jillian michaels biggest loser last chance workout. Dakikasını 4 mu 5 puan mi alayim, tüm jillian türevleri 4 puan mi?
LAydLiNe
Zorluk derecesine göre ayarlamak lazım aslında ama yüzeysel puanlamalar yaptık biz. O kadar detaya inemedik. Sen zorluk durumuna göre ister 4' ten ister 5' ten hesapla.

Aysegul 6666 abla icerigi temiz tok tutuyor severek tuketiyorum ben acikcasi

Ne kadar sağlıksız ve kötü bir menü. Öncelikle sağlığını ön plana almalısın ve artık iradene sahip olmalısın. Hepimiz böyle şeyler yemek istiyoruz ama biliyoruz ki vücudumuza zarar veriyor böyle yiyecekler. Her şeyi yiyerek zayıflamaya karşı bir insanım ama şimdiye kadar senin özel durumundan ve sağlığından dolayı ses çıkarmamıştım. Şunu öğrenmen lazım ki senin kilo verebilmen için bizden daha fazla çaba sarf etmen lazım çünkü spor seni rahatsız ediyor. O nedenle de yediklerine dikkat etmelisin. Ama sen yediklerine hiç dikkat etmiyorsun. Lütfen bundan sonraki menülerin daha sağlıklı olsun. Uyku düzenin zaten kötü ki bu da kilo vermene ayrıca bir engel. Yazarken kelimelerimi çok seçemiyorum çünkü acele yazıyorum iş yerimdeyim. Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir

Geçmiş olsun inşallah çabuk toparlanırsın

Geçmiş olsun inşallah çabuk toparlanırsın

Amin canım çok teşekkürler Sanırım beni havuz hasta ediyor. Ya klordan etkileniyorum ya da havuzda ince giyiniyoruz arada dışarıya çıkıyoruz ondan oluyor ama son iki görevin sonunda aynen böyle hastalandım. Birde ortalık enfeksiyondan geçilmiyor. Hastanede çalışınca da bazı şeyler kaçınılmaz oluyor.

Geçmiş olsun kaptanım, inşallah çabucak toparlanırsın, yukarıya alıntılı cevap yazmaya çalıştım..

Günaydın evi toparladım şimdi dünkü menümü yazayım akşam bazen fırsat bulamıyorum elime teli bie alamıyorum
7.30 1 haşlanmış yumurta
1 çorba kaşığı kadar ev yapımı acı sos
Kk peynir
11.30 1 elma
13.00 kahve
14.30 yarım dürüm çiğ köfte
1 ayran doymadım 4 kaşık yoğurt yedim
19.00 4 kaşık karnabahar yemeği
1 kase salata
3 bulgurlu köfte

2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…