Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ekmekler ne ekmeğiydi? Mısır hiç olmamış. Akşamki sarmaların içinde ne vardı? Su çok güzel. Spor yapabiliyor musun?

Kilo bildirimi
Geçen hafta 75.4 kg
Bu hafta. 75.1 kg
Fark 300 gr

Daha iyisini yapabilecek kapasiten var biliyorsun dimi? Az da olsa kilo verebilmek çok güzel ama. Senin şu kilonda haftada en az 1 kg gitmesi lazım. Hadi asıl biraz önümüz yaz

Şimdi nasılsın canım iyi misin biraz daha?
İyiyim Allaha şükür teşekkğrler kaptanım :)
Bu hafta da biraz uzak kalmak istiyorum sadece. İyi geldi çünkü mola vermek.

Bu arada sabah 6 dan sonra uyuyabildim yine az önce de kızım uyandı biberon istedi onu yaptım uykuya dalarsa uyuyacağım çok uykm var.

Şimdi tekrar tartıldım aç uyuyunca güzel gidiyor. Güncellemek istiyorum bildirimimi

Geçen hafta 75,6
Bu hafta 74,9
Fark -700 gr

Bütün hafta 77 ye dayanmıştım dün 75 lerde uyandım ve dikkatli yedim sonuç hızlı geldi yediklerim henüz yağa dönüşmediği için. Bütün püf noktamın tereyağ olduğunu düşünüyorum bağırsaklarımı hareketlendirdiği için

Ekmek kepek ekmeğdi.lahana sarma bulgur pirinç karışıktı.Ben dondurulmuş mısırı bazen salatalarada koyuyorum.Kaptanım mısır yasakmı?

Salatada çok olmuyor da sen direkt yemişsin. Salatanın içinde ağzına gelme oranı çok düşük tabii çok atmıyorsan Normalde mısır faydalı ve yararlı bir yiyecek. Ama karbonhidrat. Çok tüketmemek lazım. Ama arada sırada patlaması hariç haşlanması şartıyla tüketilebilir.

Uzak kaldığın dönemde kendini çok bırakma lütfen. İyi gidiyorsun maşallah devamının gelmesini istiyorum

Gunaydin kizlar.Tartim sesli oğlum uyandı ve sonunda tartıldım.
Geçen hafta.:58.3kg
Bugun:57.7 kg
Fark 500gr.
Ama hedef 57.5 tu.Artik çok zor gidiyo.

Tatlım geçen haftaki kilon 58 miş. Yani ona göre sadece 300 gr gitmiş oluyor

Günaydın hanımlar bu hafta regl olduğum için hedefe yaklaşamadım bile
Geçen hafta 72.8
Bugün 72.7
-100 gr fark

Olsun bu da bir başarıdır. Bu dönemi kaçamaksız ve sağlıklı geçirirsen haftaya tartı sana büyük bir sürpriz yapabilir. Dikkatli ol lütfen

71.4 çıktım kaptancım
bildiririmim sanırım 73,4 tüm kontrol etmek lazım

dünkü menü

sabah: 13 siyah zeytin 2 küçük dilim peynir 2 tahıllı ekmek

öğle: 1 avuç fındık

akşam: 1 tabak menemen bolca çay 1 kase jalepeno turşusu 1 kase yayla çorbası

Gunaydiiiinnn
Başlangıç 96
Güncel 93.7
2.300 fark
Dün tartıldım 94 gelmiştim ve umutsuzdum bugün gördüm 93.7
Ve adet haftamdayim kizlar

Harika bir sonuç

Bu hafta yine böyle devam edersen haftaya yine güzel bir rakam görürüz tartıda

Aferin güzel bir menü olmuş. Çorba pirinçli miydi? Listeye girmek istiyor musun? Kesin kararını vermeni bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…