Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yanımda meyve kuruyemiş götürüyorum ben dana danisan kadar yiyorum ben az yiyerek zayiflanmiyor kaptanım bunu bize söyleyip sen yapmıyor musun yoksa

Tutturamadım dedim , çünkü hedefin 100 gram altına düştüüüüüüm ...yaaaaa
Geçen cuma 80.3
Bugün. 78.9
Fark. -1400 Gr.

Öğleden sonra misafirlerim gelecek, şimdilik kaçıyorum.. öpüyorum hepinizi..
Not: kaptanım nolur bi daha 1000-1200 den fazla hedef koyma bana, alnının damarı çatladı ulaşıcam diye..

Kiloları eşitlemişiz kaptan:)

Vaaooouuuv ya sen var ya harikasın sen

Daha iyisini yapabilirsin biliyorsun dimi?
Kaptan daha ne yapayım allah aşkına.inan bu hafta ac kaldım 1 kilo hedef koydum kendime.gelen giden misafirler için dolap pasta kurabiye tatlı dolu dolap onlara tabaklar hazırlıyorum kenarından bile yemedim.yine giden 200 gr oldu...reglime bikac gün kaldı ve şuan çarşambadan beri wc yok.sebebi bu olabilir diye düşünüyorum çok üzgünüm.

Kaptanım ben geçen hafta
Kaptanım ben geçen hafta 75.4 kg dım bu hafta fark -300 gr

Nihayet 7 li rakamlar geldi Sana nasıl hedef koyacağımı öğrendim ben

Yanımda meyve kuruyemiş götürüyorum ben dana danisan kadar yiyorum ben az yiyerek zayiflanmiyor kaptanım bunu bize söyleyip sen yapmıyor musun yoksa

Canım, benim vücut artık bağışıklık kazandı kilo alıp vermeye, ara öğün bende ters tepiyor. Ben sadece üç ana öğün yapıyordum şimdiye kadar. Kaçamak yapmadığım zaman gayet güzel gidiyordu kilom. Normalde iki öğünde en az 1,5 kg gitmesi lazımdı. Belki ödemden belki de geçen hafta sonu yaptığım bir kaç kaçamaktan kaynaklı bilmiyorum ama sorunu çözeceğim bu hafta. Kararlıyım Dana danışmak lazım aslında

Ben de sanki önceki diyetlerine göre daha hızlı zayıfladım ifle dediğim gibi kas kutlen ve vücuttaki iyi suyun artmış olabilir çabuk küsme ife ben çok sevdim bu diyeti bir de görüntü olarak daha güzel görünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…