Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar problemli bir dönemden geciyorum sağlık sıkıntılarım peşini bırakmıyor artı yorgunluk zaten birşey yiyecek halim yok ama spor yapamiyorum buralara giremiyorum menü paylasamadim kaç gündür.
Geçen hafta 73.00
Bu hafta 72.6
Fark 400
Yuzde 0.55
Herkesten çok özür dilerim

Geçmiş olsun canım. Bu hafta bende kimseyi takip edemedim yoğunluktan. O yüzden kim ne yedi, kim ne paylaştı bilmiyorum açıkçası. Umarım kendini biran önce toparlarsın.

Günaydın herkese :) maşallah kızlar herkes kilo vermiş süpersiniz :) bende kilo verdimm

Geçen hafta 72.2
Bu hafta 71.3
Fark-900 gr. Dün adet oldum aslında daha da verebilirdim buna şükür

Şok şok şok Beni şoka soktun resmen

Hatta bir sır vereyim sana şu an benden daha zayıfsın

Günaydınlar
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 65,9
bu hafta 66,1
fark +200
adet durumları inşallah iki güne normale dönerim
Bu dönemi eğer kaçamaksız geçirirsen haftaya çok güzel bir sonuç görürsün tartıda. Aklında bulunsun

polokey2244 i daha fazla merakta bırakmadan bildirimimi yapayım.

Geçen hafta menü yazmamamdan da anlaşılacağı üzere bir kaç günü kaçamaklı geçti. Ama pazartesiden itibaren kendimi hareket anlamında toparladım ayrıca son üç gündür de IF yapıyorum ama o bende sanırım ters etki yaptı. Tek lokma kaçamaksız 3 gün ve hareket karşılığında sadece 300 gr verebildim. Hedefime ulaşamadım. Önümüzdeki hafta da IF e devam edeceğim ama eğer böyle olursa bırakmak zorunda kalacağım çünkü sadece iki öğün yapıyorum ve kaçamaksız gidiyorum ona rağmen giden kilo çok az.

Geçen hafta: 73

Bu hafta: 72.7 maalesef

Sakın bırakma bellki de tartıya yansımıyor dur kas yapilanmasi yaşıyor olabilirsin canım bizim olumsuz gibi görünse de vücuduna bak eğer sikilasman varsa tartıyı bosver

*** 13. Takım 664. Etap 28 Şubat - 6 Mart Kilo hedefleri ***

dira90 : 58 - 57.5 57.7
LAydLiNe : 73 - 72 72.7
Aysegul 6666 6 : 80.3 - 79
Efsun64 : 75.6 - 74.8
74.9
F fanur : 75.4 - 74.4 75.1
@Ikizannesi : 65 - 64.5 64.8
polokey2244 : 72.2 - 71.5 71.3
D Dildev : 73 - 72 72.6
Kiloverenbiri i : 91 - 89.8
K krtp86 : 57.6 - 57
57
15 Bahar gelecek : 70 - 69.5
_bloom_ : 65.9 - 65 66.1
Queen mom : 79 - 78
A Aylakkadin : 64.5 - 63.8
damlapal : 83.8 - 82.5
pessinus : 72.8 - 72
72.7
berceste_ : 96 - 93.5 93.7

Sakın bırakma bellki de tartıya yansımıyor dur kas yapilanmasi yaşıyor olabilirsin canım bizim olumsuz gibi görünse de vücuduna bak eğer sikilasman varsa tartıyı bosver

Tabii ki haklısın canım ama yıllardır 3 öğün beslenen biriyim. Büyük ihtimal vücut kendini korumaya aldı. Ramazan ayında da kilo alan biriyim. Sanırım iki öğün bana yaramıyor. Dediğim gibi bir hafta daha deneyeceğim. Sonra yine üç öğün ama şekersiz beslenmeye geçeceğim. Şimdi de zaten şekersiz besleniyorum.

Az beslendigin için korumaya alıyor olabilir mi kalorini daha çok almaya çalışsan o zaman şaşırmış olacak vücut

Az beslendigin için korumaya alıyor olabilir mi kalorini daha çok almaya çalışsan o zaman şaşırmış olacak vücut

Galiba öyle oldu canım. Kahvaltı yapmıyorum son üç gündür. Öğle yemeğini hastanede yiyorum. Zaten kalori hesabına göre çıkıyor yemek. Günlük 1200 kalori üzerinden hesaplıyorlar diyetisyenler hastane yemeklerini. Arada hiçbir şey yemiyorum. Saat 17:30-18:00 arası da akşam yemeğimi yiyorum. Mesela dün akşam bir tabak az yağda pişirilmiş mantar, ıspanak ve yumurta karışımı bir yemek yapıp yedim. Öğle yemeğinde de 3 tane parmak kalınlığında köfte, 2 yk erişte ve bir tane kepekli roll ekmek yedim. Sanırım düşük kalorili besleniyorum. Bir gün önce de akşam yemeğinde 1 tb sade pırasa yemeğiyle 2 dilim tam buğday ekmeği yemiştim. Öğle yemeğini tam hatırlamıyorum ama yine düşüktü kalorisi. Belki bu hafta kırarım bu döngüyü. Ayrıca lavabo ve ödem sıkıntım da var. Onlardan da kaynaklanıyor olabilir. Ama inat ettim çözeceğim bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…