İyiyim Allaha şükür biraz nezleyim o kadar :)
Sağ dİim çatır çutur ötüyo açıp kapatırkrn ve ağrıyo hafif onu farkettim.
Sen nasılsın iyi nisin çok dikkat et kendine hastanede çalışıosun.
Ben eve stok yaptm evden çıkmak istemiyorum ama eşim her ülkedenninsanın geldiği yerde çalışıyo korkuyorum. Babam hergün markete çarşıya gidiyo ... baba fazla dışarı çıkma evde dur dediğimde kızım brn kahveye gitmiyormki diyo bi bankaya gittim gn dio baba orda insan yok mu dedim... korkma kızım bişe olmaz diyor.
Tr geneli insan düşüncesi böle old. İçin italyadan kötü olacağını düşünüyorum.
Evdeyim bende oğlumla uğraşıyorum ve ev işleri ile.2hafta izinliyim.Diet falan yapmıyorum ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.Yalniz biraz boğaz ağrısı ve baş ağrısı var.O zorluyo neyse buna şükür diyelim.Kızlar arada bir ses verin herkes iyi mi?dira90 Aysegul 6666 @Efsun64 @fanur 3oglanannesi @polokey2244 @Dildev @Kiloverenbiri K krtp86 @chentiq @_bloom_ @berceste_ @morpapatyam @marbling @pessinus
Bizde genelde evdeyiz biraz ormana gidiyoruz yürüyüşe ve binanın önünde biraz oynuyor çocuklar bizden başka kimse yok zaten o yönden rahatım
Evde epey oynuyoruz yemek ev işi öyle zaman geçiyor ama hiç zayıflama modunda değilim okul kapandı spor salonu kapandı sağlık olsunda varsın şişko olayım bir türlü konsantre olamıyorum havalarda ısınıyor görüntüm çok kötü eski 55 kg Halime acilen dönmem lazım
Bizde iyiyiz halimize hamd olsunGonul83 canım sen nasılsın? Gittin mi hastaneye doktora?
Bizde iyiyiz halimize hamd olsun
Doktor gelme dedi acil durumlara bakıyorlar sanırım tarif ettik böyle şöyle gelmesin demiş eşime
Öksürük ateş burun tıkanıklığı halsizlik vardı sormuş ki yurt dışına çıktı mı virüslü birine temas etti mi yok o. Zaman gelmesin demiş burada da hayat durdu az sonra uzun günlerden sonra markete gideceğim bakalım ne var ne yok
Hâlâ avm de çarşıda gezenleri görünce diyorum Allah akıl fikir versin.Aman bizde degilki yurt dışından gelenlerde cikiyo diyenler de var.Bi de paylaşım yapıp böyle yorumlar yazıyolar.
Beni de hemde nasıl.Ya bi de yetişkin insanlar ya.Cahilliğin boyutu git gide korkutuyor beni.
Kızın nasıl kim bakıyor ona jimnastik derslerine devam ediyormuydu havalar güzelleşiyor al kocanı da gidin dağlara kamplara yineAlmanya' da bir gazeteci yakalanmış coronaya o anlatmış. Zaten yaklaştırmıyorlarmış kimseyi hastaneye. İyi olmana çok sevindim şükür. Dikkat et kendine ve çocuklara
Beni de hemde nasıl.Ya bi de yetişkin insanlar ya.
Kızın nasıl kim bakıyor ona jimnastik derslerine devam ediyormuydu havalar güzelleşiyor al kocanı da gidin dağlara kamplara yine
Cahillik ne kötü birşeyPolise tüküreninden tut, karantinadan kaçmaya çalışan, birilerinin emriyle karantinadan kaçırılanlar çok tuhaf ülke olduk çok. Çocuklarımıza kötü bir dünya bırakıyoruz maalesef
Bunları duydukça hem sinirleniyorum hemde korkuyorum.Bi gelecek korkusu sariyo.Kendimden cok cocugum için korkuyorum.Polise tüküreninden tut, karantinadan kaçmaya çalışan, birilerinin emriyle karantinadan kaçırılanlar çok tuhaf ülke olduk çok. Çocuklarımıza kötü bir dünya bırakıyoruz maalesef
Ben bugün yazdım ya kaptan.Kızlar arada bir ses verin herkes iyi mi?dira90 Aysegul 6666 @Efsun64 @fanur 3oglanannesi @polokey2244 @Dildev @Kiloverenbiri K krtp86 @chentiq @_bloom_ @berceste_ @morpapatyam @marbling @pessinus
Burdayım canım, sayfaya bakıp duruyordum sıkıntıdan..sizleri gördüm daha iyi hissettim şimdi..Kızlar arada bir ses verin herkes iyi mi?dira90 Aysegul 6666 @Efsun64 @fanur 3oglanannesi @polokey2244 @Dildev @Kiloverenbiri K krtp86 @chentiq @_bloom_ @berceste_ @morpapatyam @marbling @pessinus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?