Aynen öyle ancak yaşayarak bir şeylerin önlemini alıyorlar benim stok yapmaya başladığımı veya kafeye gitmekten vazgeçtiğimi duyan bir arkadaş çok sakınıorsun sakınan Göze çöp batar demişti 2 gün sonra Kendisi evde otur Türkiye diye gönderi paylaştıMaalesef canım bende seninle aynı fikirdeyim. İnşallah bir an önce atlatırız diyeceğim de eğer toplum olarak el birliğiyle savaşmazsak bu virüsle atlatma sürecimiz çok uzayacak. İnsanlara anlatması gerçekten zor. İlla ki yakınlarından birinin ölmesi ya da hastalanması lazım.
Ah canım tek çoraplı gülceciğimBütün spor aktiviteleri durdu canım. İki haftadır antrenman yok. Evdeler cumadan beri. Ben çalışıyorum maalesef. Onlarda sıkıldılar evde durmaktan sürekli. Cumartesi düşünüyorum öyle bir şey ama bakalım. Havalar çok kötü Türkiye' de 3 gündür. Dün kar yağıyordu sabah. Dışarı da çıkılmıyor anlayacağın
Bizimkiler Allahtan şubat 4 te geldiler şükürler olsun bir sıkıntı yok canım Allahım hastalara da tez vakitte şifalar versin. Sorduğun için çok sağol canıımmpolokey2244 sizinkiler umreden gelmişlerdi. İyiler dimi?
Kaptanım çocuklar evde ve bu korona virüs sebebiyle haberlere kitlendik.Elimme alıp menü yazasım bile gelmiyor.Ama dikkat ediyorum yeme içmeme.2 lt suyumu içiyorum.Kızlar arada bir ses verin herkes iyi mi? @dira90Aysegul 6666 Efsun64 F fanur @Ikizannesi polokey2244 @Dildev Kiloverenbiri K krtp86 chentiq _bloom_ berceste_ @morpapatyam marbling pessinus
Günaydın kaptanGünaydın kızlar
Günaydın canım, nasılsın, işler nasıl yoğun musunuz?Günaydın kızlar
Kızlar arada bir ses verin herkes iyi mi? @dira90Aysegul 6666 Efsun64 F fanur @Ikizannesi polokey2244 @Dildev Kiloverenbiri K krtp86 chentiq _bloom_ berceste_ @morpapatyam marbling pessinus
marbling canım senin ziyaretçilerin yurt dışından mı geliyordu?
Kilo verme işini felan geçtim ama biraz moral depolamamız gerekiyor. Herkes bir ruh çöküntüsü içinde. Birazcık burayı değerlendirelim. Bir şekilde moralimizi düzeltmemiz lazım. Anlatın bakim evde kimler neler yapıyor? Ben hala çalışıyorum. İzinler yeniden düzenlendi bakanlıkta ama bize izin yok maalesef. Ama hasta sayısı çok azaldı. Umarım tamamen kapanır poliklinikler sadece acil hastalar kabul edilir. Yoksa virüsün bulaşması için çok uygun bir ortam hastane ortamı.
Yaslilara ne birşey anlatılabiliyor ne de onlar anlaşılabiliyor maalesef.. Ananem memlekette evde durmuyor akraba eş dost, mevlütleri, munasipleri, günleri bitmiyor. Zorla getiriyoruz yanımıza..Efsun64 .!.:İyiyim Allaha şükür biraz nezleyim o kadar :)
Sağ dİim çatır çutur ötüyo açıp kapatırkrn ve ağrıyo hafif onu farkettim.
Sen nasılsın iyi nisin çok dikkat et kendine hastanede çalışıosun.
Ben eve stok yaptm evden çıkmak istemiyorum ama eşim her ülkedenninsanın geldiği yerde çalışıyo korkuyorum. Babam hergün markete çarşıya gidiyo ... baba fazla dışarı çıkma evde dur dediğimde kızım brn kahveye gitmiyormki diyo bi bankaya gittim gn dio baba orda insan yok mu dedim... korkma kızım bişe olmaz diyor.
Tr geneli insan düşüncesi böle old. İçin italyadan kötü olacağını düşünüyorum.
Ben çok bişey almadım cnm 1 er paket kuru bakliyat aldım buzluktada bişeylerim var biraz et tavuk aldım okadar, bol bok meyve yiyorum sabahları pekmez içiyorum bideKilo bildirimi
Geçen hafta 75,2 kg
Bu hafta 75,2 kg
Fark Sabit
Nasılsınız arkadaşlar? Ne önlemler aldınız stok falan yaptınız mı ?
Vitamin desteği kullananlar gördüm instagramda siz de kullanıyor musunuz ?
Ben kızıma ne yapsam vücudunu desteklemek için acaba... 19 aylık gıda takviyesi vitamin falan neler kullanılabilir bilginiz var mı ?
Psikolojiniz nasıl ? Ben kendimi yeni tarif denemelerine verdim ... sürekli yemek düşünüyorum tariflere bakıyorum temizlik yapıyorum dolap düzenliyorum falan...
stok yapmadım ben haftalık alışverişte eksiklere göre alıyorum inşallah ihtiyacımız kalmazKilo bildirimi
Geçen hafta 75,2 kg
Bu hafta 75,2 kg
Fark Sabit
Nasılsınız arkadaşlar? Ne önlemler aldınız stok falan yaptınız mı ?
Vitamin desteği kullananlar gördüm instagramda siz de kullanıyor musunuz ?
Ben kızıma ne yapsam vücudunu desteklemek için acaba... 19 aylık gıda takviyesi vitamin falan neler kullanılabilir bilginiz var mı ?
Psikolojiniz nasıl ? Ben kendimi yeni tarif denemelerine verdim ... sürekli yemek düşünüyorum tariflere bakıyorum temizlik yapıyorum dolap düzenliyorum falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?