Çok zor durumlar Allah kolaylık versin benim çocuklar da çok bunaldı evde duramıyorlar hiç seninkileri düşünemiyorum hiçBize izin yasak şu an canım maalesef. Hatta 3 ay boyunca kamu ya da özel fark etmiyor istifamız bile yasak. Paniklemeyen kalmadı sanırım çünkü insanlar işin ciddiyetini hala anlamış değiller. Zaten korkumuz hiçbir zaman kendimiz adına olmadı. Bulaştığı zaman hastalığı evlere taşımak düşüncesi panikletti herkesi. İnan bana bekar olsam ve kendi başıma yaşasam bu kadar paniklemiştim. Çocuklar 15-16 gündür evden çıkmadı. En son okullar tatil olmadan bir gün önce çıkmışlardı okula gitmek için. Eve gittiğimde kapıdan girince çocuklarıma bile sarılamamak çok kötü bir duygu. Hasta müracaatları durdurulunca rahatladım biraz çünkü mesai bitene kadar odamdayım ve kimseyle görüşmemeye çalışıyorum. Servislerde ve Acilde çalışan insanların allah yardımcıları olsun inşallah çünkü şu an hastalarla birebir onlar muhatap oluyor ve gelen hastaların potansiyelleri çok yüksek. Evlerine gidemeyen çalışanlar var. Herkes alt üst olmuş durumda. İnşallah ülkece kurtuluruz bu durumdan biran önce.
Selam herkese.Merhaba senle kilolarımız çok yakın
İstersen tatlı bir rekabete girebiliriz
Geçen sene zayıfladığımda çok sevdiğim M merve4416 arkadaşımla yapardık epey de faydasını görmüştük. Burdan ona da çok selam
Cuma’ya kadar kim kaç gram verecek kapışması ne dersin ama hazır ol her türlü çirkefliği yapabilirim
YapaBugün menüler bir harika maşallah. Sporlarda öyle
Tşk ederim canım, daha motive oldum şimdiMaşallah gayet güzel bir menü
Yapa
Yapmaya çalışıyorum spor benim için önemli beden egitimciyim okulda isrter istemez hareketliyiz biraz evde de oturunca fena oluyorum spor o yüzden inşallah bu süreci güzel atlatiriz hepimiz evden bir çıkıyoruz afeti devran
Dimi bugün temizlik yaptım kendimi hafiflemiş hissediyorum bakalım cumaya kadar neler olacakAyyy inşallah yaaaaaaa ne güzel olur. Zaten daha bir ay var okulların açılmasına
Selam merveciğim kilolarım gerçek evet uğraşıyorum bakalım ama bu sefer çok zorlanıyorum motivem pamuk ipliğinde evde kalmakta tetikledi sen nasılsın durumlar nasıl kilolar nasıl
Şimdi okudum.. cirkefliklerini paylaşırsan seve seve rekabet edebiliriz. Çok da sevinirimMerhaba senle kilolarımız çok yakın
İstersen tatlı bir rekabete girebiliriz
Geçen sene zayıfladığımda çok sevdiğim M merve4416 arkadaşımla yapardık epey de faydasını görmüştük. Burdan ona da çok selam
Cuma’ya kadar kim kaç gram verecek kapışması ne dersin ama hazır ol her türlü çirkefliği yapabilirim
Günaydın kızlar
Hadi uyanın artık öğle oldu neredeyse
chentiq kalk hadi uyuma bu kadar
Bugün ve yarın evdeyim inşallah. Kısmi zamanlı çalışmaya başladık. Cuma yeniden işe gideceğim. Bu arada yeni bir diziye başladım. Dizi izlemeyi sevenlere Dark' ı tavsiye ederim.chentiq bayağı iddialı bir dizi. Bulabilirsen internetten izle. Ben bayıldım.
Günaydın, gece 2 de yatıp, sabah 7 de kalktım yine kız yüzündenGünaydın kızlar
Hadi uyanın artık öğle oldu neredeyse
chentiq kalk hadi uyuma bu kadar
Bugün ve yarın evdeyim inşallah. Kısmi zamanlı çalışmaya başladık. Cuma yeniden işe gideceğim. Bu arada yeni bir diziye başladım. Dizi izlemeyi sevenlere Dark' ı tavsiye ederim.chentiq bayağı iddialı bir dizi. Bulabilirsen internetten izle. Ben bayıldım.
Benim de kistim vardı canım ağrın çok mu oluyorİyi geceler❤
Dünku menü
Sabah 2 yk yoğurt içine 1 yk yulaf, elma
Öğlen ev makarnası yoğurtlu 1 tabak
Akşam 2 kuru kayısı, erik pestil, yarım avuç içi kuru yaban mersini, 2 ceviz
Bugün sabah ac karnına 1 bardak soğan suyu
Kahvalti 2 yk yoğurt içine 1 yk yulaf, 1 yk keten tohumu, 4 yaprak nane, 1 ceviz içi
Öğlen 2 yk patlıcan salatasi, yeşil salata, 2 parça patatesli hamur işi
Akşam yemeyecektim güya sulu mantı vardı dayanamadım yarım tabak yoğurtlu mantı
21.30 1 ince dilim elmalı turta
Hapı bırakmakla kötümü ettim acaba 2 gündür batın bölgemde ağrılarım var hap kullanırken olmuyodu.. Allahım benim derdim de işte bu.. regl oldum olmadım..ama malesef hala yok sancılarım var.. soğan suyuna 15 gün devam edicem bakalim.. hayırlısı.. birde benim bu kiste bağlı olarak kan ca125 değerlerim çok yüksek çıkıyordu max.35 olması gerekirken 200 lerin uzerinde (ilaçlı mr da önemli birşey çıkmadı şükür sadece bu çikolata kistinden dolayi). Bagisiklik sistemimi etkilermi bu durum acaba.. LAydLiNe kan değerlerinin yüksek olması bagisiklik sistemini etkilermi? Evhammi yapıyorum acaba.. sürekli ateşimi falan olcuyorum 37.6 Max cikti dün. Virüs oldurmezse de evham öldürebilir
Evde en soguk kanlı duran benimde içten içe kuruyorum sanırım..
Benim de kistim vardı canım ağrın çok mu oluyor
Ben 8 ay çektim doktorum ameliyatla almadı çocuğum yok diye kist yumurtaliga çok yakındı
Sonra noralterapi yaptırdım diyetle beraber canım istersen tavsiye de bulunabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?