Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gönüüülcüüüm, hazırmısıın?
Yarış başlıyor sen nerdesiiin?

O zencefilli tarif daha başka bir şey canım. Bu benim söylediğim doğal balgam söktürücü görevi görüyor. O yüzden akciğerlerin temizlenmesinde çok etkili. Seninki boğaza da iyi gelir.

İlahi chentiq çok güldüm şimdi

Bu arada çok kıskandım şu an seni. Sen bayağı arayı açtın gidiyorsun. Ben hala başladığım yerdeyim. Olalalaaaaaaaaaaa

Gönüüülcüüüm, hazırmısıın?
Yarış başlıyor sen nerdesiiin?
hazırım tabi göreceğiz haftaya cuma kim en çok vermiş
3oglanannesi ne kadar alıştıysam senin eski nicke umudum2 diye etiket yapmaya çalışıyorum sana Akşama menünü bekliyorum tamam mı?
Aaa bu umudum2 mi bir ara ben Merve üçümüz yarışırdık o zaman oda epey zayıflamıştı kız beni hatırlamadın mı sen hebelee ben 3oglanannesi

Şu nick değiştirme işi hiç iyi olmadı zaten Kimse kimseyi tanıyamıyor bu şekilde

Akşam için çocuklara hamburger sözü vermiştim. Ekmeğini de köftesini de evde kendim yapıyorum. O yüzden akşam yemeğim biraz cısss olacak kızlar ama bu son cıssım. Baştan söyleyeyim de sonra dövmeyin beni Ama akşam yemeğinden sonra söz size hiç cıss olmayacak menülerimde Veeeeeeeee akşama herkesten menü bekliyorum. Yazmayanı döveceğim ona göre

Ben de bu hafta ciss yapmayacam inşallah su 90 li kilolardan hemen kurtulmak istiyorum bu hafta bana hedef belirtmeni istiyorum kaptanım kendimi daha iyi dizginliyorum hızlı kilo veriyorum öyle olunca

Ay bir de tarif mi versen nasıl yapıyorsan sonra bende yaparım

Ben de bu hafta ciss yapmayacam inşallah su 90 li kilolardan hemen kurtulmak istiyorum bu hafta bana hedef belirtmeni istiyorum kaptanım kendimi daha iyi dizginliyorum hızlı kilo veriyorum öyle olunca

O zaman akşam listeyi hazırlar hazırlamaz arkasına hemen hedeflerinizi yazayım.

Ohhhh şifa olsun.n ohhhhhhh canıma değsinnnnnnnnn

Evet canım benim..54 kilo ile diyeti bırakmıştım canım 72 den düşmüştüm.. Ama şuan 65 im malesef..5 kilosunu dış gebelik geçirdim o süreçte aldım.5 kilosuda yazın tatilde gezerken abur cuburla aldım malesef.yazdan beri vermeye çalışıyorum ama malesef olmuyor.hele şu süreçte 1 aydır evd3n dışarı çıkmıyorum.yurume bandım var ama çocuklardan fırsat olmuyor onların kreş zamanı.ogretmenimiz etkinlikleri her gün atıyor biz evde yaptırıyoruz.ayriyettende oynuyoruz onlarla..bide kötü bir süreçten geçiyoruz bence bu sürede ibadetlerimizede daha fazla önem göstermeliyiz.derken spora vakit kalmıyor sikintidan daha çok yiyiyor insan malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…