- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Hebele canım sen yurtdisinda olanmiydin. Evet sen ben merve yarışırdık hep.sanki sen bizi geçmiştin.sonra.merve geçti ben kaldım diye hatırlıyorum ama.hazırım tabi göreceğiz haftaya cuma kim en çok vermiş
Aaa bu umudum2 mi bir ara ben Merve üçümüz yarışırdık o zaman oda epey zayıflamıştı kız beni hatırlamadın mı sen hebelee ben3oglanannesi
Spor için kendini zamana odaklama.bence canım zaman buldugun an 10 kere otur.kalk yatarken bacaklarını salla onun bile.etkisi olacaktirEvet canım benim..54 kilo ile diyeti bırakmıştım canım 72 den düşmüştüm.. Ama şuan 65 im malesef..5 kilosunu dış gebelik geçirdim o süreçte aldım.5 kilosuda yazın tatilde gezerken abur cuburla aldım malesef.yazdan beri vermeye çalışıyorum ama malesef olmuyor.hele şu süreçte 1 aydır evd3n dışarı çıkmıyorum.yurume bandım var ama çocuklardan fırsat olmuyor onların kreş zamanı.ogretmenimiz etkinlikleri her gün atıyor biz evde yaptırıyoruz.ayriyettende oynuyoruz onlarla..bide kötü bir süreçten geçiyoruz bence bu sürede ibadetlerimizede daha fazla önem göstermeliyiz.derken spora vakit kalmıyor sikintidan daha çok yiyiyor insan malesef.
Vay anaam vaaay, rakibim herkesleri geçmiş haa, işim çook zor deseneHebele canım sen yurtdisinda olanmiydin. Evet sen ben merve yarışırdık hep.sanki sen bizi geçmiştin.sonra.merve geçti ben kaldım diye hatırlıyorum ama.
Menü bekleme kaptanım ya.biraz önce manti yedim malesef..oyyy...yandım ben..
Hoş geldin canım aramıza. Takımımızın ilk sayfasında katılım formumuz var. Onu doldurup burada paylaşabilirsen hepimiz seni daha iyi tanımış oluruzmerhabalar bende katıldım bugun itibari ile :)
Evet canım benim..54 kilo ile diyeti bırakmıştım canım 72 den düşmüştüm.. Ama şuan 65 im malesef..5 kilosunu dış gebelik geçirdim o süreçte aldım.5 kilosuda yazın tatilde gezerken abur cuburla aldım malesef.yazdan beri vermeye çalışıyorum ama malesef olmuyor.hele şu süreçte 1 aydır evd3n dışarı çıkmıyorum.yurume bandım var ama çocuklardan fırsat olmuyor onların kreş zamanı.ogretmenimiz etkinlikleri her gün atıyor biz evde yaptırıyoruz.ayriyettende oynuyoruz onlarla..bide kötü bir süreçten geçiyoruz bence bu sürede ibadetlerimizede daha fazla önem göstermeliyiz.derken spora vakit kalmıyor sikintidan daha çok yiyiyor insan malesef.
Spor için kendini zamana odaklama.bence canım zaman buldugun an 10 kere otur.kalk yatarken bacaklarını salla onun bile.etkisi olacaktir
Selamlar ben geldim
Al canım ben sana koplayayım. Bu mesaja cevapla de quote yazan yerleri sil. Bilgileri doldur. Sonra paylaş.Hoş buldum şekerim baktım baktım form bulamadım
Erkenden günü kapattım bugündr şükür
Sabah 12; 2 h.yumurta
2 dilim peynir
Domates
Salatalık
Akşam 17.00;
1 tabak şehriyeli tavuk suyu çorba
1.kase yoğurt
45 dakka spor
Su 1.5 litre yatmadan 2 yaparım suyu
Yok kaptanım ya kaç gecedir uykusuz kalınca yataktan çıkasım gelmedi bi türlü kahvaltı geçe kaldı o yüzdenGüzel bir menü olmuş ama suyu mutlaka çoğalt canım. IF mi yapıyorsun? Çok az yemişsin bu arada. Ama sağlıklı.
Yok kaptanım ya kaç gecedir uykusuz kalınca yataktan çıkasım gelmedi bi türlü kahvaltı geçe kaldı o yüzden2 gündür yediklerimden sonra abartmıyım dedim, bide eşim yarın için döner sayıklayıp duruyo yarına hazırlık yapıyorum aynı zamanda anlıcan
seni tekrar gördüğüme çok sevindim gitme bir daha buradan kopunca neler geliyor başımızaEvet canım benim..54 kilo ile diyeti bırakmıştım canım 72 den düşmüştüm.. Ama şuan 65 im malesef..5 kilosunu dış gebelik geçirdim o süreçte aldım.5 kilosuda yazın tatilde gezerken abur cuburla aldım malesef.yazdan beri vermeye çalışıyorum ama malesef olmuyor.hele şu süreçte 1 aydır evd3n dışarı çıkmıyorum.yurume bandım var ama çocuklardan fırsat olmuyor onların kreş zamanı.ogretmenimiz etkinlikleri her gün atıyor biz evde yaptırıyoruz.ayriyettende oynuyoruz onlarla..bide kötü bir süreçten geçiyoruz bence bu sürede ibadetlerimizede daha fazla önem göstermeliyiz.derken spora vakit kalmıyor sikintidan daha çok yiyiyor insan malesef.
birşey olmaz bence ben geçen zayıflama sürecinde çok yemiştim ama dikkat ediyordum dengeliyordum sende yedim nasılsa diyip salmaMenü bekleme kaptanım ya.biraz önce manti yedim malesef..oyyy...yandım ben..
söyle anam söyle ağzından bal damlıyor kimle dans ettiklerini bilsinler duydunuz mu komşularrrrrrrrrrHebele canım sen yurtdisinda olanmiydin. Evet sen ben merve yarışırdık hep.sanki sen bizi geçmiştin.sonra.merve geçti ben kaldım diye hatırlıyorum ama.
Vay anaam vaaay, rakibim herkesleri geçmiş haa, işim çook zor desene
sevimmmmmm koşşş kavga çıktı
Al canım ben sana koplayayım. Bu mesaja cevapla de quote yazan yerleri sil. Bilgileri doldur. Sonra paylaş.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :simgeninkedisi
İsim (İsteğe Bağlı ):Esra
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:samsun
Boyunuz :1.61
Kilonuz:79.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :çikolata ve kahve tiryakisi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlık ve form
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?