Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Birazdan 3-4 bardak çay da içerim, yazmayı unutmuşum.
Gönül senin de menümü merakla bekliyorum..bu arada adın Gönül dimi, benim gerçek adım da Ayşegül. Kaç yaşındaydın unuttum? Ben 37..
Ya şu etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz ben bilmiyorum ya bi anlatın..

Gonullll tebrikler Gonul83

Hoffff.. her yerim ağrıyor dünkü spordan sonra karnım ağrımiyor bildiğiniz acıyor... Ama değdi doğrusu

Bugün abarttım biraz

Bugün geç kalkınca kahvaltı hiç oldu bizim..
öğlen 12.00 de 4 küçük haşlanmış patates, 2 yk yumurta salatası, 2 dilim kepekli ekmek üzerine süzme yoğurt sürdüm yedim

Aksam 17.30
1 tabak tavuklu kori soslu makarna, 4 tane fırında kaşarlı mantar

Sabah yoga ve 10 dk spor yaptım.. yatmadan yine o videodakileri yapacağım..
Su sorunum devam etmekte 2 yi zor bela tamamliyorum. Henüz tamamlanmadı..

Bi de suyu en az 2.5 yapsan, sen farkı o zaman gör

beyaz&yeşil çay içiyormusun peki? Ben sana beyaz çayı tavsiye ederim ama sallama değil hakiki olanından imkanın varsa bulabilirsen tabi ki
Menüyü bugün yazamadım biraz moralsiz başladım güne eşimden ötürü hatırladıklarımı yazarım
Emin ol yarından itibaren kalem kalem ekmeğin susamına kadar yazarım
Evet gerçek adım gönül bunu söylemede de bir sakınca görmüyorum ben çok resmimi çocukların resmini paylaştım burada biraz fazla açığım belki ama burada çok yalnız olduğum için burayı çok benimsiyorum gerçekten arkadaşım gibi oluyorlar birbirimizi gazlıyoruz destekliyoruz onlarla üzülüyoruz seviniyoruz acayip çekişmeli ikili yarışmalar olurdu niye anlattım bilmiyorum ama böyle işte gecenin kaçlarında bile açlıktan uyuyamazdık burada sohbet edecek adam bulurduk
Evet bende 15 gün sonra 37 olacağım 2 oğlum var İstanbul’dan evlenerek Almanya’ya geldim ayrıca iki kedim vardı maalesef oğlanda astım başlangıcı belirti gösterince çok çok üzülerek başka ailelere verdik
Etiketleme şöyle önce klavyenden @ şu işareti buluyorsun ve hiç boşluk bırakmadan kime mesaj yazmak istiyorsan onun adını yazıyorsun ki yazarken o sana otomatik öneriyor LAydLiNe
Menün kötü gibi görünüyor ama akşam saati iyi eğer hiçbirşey yemediysen hala şanslısın

Kilo veren herkese tebrikler kızlar, özellikle chentiq
Gonul83
marbling

Beyaz çayı duymadım hiç, bulabilirsem denerim, arada yeşil çay içiyorum sallama..
Tabiki de, bencedegüzel olur amaç birbirimizi gazlayarak desteklemek..
2 ay sonra 38 olacağım..
Kedilerine üzüldüm, ben de hayvanları çok severim, üniversitede muhabbet kuşum vardı, 4 yıl memlekete gidip gelirken otobüste yanımda taşıdım, yanımdan ayırmazdım, ben evlendikten sonra öldü, bi yakınım ölmüş gibi hıçkıra hıçkıra ağlayıp, bahçemize gömdüm hala aklımda..
Etiketlemeyi başardım sanırım teşekkürler Gonul83

12:30 yumurta salatası 3 zeytin ceviz bal
Ara meyve tabağı az çekirdek badem Antep akşam yiyemedigim için öğlen arada yiyorum
Ara türk kahvesi
19:30 domates corbasi fırında patatesli köfte salata
Su 2 litre spor yapamadım birazdan squat ve bacak hareketi yapacam

Daha yemem nereme yiyimm

Biliyomusun bende evlenip gittim Almanya'ya 11 yıl kaldım toplamda.. ayrildiktan sonrada kaldım bı 4 yıl 2013 te dönüş yaptım.. 1 gün pişman olmadım.. orada hiç mutlu olamamistim zaten.. geldim 30 yaştan sonra aslanlar gibi eğitimi tamamladım onlisans-lisans. Bana tek artısı dil oldu.. şuanda ekmeğini yiyorum.. bır otelde Misafir iliskileri olarak çalışıyorum. Alman misafirlerle otel arasindaki ara yüz diyelim..

Ayyy niye anlattım bilmem.. Almanya'ya evlenip gittim deyince bi duygulandım anılarım depreşti Zordur bilirim.. çocuk olunca daha kolay adapte olmak. Benim çocuk yok şükür.. geldi geçti bitti oldu..

iyi akşamlarr
kahvaltı(13.30)
1 krep
2 çeri domates+salatalık
peynir+yeşillik+4 zeytin+1 tk nutella
sade kahve
16.00
3 yk irmik helvası az şekerli sütsüz
akşam(20.00)
sebze çorbası 2 kepçe
spor yok
şuana kadar 1 lt su içmişimdir gece ders çalışırken çok içiyorum tamamlarım 2.5'a

selamlar, laydlinenin daveti ile geldim. sene sonuna kadar 25 kilo vermek istiyorum. şu an 78 kiloyum. şu an evden çalışabilen şanslı azınlıktayım. leslie sansone 3 mil yapmaya niyetliyim. hatta ek olarak şu aralıklı orucu denemek istiyorumhem ramazana da hazırlık olur diye düşünmekteyim. yaşım 35 bu arada ve bekarım. tanıştığıma memnun oldum :)

ben biraz sizin yazdıklarınızı okuyayım fikir alayım

Canım bu salgın zamanında dışardan döner yemeyi düşünmüyorsun dimi? Yanlış hatırlamıyorsam İstanbul daydın..Hele ki orda dışardan hiç alıp yenmez..
Ben tavuk döneri evde yapıyorum, dışardan alınandan daha lezzetli ve güvenilir oluyo..
Tavuğu haşlayıp etini küçük küçük parçalıyorum.. geniş bi tavada salça ve yağı kavurup, tavuk etini de ekleyip kısık ateşte karıştırıyorum, tavuk eti kızarmış gibi olunca, ekmeğin yada lavaşın arasına istediğim yeşillik domates, ketçap vs ekleyip dürüm yapıyorum..
Ay nerden aklıma düştü şimdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…