Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sirkeli suyu hiç denemedim, yaparım bi ara...
Çoğu zaman sabah aç karnına limonlu sıcak su içiyordu , bu aralar unutuyorum..

Sirkeli suya karşıyım ben kızlar. Sirke bildiğiniz asit. Deneme bence canım. Sabah limonlu suya da ihtiyaç yok. Sabah kalktığınızda bir bardak oda sıcaklığında normal su içmeniz yeterli. Lütfen sirkeden uzak durun. Gonul83 duydun mu canım sende içme.

Kızlar ne alemdesiniz? Millet sokakta birbirini yiyor resmen yaaaa. Eleştiriyordum sokağa çıkma yasağı gelmiyor diye. Adamlar haklıymış resmen ülke ne hale geldi bir saatin içinde
Sultanbeyli sancaktepe artık korona yuvası kız bu nee herkes ekmeği geçtim sigara stoklama derdinde koronanın 1 aydır yapamadığını milletçe 1 saatte hallettik

Limonlu sıcak su metabolizmayı hızlandırıp yağ yakıyo diye biliyordum ve 3-4 aydır bayaa içtim sabahları..

bu hafta yarışsak mı sabah 88.8 çıktım ama 90'a da fırlıyor vücut alışmış yıllardır 90-100 kiloda olmaya
ev şuan zararlı besin kaynıyor benim de cıs yapmamam lazım bu hafta
Yarış mantığı bende stres yaratıyor en sıkıntılı vucutbenimdir heralde stres kortizon üretiyor bende rahatrahat zayıflamak en güzeli canım ama takipteyim seni hem senin yaşın benden küçüktü dimi

Kızlar ne alemdesiniz? Millet sokakta birbirini yiyor resmen yaaaa. Eleştiriyordum sokağa çıkma yasağı gelmiyor diye. Adamlar haklıymış resmen ülke ne hale geldi bir saatin içinde
Kafayı yemiş gibi sanki.yasak vardı da bitmiş gibi.Coluk çocuk hep dışarda ya

Endişelenme canım. Evde mutlaka iki gün yetecek kadar bir şeyler vardır. Eeeee bizler de buradayız. Bence iki gün çabuk geçer
Eksik olmayin.. Korkum 2 günden değil.. Bu süreç bu şekilde atlatilamaz.. hiç geçmeyecek.. daha da kötü olacak hersey Allahım halimize acısında yüzünüze baksın.. yoksa bittik soyleyim..

Çok tatlisiniz yaaa bende çok gizleme derdinde değilim sonuçta utanılacak bişey yapmıyoruz burada

Kafayı yemiş gibi sanki.yasak vardı da bitmiş gibi.Coluk çocuk hep dışarda ya
Hala mı yasak başladı ya 20 dakka önce..
İldemde yarım saat öncesine kadar yoğun trafik vardı, şimdi caddeler boşaldı, tek tük arabalar görünüyor, onlarda marketten dönenler sanırım..
Burda bi market 22.00 de kapanmıştı normal saatinde..sokağa çıkma yasağı haberi çıkınca adamlar dönüp tekrar açmış marketi, millet doluşmuş..

Virüs daha çok bulaşmıştır şimdi.Bu durumda kimsenin aklına sosyal mesafe gelmiyor.

Eksik olmayin.. Korkum 2 günden değil.. Bu süreç bu şekilde atlatilamaz.. hiç geçmeyecek.. daha da kötü olacak hersey Allahım halimize acısında yüzünüze baksın.. yoksa bittik soyleyim..
Yok canım ya, öyle düşünme..bak salgının çıktığı ülke bile normal hayata döndü nerdeyse...ki biz ülkece daha erken önlem aldık..istisnalar olsa da genel olarak insanlar dikkat etmeye çalışıyor... Bi zaman sonra bu hastalık azalma eğilimine girecek ve bitecek inşallah.. sadece o zamana kadar sabır ve izoleye, hijyene devam gerekli...bi de moralimizi yüksek tutmalıyız..

Iyi geceler kızlar, oğlumu uyuttum kitaba daldım bir baktım ki menümü yazmamışım. Sonra telefona baktım, tr de yasağı okudum.
Neyse artık hayırlısı, moralleri sağlam tutmak lazım ama vaka sayisi daha " peak" yapmadı sanirim. Aralık ortasinda çıkan durumda Cin karantinayi yeni kaldırdı, en iyi ihtimalle haziran sonuna kadar hayatlarımızı etkiler bu durum. Inşallah güzel günler görürüz sonunda, güneşli günler

Bugünkü menü,
Sabah 9
1 kase sütlü meyveli yulaf ezmesi
Öğle 12.30
5 kaşık ispanakli pirinç pilavı, 1 kase yoğurt
Ara 15.30
1 sade kahve, 2 minik kahveli kurabiye
Akşam 18.30
1 kase ton balıklı salata
Suyu ölçmedim maalesef, kreş etkinliklerini yaptik yatana kadar Spor da yapamadim bugün.
Yarının hedefi en az 2lt su ve en az 30dk spor.

Ben kabız olduğumda sadece sıcak su içerim başkada bişey yapmam

Evet 18 yasindayim saglikli bir sekilde zayiflayalim da yaris filan onemli degil

Evet 18 yasindayim saglikli bir sekilde zayiflayalim da yaris filan onemli degil
Birde metobolizma yaslarimiz bile uyumlu değil ama istersen ortak bir plan cikartayimmi birlikte yapariz planımızı da süper olmaz mıbakalim kim kaç kilo verecek yarış değil ama motivasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…