Sirkeli suyu hiç denemedim, yaparım bi ara...
Çoğu zaman sabah aç karnına limonlu sıcak su içiyordu , bu aralar unutuyorum..
Sultanbeyli sancaktepe artık korona yuvasıKızlar ne alemdesiniz? Millet sokakta birbirini yiyor resmen yaaaa. Eleştiriyordum sokağa çıkma yasağı gelmiyor diye. Adamlar haklıymış resmen ülke ne hale geldi bir saatin içinde
Limonlu sıcak su metabolizmayı hızlandırıp yağ yakıyo diye biliyordum ve 3-4 aydır bayaa içtim sabahları..Sirkeli suya karşıyım ben kızlar. Sirke bildiğiniz asit. Deneme bence canım. Sabah limonlu suya da ihtiyaç yok. Sabah kalktığınızda bir bardak oda sıcaklığında normal su içmeniz yeterli. Lütfen sirkeden uzak durun.Gonul83 duydun mu canım sende içme.
Yarış mantığı bende stres yaratıyor en sıkıntılı vucutbenimdir heralde stres kortizon üretiyor bende rahatrahat zayıflamak en güzeli canım ama takipteyim seni hem senin yaşın benden küçüktü dimibu hafta yarışsak mı sabah 88.8 çıktım ama 90'a da fırlıyor vücut alışmış yıllardır 90-100 kiloda olmaya
ev şuan zararlı besin kaynıyor benim de cıs yapmamam lazım bu hafta
Kafayı yemiş gibi sanki.yasak vardı da bitmiş gibi.Coluk çocuk hep dışarda yaKızlar ne alemdesiniz? Millet sokakta birbirini yiyor resmen yaaaa. Eleştiriyordum sokağa çıkma yasağı gelmiyor diye. Adamlar haklıymış resmen ülke ne hale geldi bir saatin içinde
Eksik olmayin.. Korkum 2 günden değil.. Bu süreç bu şekilde atlatilamaz.. hiç geçmeyecek.. daha da kötü olacak herseyEndişelenme canım. Evde mutlaka iki gün yetecek kadar bir şeyler vardır. Eeeee bizler de buradayız. Bence iki gün çabuk geçer
Çok tatlisiniz yaaa bende çok gizleme derdinde değilim sonuçta utanılacak bişey yapmıyoruz buradaSen bu mesajı yazınca bende söyleyeyim dedim. Seviyorum böyle içi dışı bir olan insanları. Gerçi bazıları haklı sebeplerle gerçek kimliğini belli etmek istemiyor ama benim hiç öyle bir derdim olmadı. Kimim, neyim, her şeyim ortada. Hatta diyet günlükleri topiğinde bir sürü fotoğrafım var ortalık yerde. Bir de sen benim numaramı sildin mi bakim? Görmüyorum seni uzun zamandır sanki durumlarda? Bu arada telefon numaram da var herkeste
Hala mıKafayı yemiş gibi sanki.yasak vardı da bitmiş gibi.Coluk çocuk hep dışarda ya
Virüs daha çok bulaşmıştır şimdi.Bu durumda kimsenin aklına sosyal mesafe gelmiyor.Kızlar ne alemdesiniz? Millet sokakta birbirini yiyor resmen yaaaa. Eleştiriyordum sokağa çıkma yasağı gelmiyor diye. Adamlar haklıymış resmen ülke ne hale geldi bir saatin içinde
Yok canım ya, öyle düşünme..bak salgının çıktığı ülke bile normal hayata döndü nerdeyse...ki biz ülkece daha erken önlem aldık..istisnalar olsa da genel olarak insanlar dikkat etmeye çalışıyor... Bi zaman sonra bu hastalık azalma eğilimine girecek ve bitecek inşallah.. sadece o zamana kadar sabır ve izoleye, hijyene devam gerekli...bi de moralimizi yüksek tutmalıyız..Eksik olmayin.. Korkum 2 günden değil.. Bu süreç bu şekilde atlatilamaz.. hiç geçmeyecek.. daha da kötü olacak herseyAllahım halimize acısında yüzünüze baksın.. yoksa bittik soyleyim..
Sevgili kaptanımLAydLiNe
Hedeflerimiz acaba unuttun mu
Ben hedef koyunca olmuyor kendimi dinlemiyorum galiba ille başımda bir otorite lazim
Tamam canım darlamayim bende yarın ise gidecek misinUnutmadım canım da çene yapıyorum telefonda
Ben kabız olduğumda sadece sıcak su içerim başkada bişey yapmamSirkeli suya karşıyım ben kızlar. Sirke bildiğiniz asit. Deneme bence canım. Sabah limonlu suya da ihtiyaç yok. Sabah kalktığınızda bir bardak oda sıcaklığında normal su içmeniz yeterli. Lütfen sirkeden uzak durun.Gonul83 duydun mu canım sende içme.
Evet 18 yasindayim saglikli bir sekilde zayiflayalim da yaris filan onemli degilYarış mantığı bende stres yaratıyor en sıkıntılı vucutbenimdir heralde stres kortizon üretiyor bende rahatrahat zayıflamak en güzeli canım ama takipteyim seni hem senin yaşın benden küçüktü dimi
Birde metobolizma yaslarimiz bile uyumlu değilEvet 18 yasindayim saglikli bir sekilde zayiflayalim da yaris filan onemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?