Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : december
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: çevirmen
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 160
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 53
Kilo alma hikayeniz : hareketli işi bırakıp masa başına geçince kaçınılmaz son :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : eski kıyafetlerime girebilmek istiyorum ve hareket kabiliyetimi geri kazanmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet birkaç defa
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Hoşgeldin canım

Yok cnm ya benim eşim pek meraklı mutfakta değişik şeyler denemeye internetten bi tarif bulmuş onu yapıp buzluğa attı yarında dilimleyip pişircekmiş ekmeğimi de kendim yapıyorum bu aralar zaten

kıyamammmm kuşlarına çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum insan çok benimsiyor resmen çocuğu gibi oluyor ben oğlumu teste sokup sonucu öğrendiğimde yani doktor evden halı koltuk vs.. kediler gidecek dediğinde kara haber almış gibi üzüldük oğlumla sarılıp ağladık çok zor birşey
Yeşil çayı bence hergün menüne sokmaya çalış İnan çok faydası var ben birde çok sirkeli Su içerim hemen hemen hergün koca bardak
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kötülerde birbirlerini bulsunlar bizden uzak olsunlar
İyi ki anlattın bende hiç sevmiyorum burayı imkanları iyi ama işte yalnızlık çok zor benim 7. Yılım ve hala Almancam çok çok zayıf çünkü peş peşe iki çocuk yaptım ve hep evde onlarla ilgilendim ne komşu. Ne arkadaşım oldu kurslarım yarım kaldı tam heveslendim çocuklar büyüdü kreşe başlayacaklardı şimdide virüsten fizana kadar kapalı açılsa da göndermem çünkü
Hep birgün Türkiye’ye kesin dönüş yaparız diye düşünürdüm ama eşim burada iş kurdu anlayacağım buraya sağlam temel attık
Bakalım Mevlam neylerse güzel eyler
İstanbul’da mı çalışıyorsun oradaki bütün otellerde konaklamışlığımız vardır
Bende memnun oldum hoşgeldin
Şu aralıklı orucu ve şekersiz günlermiydi ne bir ben yapmadım burada heralde
aslında sıcak bakıyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum

Benimde çocukken bahçeli evimizde beslediğimiz bir kedim vardı, ben çok sarmaş dolaş olmaya başlayınca bi gün ben yokken babam azdırmış kediyi..bana üzülmeyim diye söylemedi tabi.. günlerce kediyi aradım mahallede..yıllar sonra öğrendim...işin ilginci yıllar sonra aynı ona benzeyen bi kedi sebepsiz peşime takılıp,yüzüme konuşur gibi miyavlayıp durdu, eğer o ise beni tanıdı sanırım, ama o an onu alıp eve getirme imkanım yoktu seni çok iyi anlıyorum..
Şekersiz günleri hiç denemedim ama ben sabah geç yiyip akşamı erken kapattığım için otamatik olarak if oluyo, çaya attığım şeker dışında.. tavsiye ederim, çok basit ve eğlenceli oluyo if yapmak..

Ben de bu hafta ciss yapmayacam inşallah su 90 li kilolardan hemen kurtulmak istiyorum bu hafta bana hedef belirtmeni istiyorum kaptanım kendimi daha iyi dizginliyorum hızlı kilo veriyorum öyle olunca
bu hafta yarışsak mı sabah 88.8 çıktım ama 90'a da fırlıyor vücut alışmış yıllardır 90-100 kiloda olmaya
ev şuan zararlı besin kaynıyor benim de cıs yapmamam lazım bu hafta

18 yaşında gittim 7 yıl evli kaldım 25 yaş ayrılık, 30 dönüş, 6 yildir da buradayım. 7 yıl olacak Eylül'de. Antalya'da yaşıyorum. Eğitimim için gelmiştim buraya Eskişehirliyim, burada da kaldim.. O kadar iyi anlıyorum ki.. Hayatın, eşin ve ailesinden ibaret oluyor ama her türlü yalnız hissediyor insan kendisini.. Allah iyilerle karşılaştırsın.. Nasipten öte köy Yok..
Çocuk olsaydı bende gelemezdim kesin.. şartlar imkanlar daha iyi ama benim tüm ailem burada olduğu için burası daha cazip geldi bana.. çocukların büyümüş onlar okula başlayınca dilini gelistirmeni tavsiye ederim.. özel kursa git hatta. Ben çok çektim bunun zorluğunu Volks Hochschule ye gittim ben B1 aldım kaldı orada. Ayrıldıktan sonra mecbur ayaklarımın üzerine durmak zorunda olduğum için çalışırken gelişti kendiliğinden.. ama hiç kolay olmadı tabi.
Modunu düşürmek istemem canım tanıdığım bir sürü iyi örnekler vardı orada tutunan, alışan, mutlu mesut yaşayan.. Hatta tr ye dönsem yaşayamam diyen.. Hayırlısı neyse o olsun..

Yok cnm ya benim eşim pek meraklı mutfakta değişik şeyler denemeye internetten bi tarif bulmuş onu yapıp buzluğa attı yarında dilimleyip pişircekmiş ekmeğimi de kendim yapıyorum bu aralar zaten
Ay sana bişe diyim miii o harika bi döner oluyo bak aklıma düşürdün gece gece :)

Sirkeli suyu hiç denemedim, yaparım bi ara...
Çoğu zaman sabah aç karnına limonlu sıcak su içiyordu , bu aralar unutuyorum..

Hoş geldin Esra'cım yeniden aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Sanırım çok şanslıyız çünkü takımın yarısı öğretmen ve ben öğretmenleri çok severim İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz. Senin branşın neydi?

Kızlar ne alemdesiniz? Millet sokakta birbirini yiyor resmen yaaaa. Eleştiriyordum sokağa çıkma yasağı gelmiyor diye. Adamlar haklıymış resmen ülke ne hale geldi bir saatin içinde

Evet keşke daha önce söyleseylerdi de millet 2 saat kala panik yapmasaydi...

İçime ilk evde kaldığım günkü gibi bir korku düştü.. herşey saçma sapan bir hal aliyor.. endişeliyim

Sen bu mesajı yazınca bende söyleyeyim dedim. Seviyorum böyle içi dışı bir olan insanları. Gerçi bazıları haklı sebeplerle gerçek kimliğini belli etmek istemiyor ama benim hiç öyle bir derdim olmadı. Kimim, neyim, her şeyim ortada. Hatta diyet günlükleri topiğinde bir sürü fotoğrafım var ortalık yerde. Bir de sen benim numaramı sildin mi bakim? Görmüyorum seni uzun zamandır sanki durumlarda? Bu arada telefon numaram da var herkeste

Evet keşke daha önce söyleseylerdi de millet 2 saat kala panik yapmasaydi...

İçime ilk evde kaldığım günkü gibi bir korku düştü.. herşey saçma sapan bir hal aliyor.. endişeliyim

Endişelenme canım. Evde mutlaka iki gün yetecek kadar bir şeyler vardır. Eeeee bizler de buradayız. Bence iki gün çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…