Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy bende yapacam bu tarifi hep limonata yapıyorum farklı birşey yapayım istiyordum teşekkürler fikir icin
Afiyet şeker olsun canım ben çok begendim umarım beğenirsin. resim yüklemeyi bi türlü beceremedim telefondan. Yapabilseydim resmini atardım

Ee birsey yememissin

Eminim çok lezzetlidir. Kesinlikle deneyeceğim.. tesekkurler

15 gündür böyleyim ya. ona rağmen dobişkoyum hala
Az yemek kilo verdirmez ki asıl iyi kalaori tüketerek metobolizmayi hızlandırıp hareketi artırıp vücudu şaşırtmak istersen günlük menü paylasabilirim kaç kilosun boyun kaç ve kaç yaşındasın bunları yaz sana beslenme şeklini ayarlayalım

gerçekten kötü birgün geçirmişsin anlaşılan yeme ve ruhsal durum adına yavaş yavaş uyku düzenini oturtabilirsin sabah erken kalkmaya zorla kendini akşam erken uykun gelir belki gerçi insanın psikolojisi bozuk olunca ne yemesi düzgün oluyor ne uykusu...
Ben uyumayı çok severim hani şu yastığa kafasına koyup hemen uyuyabilenlerdenim
Seni çok iyi anlıyorum bununla ilgili bende birşey yazacağım az sonra
vallahi burası olmasa biraz daha fazla yerdim aklıma geldiniz ellerime vurdum yemedim
kahvaltın biraz tehlikeli geldi ona rağmen az ekmek yemişsin yazdıkların çok güzel ekmekle yenir çünkü suyu nasıl öyle çok içiyorsun ben zorlanıyorum
İyi akşamlar mükemmel menümü yazıyım bende
Saat 13.00 1 avuç leblebi
Filtre kahve
Saat 16.00; yarım ekmek tavuk döner
Su 2 litre
Spor yapma planım vardı ama midem hala aşırı dolu napsam bilemedim
yavaş yavaş menünü düzene koyacaksın inanıyorum bizden kopma
yani sporun harika o yüzden Tatlıya birşey diyemiyorum ama bence yeme ucundan ye için soğusun
Evde öyle güzel ve çok Abur cubur var ki ama ben kokluyorum ucundan azıcık tırtıklıyorum
Jelibon çok etki etmez sanirim cnm güzel menü olmuş.

Cnm sen uyurken cocuklarda mi uyuyor, niye böyle uyku düzeni? Gerçi ben de dün 4 e doğru yattım, diyene bak.
sağol canım işte daha iyisi olacak
ben senin menünü çok beğendim tavuk yağda kızarmasa daha iyi olurdu umarım derisini yemiyorsundur kahven Türk kahvesi mi?
yavaş yavaş düzene koyarsın canım inşallah senin nickin bana hiç yabancı gelmiyor anneler grubunda karşılaşmış olabilirmiyiz acaba çocukların kaç yaşında
Abooo daha yenisin düzelir
Bence kahvaltıyı mutlaka yap ben çok sağlam yerim doyarım iyice kalkarım

Arkadaşlar ben şunu sormak istiyorum malum çoğunlukla evdeyiz çocuklar evde ve tahammülümüz özellikle akşama doğru azalıyor dur yapma kardeşine vurma demekten çenelerim ağrıyor haliyle gergin ortamlarda oluyor bende bağırıyorum çocuklara
Daha önceden çocuklara bağırıp kendine göre bir yöntem bulup bağırmayan ve bu işi çözen var mı
Ebeyn danışmanlığı aldım bir süre ve hala devam eden online kişisel terapi düzenim var
Gerginliğimi öfkemi kontrol altına almaya çalışıyoruz bakalım neler olacak

Kahvaltı saatin yediklerin hangi birini diyeyim akşamda geç yemişsin patates mi! umarım az yemişsindir bende sulu köfte vardı yemedim patatesleri seninki can da benim ki patlıcan mı yazık değil mi bana

Kahvaltı saatin yediklerin hangi birini diyeyim akşamda geç yemişsin patates mi! umarım az yemişsindir bende sulu köfte vardı yemedim patatesleri seninki can da benim ki patlıcan mı yazık değil mi bana
Günaydın canım ben if yapıyorum ya uyku düzenini yeme düzenine göre ayarlıyorum 16 saatlik açlık önemli if de istersen gece yemek ye saat çok baglamiyor
Ben patates yiyorum canım diyetimde çünkü zaten birçok yasaklı yiyeceğim var doktorumun verdiği menüler bunlar
Glutensiz besleniyorum(arada kacamaklarim oluyor
Bir de ben hayatım boyunca böyle beslenecegim için patates önemli bir besin benim için amma uzun yazdım

İnsan aç kalınca, sinirlerde gergin oluyo haliyle...sen gir çık ye, jelibon ye, pasta börek, pilav, dolma...Allah ne verdiyse ye, bak gör sinir minir kalmayacak... çocuklarına bağırmayan , yavruum, naptın seen, afferin sana...diyen anne olucaksın...bak bu hafta sınırsız ye, hemencecik olumlu sonuçlar alacaksın...

İnsan aç kalınca, sinirlerde gergin oluyo haliyle...sen gir çık ye, jelibon ye, pasta börek, pilav, dolma...Allah ne verdiyse ye, bak gör sinir minir kalmayacak... çocuklarına bağırmayan , yavruum, naptın seen, afferin sana...diyen anne olucaksın...bak bu hafta uygula dediklerimi, sonuçlarına sen bile inanamayacaksın

İnsan aç kalınca, sinirlerde gergin oluyo haliyle...sen gir çık ye, jelibon ye, pasta börek, pilav, dolma...Allah ne verdiyse ye, bak gör sinir minir kalmayacak... çocuklarına bağırmayan , yavruum, naptın seen, afferin sana...diyen anne olucaksın...bak bu hafta uygula dediklerimi, sonuçlarına sen bile inanamayacaksın

Pardon ya, telefonda sorun oldu, gitmedi sandım, tekrar tekrar göndermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…