hımm o zaman tamam bilmiyordum istisnalar kaideyi bozmazGünaydın canım ben if yapıyorum ya uyku düzenini yeme düzenine göre ayarlıyorum 16 saatlik açlık önemli if de istersen gece yemek ye saat çok baglamiyor
Ben patates yiyorum canım diyetimde çünkü zaten birçok yasaklı yiyeceğim var doktorumun verdiği menüler bunlar
Glutensiz besleniyorum(arada kacamaklarim oluyor
Bir de ben hayatım boyunca böyle beslenecegim için patates önemli bir besin benim için amma uzun yazdım
abo kaptan duymasın sakın söyleme bak kaptana seni lime lime ederhaftada bir kaçamak yapma kararı aldık eşimle açılışı fena yaptık ama
yok yaaaa pışıkkk yiyim de beni geç dimiİnsan aç kalınca, sinirlerde gergin oluyo haliyle...sen gir çık ye, jelibon ye, pasta börek, pilav, dolma...Allah ne verdiyse ye, bak gör sinir minir kalmayacak... çocuklarına bağırmayan , yavruum, naptın seen, afferin sana...diyen anne olucaksın...bak bu hafta sınırsız ye, hemencecik olumlu sonuçlar alacaksın...
abo kaptan duymasın sakın söyleme bak kaptana seni lime lime eder@LAydLiNe
valla dışarı çıkamamak mafetti psikolojik olarak beni canım sürekli bişeyler istiyo başka türlü diyet yapamam nefsimi köreltmem lazım haftada 1 gün
Kötü fikirler seziyorumsankiİnsan aç kalınca, sinirlerde gergin oluyo haliyle...sen gir çık ye, jelibon ye, pasta börek, pilav, dolma...Allah ne verdiyse ye, bak gör sinir minir kalmayacak... çocuklarına bağırmayan , yavruum, naptın seen, afferin sana...diyen anne olucaksın...bak bu hafta uygula dediklerimi, sonuçlarına sen bile inanamayacaksın
Ben moda mod diyet mantığına karşıyım ( kaptan beni atarmishaftada bir kaçamak yapma kararı aldık eşimle açılışı fena yaptık ama
Günaydın canım, döneri yemişsin afiyet olsun, zaten tolere de etmişsin o gün diğer öğünlerinden kısarak bence..haftada bir kaçamak yapma kararı aldık eşimle açılışı fena yaptık ama
Benim 10 a kadar saymak aklıma gelmiyor vitesi boşalmış kamyon gibi dduz ediyorum etrafıGonul83 şaka bi yana, benimde 3 çocuklu bi anne olarak sinir patlaması yaşadığım çok zamanlar oldu .özellikle de 2 oğlum seninkiler yaşındayken. Aralarında 3,5 yaş var ve bi dönem o kadar çok kavga edip dövüşürlerdi ki...evi savaş yerine çevirlerdi..seni çok iyi anlıyorum..
Belli bi zaman sonra azalarak bitiyo, şimdi daha sakinler.. o dönemlerde enerjilerini atamıyorlar böyle dışa vuruyorlar... Biraz iş bölümü yaptır, onlarla konuş, senin yorulduğunu, üzüldüğünü anlat, biraz empati yapsınlar, sende hoşgör bazı şeyleri... Bunun bi süreç olduğunu, hayatımızdaki herşey gibi geçici olduğunu düşün.. Bide çocuklara kızıp bağıracağın zaman önce 15-20 saniye bekle, nefes al ver, git bi bardak su iç, sinirinin baya azaldığını göreceksin..
Bende öyle oluyorum çoğu zaman, ama beklemeyi denemişliğim de vardır.. yarı yarıya azalıyo öfkem nerdeyse...Benim 10 a kadar saymak aklıma gelmiyor vitesi boşalmış kamyon gibi dduz ediyorum etrafı
Ama öyle herşeye sinirlenen bir yapım yoktur ama ofkelenirsem tüm öğrenciler hatta öğretmenler bile.kacmalari gerektiğini bilir
Yapabilirsem aanlayacam da azalıp azalmadigini beynim beni terk ediyor resmenBende öyle oluyorum çoğu zaman, ama beklemeyi denemişliğim de vardır.. yarı yarıya azalıyo öfkem nerdeyse...
3,5 yas tek cocukla konuyu takipteyim. Birden fazla çocuğu olanların yanında benimki de dert mi ama bir şekilde oluyor, tam inatlasma bencillik ofke nobeti donemindeyiz. Instagramdaki aktivite anneleri gibi ben de kaliteli zaman gecirmeye çalışıyorum, sabrediyorum, 3 gun sonra kayis kopuyor. Tabi sonrasi pismanlik, bu vakitler geti gelmez, rahat ol diyorum ama iste oluyor. Hatta bu corona surevi bitse, bi psikoterapiste gitmeyi dusunuyorum bu konulsrla ilgili.Arkadaşlar ben şunu sormak istiyorum malum çoğunlukla evdeyiz çocuklar evde ve tahammülümüz özellikle akşama doğru azalıyor dur yapma kardeşine vurma demekten çenelerim ağrıyor haliyle gergin ortamlarda oluyor bende bağırıyorum çocuklara
Daha önceden çocuklara bağırıp kendine göre bir yöntem bulup bağırmayan ve bu işi çözen var mı
Ebeyn danışmanlığı aldım bir süre ve hala devam eden online kişisel terapi düzenim var
Gerginliğimi öfkemi kontrol altına almaya çalışıyoruz bakalım neler olacak
haftada bir kaçamak yapma kararı aldık eşimle açılışı fena yaptık ama
Aynen kaptan ya..istesem o iradeyi sağlarım yine ama sanırım içten istemiyorum.aslinda çok yemiyorum yine gerçekten ama aradaki kaçamaklarla biraz alıyorum sonra veriyorum.sonra yine alıyorum.kilom normal olsa dengeliyorum aslında ama bana denge lazım değil.siki bir diyetle kilo vermem lazım.suan adet olmayı bekliyorum.2 haftadır çok hastayım kasik karin bel midemde bulanıyor.bi adet olsam kendime gelip rahatlicamda..geçen hafta bi yürüme bandına çıktım dedim 20dk yapabildim.bel ve kaşık ağrılarım başladı.biraktim yarıda...bakalım ilk defa adete yakın bukadar kötü oldum.Bahane bunların hepsi bahane. Bence sen hepsini bir arada yapabilirsin. Hadi artık toparla kendini. Bir zamanlar ne kadar iradeliydin hatırlasana?
yani sporun harika o yüzden Tatlıya birşey diyemiyorum ama bence yeme ucundan ye için soğusun
Evde öyle güzel ve çok Abur cubur var ki ama ben kokluyorum ucundan azıcık tırtıklıyorum.
Terapi alan sensin canım bence sen bizimle paylaş.. Bende senin durumundayım.ikiz oğlan çocuklarla 5 yas....ne yapma demekten anlıyorlar ne dur demekten. Sürekli birbirleriyle kavga ediyorlar. Oyuncakları paylaşamıyorlar.kavga ediyorlar diye yeni oyunlar aldik fazla fazla yine parca kavgası yapiyoralr legolarda...sabirli olmak çok zor gerçekten allah yardımcımız olsun.Arkadaşlar ben şunu sormak istiyorum malum çoğunlukla evdeyiz çocuklar evde ve tahammülümüz özellikle akşama doğru azalıyor dur yapma kardeşine vurma demekten çenelerim ağrıyor haliyle gergin ortamlarda oluyor bende bağırıyorum çocuklara
Daha önceden çocuklara bağırıp kendine göre bir yöntem bulup bağırmayan ve bu işi çözen var mı
Ebeyn danışmanlığı aldım bir süre ve hala devam eden online kişisel terapi düzenim var
Gerginliğimi öfkemi kontrol altına almaya çalışıyoruz bakalım neler olacak
15 gündür böyleyim ya. ona rağmen dobişkoyum hala
Az yemek kilo verdirmez ki asıl iyi kalaori tüketerek metobolizmayi hızlandırıp hareketi artırıp vücudu şaşırtmak istersen günlük menü paylasabilirim kaç kilosun boyun kaç ve kaç yaşındasın bunları yaz sana beslenme şeklini ayarlayalım
Mesela sen patates kızartması dedin ya aman allahım yazarken bile midem bulandı şuan..Çok hastayım resmen ya..Selam ❤
Dün papates kizartmasini özledim demiştim başka birşey isteseymisim olacakmış efsane kokularla uyandım Sabah annem yapmış bı guzellik
Az yedim ama... Aksam menüde görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?