Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hımm o zaman tamam bilmiyordum istisnalar kaideyi bozmaz
haftada bir kaçamak yapma kararı aldık eşimle açılışı fena yaptık ama
abo kaptan duymasın sakın söyleme bak kaptana seni lime lime eder @LAydLiNe
yok yaaaa pışıkkk yiyim de beni geç dimi

Gonul83 Canım anneler grubunda değildim 1 tane 3 yaşına girmek üzere olan Yavuz Selimim var teyzesi ellerinden öper.. 2017 den beri bu gruptayım senin isminde bana hiç yabancı gelmedi :) hatırlıyorum ben bi ara izne ayrılacağım sıra sen gruba gelmiştin :) üşenmedim geçmişe gittim hakkatende öyle :))

Çocuk eğitimde henüz başlardayım ama öfke kontrolü eğitimini stres yönetimi eğitimini bende aldım :) pamuk gibi miyim yooo valla :))arada parlıyom hemde parıl parıl :)))
Allahım yokluklarını göstermesin.. düşünsene senden bir parça senin ellerinde doğdu sadece sana muhtaç, yemek verirsen yer vermezsen yemez .. Ah ev dağınıklığı insanı gerçekten bunaltıyo daha yeni toparlıyosun arkanı bi dönüyon heryer berbat.. Ama bunlar çocuk bilmiyo ki.. bir kez amaan boşver temizleriz toplarız bişe olmaz de bak ne rahatlıyo insan.. sinirlenince sadece kendimize oluyo kimsenin harmanına kar yağmıyo :)..iş bölümü yapın ama sakin sakin bağırmadan.. sürekli kızıp bağırıp mutfaktan, iş yapmaktan çıkmayan annelerin çocukları daha başarısız olurmuş. Hatalarında tabi uyaracaksın ama hep şunu düşün canım benim...büyüyüp elden gidecekler. Yalniz kalacağız.. tek başımıza... evimiz tertemiz olacak amaaa keşke burda olsalar keşke kırıp dökseler eskisi gibi evin dağılmasını koltukların tepelerinde zıplamalarını o kadar özleyeceğiz kiii.. inan ben hep bunu göz önüne alıyorum ne kadar çok zaman gecirirsek kâr.. ölüm varrr ayrılık varrr sarılın sevdiklerinize ben bugün çok duygusallaştım.. roman yazmışım kız :)

Kötü fikirler seziyorumsankisizin atismaniza bayiliyorum

Ben moda mod diyet mantığına karşıyım ( kaptan beni atarmis) ozaman sıkıcı oluyor ve sürdürülebilirlik azalıyor istikrar için mutluluk önemli ama toparlaman da çok önemli güzel kacamaklariniz olsun eşinle

Günaydın canım, döneri yemişsin afiyet olsun, zaten tolere de etmişsin o gün diğer öğünlerinden kısarak bence..
Ben de arada kendime ödüller vererek ilerledim hep, ama ödül günü, hatta ertesi günü, diğer öğünlerimi hafif tutarak dengelemeye çalıştım senin gibi.. Bence doğru olan da bu..

Gonul83 şaka bi yana, benimde 3 çocuklu bi anne olarak sinir patlaması yaşadığım çok zamanlar oldu .özellikle de 2 oğlum seninkiler yaşındayken. Aralarında 3,5 yaş var ve bi dönem o kadar çok kavga edip dövüşürlerdi ki...evi savaş yerine çevirlerdi..seni çok iyi anlıyorum..
Belli bi zaman sonra azalarak bitiyo, şimdi daha sakinler.. o dönemlerde enerjilerini atamıyorlar böyle dışa vuruyorlar... Biraz iş bölümü yaptır, onlarla konuş, senin yorulduğunu, üzüldüğünü anlat, biraz empati yapsınlar, sende hoşgör bazı şeyleri... Bunun bi süreç olduğunu, hayatımızdaki herşey gibi geçici olduğunu düşün.. Bide çocuklara kızıp bağıracağın zaman önce 15-20 saniye bekle, nefes al ver, git bi bardak su iç, sinirinin baya azaldığını göreceksin..

Benim 10 a kadar saymak aklıma gelmiyor vitesi boşalmış kamyon gibi dduz ediyorum etrafı
Ama öyle herşeye sinirlenen bir yapım yoktur ama ofkelenirsem tüm öğrenciler hatta öğretmenler bile.kacmalari gerektiğini bilir

Bende öyle oluyorum çoğu zaman, ama beklemeyi denemişliğim de vardır.. yarı yarıya azalıyo öfkem nerdeyse...

3,5 yas tek cocukla konuyu takipteyim. Birden fazla çocuğu olanların yanında benimki de dert mi ama bir şekilde oluyor, tam inatlasma bencillik ofke nobeti donemindeyiz. Instagramdaki aktivite anneleri gibi ben de kaliteli zaman gecirmeye çalışıyorum, sabrediyorum, 3 gun sonra kayis kopuyor. Tabi sonrasi pismanlik, bu vakitler geti gelmez, rahat ol diyorum ama iste oluyor. Hatta bu corona surevi bitse, bi psikoterapiste gitmeyi dusunuyorum bu konulsrla ilgili.
Kadınların ruh halini tek bir şey tertiplemez çünkü genelde, obur şeyler kıvılcımı çıkarır altta başka birikmislikler olabilir.
Bir de biz bayadır karantina ve sokağa çıkma yasagindayiz, o yüzden komşu çocukları biraz birbirleriyle oynayabiliyor. Ama bu da bana sikinti iste. 1,5 yas daha buyuk bir komsu cocugumuz var, cok oynamak istiyor kapiya geliyor, ama ikisi de paylasmiyor yas itibatiyle, benim onları oynatmam gerekiyor. Ben de geriliyorum, evde ıs var bi rutinimiz var, hep sonu ağlamalı bitebiliyor bu ziyaretlerin. Bahçeye çıkıyoruz sesimizi duyunca direk geliyor, bi rahat oturup kahvemi içemiyorum.
Mesela bunu aslında çok büyütüyor olabilirim, sonuçta o da cocuk, oğlum evde tek, kardeşi olsaydı da böyle olacaktı işte, o gelince seviniyor, o mutluysa benim de rahat ve mutlu olmam lazım. Huy işte, çok düzen hastasiyim.

Bahane bunların hepsi bahane. Bence sen hepsini bir arada yapabilirsin. Hadi artık toparla kendini. Bir zamanlar ne kadar iradeliydin hatırlasana?
Aynen kaptan ya..istesem o iradeyi sağlarım yine ama sanırım içten istemiyorum.aslinda çok yemiyorum yine gerçekten ama aradaki kaçamaklarla biraz alıyorum sonra veriyorum.sonra yine alıyorum.kilom normal olsa dengeliyorum aslında ama bana denge lazım değil.siki bir diyetle kilo vermem lazım.suan adet olmayı bekliyorum.2 haftadır çok hastayım kasik karin bel midemde bulanıyor.bi adet olsam kendime gelip rahatlicamda..geçen hafta bi yürüme bandına çıktım dedim 20dk yapabildim.bel ve kaşık ağrılarım başladı.biraktim yarıda...bakalım ilk defa adete yakın bukadar kötü oldum.

yani sporun harika o yüzden Tatlıya birşey diyemiyorum ama bence yeme ucundan ye için soğusun
Evde öyle güzel ve çok Abur cubur var ki ama ben kokluyorum ucundan azıcık tırtıklıyorum.

Ya benim ayarım yok.. ya hep ya hiç. İradesizim bide

Terapi alan sensin canım bence sen bizimle paylaş.. Bende senin durumundayım.ikiz oğlan çocuklarla 5 yas....ne yapma demekten anlıyorlar ne dur demekten. Sürekli birbirleriyle kavga ediyorlar. Oyuncakları paylaşamıyorlar.kavga ediyorlar diye yeni oyunlar aldik fazla fazla yine parca kavgası yapiyoralr legolarda...sabirli olmak çok zor gerçekten allah yardımcımız olsun.

Sabah yarim kase çorba içtim.1 tane haşlanmış yumurta cay..midem bulanıyor resmen canım yemek yemek istemiyor.esimde hasta evde üşütmüş oda aynı yemek yemiyor .yememek şimdilik bizim acimizdan güzel bisey ama zararlı şeylere kaçmasak bari.mesela şimdi 1 kocaman pasta olsa oturup yerim .börek yerim.ama yemek olarak canım hiç bisey istemiyor.tabi bu saydıklarımi yapamayacak kadar kotuyum. Disaridanda alamıyoruz malum kapalı heryer dışarı çıkma yasağı var kocaelide..ıyi oldu benim için.

15 gündür böyleyim ya. ona rağmen dobişkoyum hala

Verilsede yemeyerek kalıcı kilo verilmiyor malesef.. bı düzen illaki gerekiyor sagliksal bı sorun yoksa tabi.. burada asacagina inanıyorum canım

Kesinlikle

Selam ❤
Dün papates kizartmasini özledim demiştim başka birşey isteseymisim olacakmış efsane kokularla uyandım Sabah annem yapmış bı guzellik
Az yedim ama... Aksam menüde görüşürüz..
Mesela sen patates kızartması dedin ya aman allahım yazarken bile midem bulandı şuan..Çok hastayım resmen ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…