Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mesela sen patates kızartması dedin ya aman allahım yazarken bile midem bulandı şuan..Çok hastayım resmen ya..

Geçmiş olsun canım.. rahatsızlığın neydi tam olarak kusura bakma gözümden kacmis demekki.. eşin soğuk algınlığı.. yaa benim iştahım hiç kesilmez hasta olsamda, uzulsemde, depresyon falan hiç yani.. aman hasta olmayalım çok kötü gerçekten ne yatiliyo, ne kalkiliyo bide çoluk çocuk Allah yardımcınız olsun...

Neden o çocuğun annesi ilgilenmiyor yada başka bir çocuk varken neden siz oynatasiniz ki bu kisim yanlış anlaşılıyor işte kaliteli zaman her saat olmaz gün içinde 1 saat kaliteli zaman olur diğer saatlerde herkes kendi işini yapabilmesi siz çocuğunuzun annesisiniz öğretmeni degilki

ne güzel yazdın gerçekten içim ferahladı bu söylediklerin her zaman benimde aklımda oluyor ama “o an” geliyor ya işte ok yaydan fırlıyor
Allah bağışlasın oğlunu
Demek bir yerde konuştuk senle çok seviyorum ben burayı
Ben bu arada eğitim almadım Sadece terapi alıyorum aslında bir nevi eğitim de sayılır aslında çocuklar çocukluklarını yapıyorlar altta yatan benim başka sebeplerim olduğunda ufacık şey gözüme batıyor halbuki onların günahı yok kendimi eğitip, kontrol edip mutlu olduktan sonra herkes mutlu olacak eminim Allah herkese ruh sağlığı huzuru mutluluğu versin
Şimdi mesela babası büyük oğlanı aldı babaannesine gitti 1 günlüğüne ben küçükle kaldım şuan bana nasıl iyi geldi anlatamam resmen tatil yapıyorum
Bende senden tam tersi düşüncedeyim eve bir arkadaşı gelse diye can atıyoruz onlar aralarında oynuyorlar tabi müdahale gerektiren durumlar oluyor ama ben daha mutlu oluyorum çünkü oğlum çok eğleniyor canı sıkılmıyor. Ben terapinin başındayım henüz
10.000 adım atıldı bu arada.
çok çok iyi maşallah haftada 3 gün yapılsa bile etkili oluyor
Ya benim ayarım yok.. ya hep ya hiç. İradesizim bide
o kötü işte ben kocaman pasta olsa bile 2 çatal alsam içim soğur daha yüzüne bakmam yada gerçekten çok yemek istersen başka hiçbirşey yemem
Ben İstanbul’a tatile geldiğimde büyük oğlan (5yaş) tuvaletini çok tutardı bu sebeple pedagog gittik 1,2 kere yüz yüze görüştük ve sonra ben Almanya’ya döndüm ve online olarak devam ettik ve kaka tutma probleminde %85 oranında çözdük. Diğer konuştuğumuz konular teknolojiden nasıl uzak tutabiliriz. Eskiden cep telefonumuzdan YouTube girer çizgi film iZlerlerdi ve oyun oynarlardı tabletten de oyun oynamak ve YouTube girmek vardı Ayrıca televizyondan netflix çocuk bölümünü iZlerlerdi. Şimdi bunlardan sadece tablette belli bir süre oyun oynamak ve televizyondan çocuk çizgi filmleri izlemek var benim kontrolümde
Artık cep telefonu YouTube falan kesinlikle yok
Bunu nasıl yaptık alarm kuruyordum alarm bitince tableti veriyorsun veriyordu ve hemen onunla birşey oynuyorduk mesela puzzle ve memory sonra ben işime o işine kreşe de gittiği için 08:00-14:00 arası pek teknolojiye vakit kalmadı ama yine Türkiye’ye gidersem mecbur kalacağım ortamlar oluyor
Ayrıca biz çocuklarla birlikte asla bizim izlediğimiz hiçbirşeyi izlemiyoruz çok istisnai şeyler diyebilirim
Onlar uyur biz o zaman tv açarız
Bu teknolojiyi fazla kullandığında çok ağresif emirler yağdıran iki adım atmaya hali kalmayan ıyuşuk bir çocuk olurdu. Allah’a şükür büyük oranda çözdük.
Üçüncü konumuz kardeşine vurma konusu
Ona da stres köşesi yaptık yastıklara vur veya vuracağın zaman hemen eller kollar bende yapŞunun gibi birşey yada gel hemen bana söyle gibi
Bu konuda tam başarı sağlayamadık ama eskiye göre yine iyi
Çocuklarla olan terapim bitti sıra bende.
çünkü çocuklarında böyle olmasında benim büyük oranda katkım var bende bu süreçte kendimi terapi ile toparlamaya çalışacağım.
gurbet çok zor

Süper yaa maşallah size ne kadar donanımlı bir sitedeyim

Bugün benim menumde çok güzel şeyler var akşama hazır olun yazacam hepsini♥♥
eyvah üşütük bir menü geliyor desene ben kaçtım
hakikatten çok güzel bayıldım
Duvara as kız bakıp bakıp gurur duyarsın kendinle

Ben geldim hatunlar
Menüme hemencecik geçiyorum
Saat 11.de
1 dilim ekmek
Çok çok az yağda kızarmış biber (1 yk)
Peynir
Domates salatalık
Çay

Saat 15.00 'te 1 tanecik cips kırıntısı mi diyim parçası mı diyim bilemedim

Saat 18.45 'te
Kurutulmuş taze fasulyeleri haşlayıp soğan salça baharatla kavurdum ondan 3 yk yedim
2 kase de marul cacığı yedim :)
Bu grupta eskiler hatırlar belki marul cacığım çok meşhurdu:)) sizlere de tavsiye ederim
Marulu ince ince doğra sarımsaklı yoğurdu sulandır at içine marulları birazda tuz oh mis :) bildigin cacık gibi ama salatalık yerine marul :) aşırı şekilde tok tutuyo K krtp86 spor yapmış hemde 50 dakikaaa. Çok pis kıskandım bende yapicam:)))

Bende birazda bölgesel hareketmi çalışsam diyorum acayip bi enerji geldi

İyi akşamlar,
Menüm
12.00. Çeyreğin çeyreği ekmek , 1 küçük tabak patlıcan kebabı, 2 sıkım Antep köftesi, yeşillik, 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı bal..

18.00 1 elma, 1 portakal
19.30. 4 sıkım köfte daha, bol yeşillik..

Birazdan 3-4 bardak çay içerim..

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş..

Evlerimiz bahçeli tek katlı site içinde karşılıklı cnm, bahçeye çıkınca cocuk annesinden habersiz kapıyı tikliyor, isim varsa kibar şekilde yolluyorum ama çok üzülüyor. Annesi bize geldiğini farkedince kızıyor zaten, mahcup oluyor.
Benimki 3.5 sayılır o da 4.5. Bu yaslar oyun yaşi ama işbirliği ve paylaşımın yapılamadığı yaşlar, oyun kuramıyorlar hemen bu benim bu da benim modu oluyor, moderator lazım böyle durumlarda.
Evde tekken de henüz oyun tam kuramıyor, hayali arkadaşlarını seslendirecek birisi lazım o da benim yani boyama, yapıştırma vs değil normal arabalarıyla bile oynarken birisini istiyor mutlaka. 5 yas gibi bitecek bu durum, kendisi kurabilecek oyununu.
Kres varken belli bir rutin vardı, aslında şu karantina süreci bizi bunalttı. Bu yaşta hoplamasi, fırlatması bağıra bağıra şarkı söylemesi, aynı zamanda ufaktan toplum kurallarını oturtması lazım.
Şimdi bütün görevler biz ebeveynlerde, o da isyan ediyor biraz. Ben de bu oyunları kurarken bi süre sonra yoruluyorum, çok oyuncu birisi değilim, biraz sabretmemiz gereken bir süreç vesselam. Kendimizi 2. Plâna atıyoruz bir süreliğine tabi.

Anladım canım desene bekara eş bosamasi kolaydır diye benim çocuğum yok uzaktan konuşuyorum istededigin gibi Allah kolaylık versin ama geçecek ama düşünsene bahçeniz var ne güzel ayağınız toprağa değiyor apartman tepesinde çok daha zor
Allah hepimize sabır versin zor dönemler bitsin insaalh en çok çocukların n istiyorum

Üşütük ha sen görürsün tarif istersen vermeyecem
şey ben eee kem küm
çok beğendim menünü
O cacıklı şeyi ben hatırlıyorum sanki ayran gibi içine baharat nane falanda mi atılıyordu detoks diyorlar sanırım
çayın yanına bir şey yok mu
Ama menün güzel Allah için
Sabah 12:30
Yumurta salatası zeytin ceviz bal Sarelle 2 catal
Ara türk kahvesi
Ara limonata çekirdek kuruyemiş

Akşam balkabakli kereviz çorbası ve fit mercimek köftesi bu kadar
Ya gerçekten merak ettim bu tarifi şimdi İnan ki kerevizi de balkabağını Da severim
Afiyet olsun

birşey diyim mi süper gidiyorsun menün harikaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…