Neyse büyüklük bende kalsın tam bir diyet çorbası sindirimi kolay birde çok rahatlatıyor bagirsagişey ben eee kem küm
çok beğendim menünü
O cacıklı şeyi ben hatırlıyorum sanki ayran gibi içine baharat nane falanda mi atılıyordu detoks diyorlar sanırım
çayın yanına bir şey yok mu
Ama menün güzel Allah için
Ya gerçekten merak ettim bu tarifi şimdi İnan ki kerevizi de balkabağını Da severim
Afiyet olsun
Isteyen nane atıyo canım eşimde bol pul biberli sever :) ben sadeden yanayım bol sarımsakta koyunca vitamin deposu oluyo :))şey ben eee kem küm
çok beğendim menünü
O cacıklı şeyi ben hatırlıyorum sanki ayran gibi içine baharat nane falanda mi atılıyordu detoks diyorlar sanırım
Ya gerçekten merak ettim bu tarifi şimdi İnan ki kerevizi de balkabağını Da severim
Afiyet olsun
Kızz senin yüzünden gecenin bu saatinde kalkıp roman havası oynadım yaYaptım valla
Var, olmaz mı, eşim gözümün önünde çay içerken pastayı götürdü, ben yutkundum..şey ben eee kem küm
çok beğendim menünü
Afiyet olsun
10:00
1 kupa yeşil çay
Beyaz peynir
10 zeytin
Mini domates salatalık taze soğan
2 haş. Yumurta
2,3 ceviz
Çeyrek peynirli krep
3 parmak kadar beyaz ekmek
16:00
Etli mantar yemeği
Haşlanmış brokoli
20:30 2 tane domates
1,5 lt su
Senin menüde çok sağlıklı maşallah..sadece suyu artırmalısın..2-2,5 yapsan süper olur..10:00
1 kupa yeşil çay
Beyaz peynir
10 zeytin
Mini domates salatalık taze soğan
2 haş. Yumurta
2,3 ceviz
Çeyrek peynirli krep
3 parmak kadar beyaz ekmek
16:00
Etli mantar yemeği
Haşlanmış brokoli
20:30 2 tane domates
1,5 lt su
ya sana inanmıyorumKızz senin yüzünden gecenin bu saatinde kalkıp roman havası oynadım yaşimdi de mekik çekicem
işte buVar, olmaz mı, eşim gözümün önünde çay içerken pastayı götürdü, ben yutkundum..
Ben boyumu söyledim mi 1,5 metre boyum var benimSenin menüde çok sağlıklı maşallah..sadece suyu artırmalısın..2-2,5 yapsan süper olur..
Yaaa çok tatlısın akşam akşam iyi güldümKızz senin yüzünden gecenin bu saatinde kalkıp roman havası oynadım yaşimdi de mekik çekicem
Yaaa çok tatlısın akşam akşam iyi güldümbiz senle birbirimizi böyle gaza getirelim hergün
Ay hemen açıyorumya sana inanmıyorumbende çok oyamrım evde hatta çocuklarla ortak şarkımız “te Ma etmaje” gibi birşey bayılıyoruz roman değil ama çok güzel bir şarkı hele bir aç bir de benim için oyna
işte bu
Ben boyumu söyledim mi 1,5 metre boyum var benim
O kadar su içersem su beni içmiş gibi olur su bidonu gibi gezerim
Çok iyi yaaacansın. Eşime dedim ki gruptaki arkadasım spor yapmış hadi kalk :) şimdi adamı da gaza getirdim oynıycak benle yoldan çıkardınız gece gece beni
Bende benimkine hadi kalk göbek atalım biraz dedim neyi kutluyoruz diyocansın. Eşime dedim ki gruptaki arkadasım spor yapmış hadi kalk :) şimdi adamı da gaza getirdim oynıycak benle yoldan çıkardınız gece gece beni
Bende benimkine hadi kalk göbek atalım biraz dedim neyi kutluyoruz diyo
Madem spor yapamıyoz bizde böyle telafi ederiz :) ne dersin hocam uygun mudur işe yarar mı birazda olsa :)))Çok iyi yaaa
Hareket önemli vücut isisi artsın da nasıl olursa ama biraz mekik ve yarım sınav sqatla desteklerseniz efsane olurMadem spor yapamıyoz bizde böyle telafi ederiz :) ne dersin hocam uygun mudur işe yarar mı birazda olsa :)))
Benim sıkıntım göbek bölgesi ve tabi can simitlerim.. mekik işe yararsa eğer bi ara efsun ile yaptığım gibi yine günlük mekiğe başlarım vallaaaHareket önemli vücut isisi artsın da nasıl olursa ama biraz mekik ve yarım sınav sqatla desteklerseniz efsane olur
Simit için mekigin yana doğru çek yan yatıp mekik hareketi var ya o çok iyiBenim sıkıntım göbek bölgesi ve tabi can simitlerim.. mekik işe yararsa eğer bi ara efsun ile yaptığım gibi yine günlük mekiğe başlarım vallaaa
Ay keşke yaa bende bi türlü yükleyemedim ama artık çekicem mekiğimiiSimit için mekigin yana doğru çek yan yatıp mekik hareketi var ya o çok iyi
Gobeek için mekik ya resim yukleyebilsen keşke
Yana yatıp cenin pozisyonunda yandan yandan çek bele.cok iyi geliyorAy keşke yaa bende bi türlü yükleyemedim ama artık çekicem mekiğimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?