Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neyse büyüklük bende kalsın tam bir diyet çorbası sindirimi kolay birde çok rahatlatıyor bagirsagi
Yarım kereviz
bir kase balkabağı
1 havuç
Ben patates de koyuyordum ama bugün koymadım çok üst üste yememek için
Suyunu kuyuyorum dudukluyle patates haslanana kadar bekliyorum
Sonra blenderdan geçiriyorum bu kadar
Yag koymak istersen
Malzemeleri koymadan önce yağda soğan kavurup malzemeyi öylede koyabilirsin tadı efsane şiddetle tavsiye ederim

Isteyen nane atıyo canım eşimde bol pul biberli sever :) ben sadeden yanayım bol sarımsakta koyunca vitamin deposu oluyo :))

Var, olmaz mı, eşim gözümün önünde çay içerken pastayı götürdü, ben yutkundum..

Senin menüde çok sağlıklı maşallah..sadece suyu artırmalısın..2-2,5 yapsan süper olur..

Kızz senin yüzünden gecenin bu saatinde kalkıp roman havası oynadım ya şimdi de mekik çekicem
ya sana inanmıyorum bende çok oyamrım evde hatta çocuklarla ortak şarkımız “te Ma etmaje” gibi birşey bayılıyoruz roman değil ama çok güzel bir şarkı hele bir aç bir de benim için oyna
Var, olmaz mı, eşim gözümün önünde çay içerken pastayı götürdü, ben yutkundum..
işte bu
Senin menüde çok sağlıklı maşallah..sadece suyu artırmalısın..2-2,5 yapsan süper olur..
Ben boyumu söyledim mi 1,5 metre boyum var benim
O kadar su içersem su beni içmiş gibi olur su bidonu gibi gezerim

Yaaa çok tatlısın akşam akşam iyi güldüm biz senle birbirimizi böyle gaza getirelim hergün
cansın. Eşime dedim ki gruptaki arkadasım spor yapmış hadi kalk :) şimdi adamı da gaza getirdim oynıycak benle yoldan çıkardınız gece gece beni

Ay hemen açıyorum

Hareket önemli vücut isisi artsın da nasıl olursa ama biraz mekik ve yarım sınav sqatla desteklerseniz efsane olur
Benim sıkıntım göbek bölgesi ve tabi can simitlerim.. mekik işe yararsa eğer bi ara efsun ile yaptığım gibi yine günlük mekiğe başlarım vallaaa

Benim sıkıntım göbek bölgesi ve tabi can simitlerim.. mekik işe yararsa eğer bi ara efsun ile yaptığım gibi yine günlük mekiğe başlarım vallaaa
Simit için mekigin yana doğru çek yan yatıp mekik hareketi var ya o çok iyi
Gobeek için mekik ya resim yukleyebilsen keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…