Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gonul83 , canım senin günlük su ihtiyacını hesapladım, 2.1 litre çıktı..en az 2 litre içmelisin bence.. hatta 2.5 içsen zayıflamana çok faydası olur..ben de ilk başlarda içemiyordum, diyetkolik diye bi site var, TLF indirdim, orda su takipçisini günlük doldurarak çok içmeye alıştım..şimdi kendiliğimden içiyorum.. tavsiye ederim, kalori takip vs çok faydalı uygulamaları da var..

Bu arada gözümden kaçmadı, bugun spor, hareket yapmadın galiba, bi koşu ormana gidip geleydin hiç yoktan..

Estağfurullah cnm ben de yeni yeni tecrübe ediyorum, cocuksuzken popo rahata alıştı tabi şimdi zor geliyor evet ya allahtan ufak da olsa bahçe var, havalar da güzel şansımıza.
Valla sen de hiç fena gitmiyorsun haa, hadi bakalim cumaya kaldı 4 gün

her günümüz böyle olsun harika
bütün menüler güzel bugün maşallah

iyi akşamlar hanımlar
kahvaltı(12.00)
yulaf ezmesi:3 yk yulafı su ile pişirdim 1 yk kadar keçiboynuzu pekmezi,6 fındık 1 tk kakao ekledim fındık yulafa çok yakışıyor ceviz denedim ama pek hoşuma gitmedi
fırında patates 1 avuç kadardır yediğim tam emin değilim ama abartmadım
akşam(19.30)
2 kepçe sebze çorbası
yoğurtlu semizotu salatası
2.5 lt su
30 dk eliptik

Selam

Saat 10.00 da 1 has. Yumurta, biraz patates kızartması (10-15 tane falan), 1 dilim ekmek uzeri süzme yoğurt, domates, salatalık

Saat 16.00 da 1 kase çorba, ton balıklı yeşil salata

Akşam 20.00 4 yk pırasa yemegi, 1 yk yoğurt

Saatlerim şaştı. Spor yok. Uzun zaman sonra dizi izledim bugün.. özellikle izlemiyordum vakit alıyor diye.. saat 2 olmuş neredeyse..

İyi geceler

Ohh miss çok temiz bir menü kaçamak yok bile

hoşbukduk tanıştığımıza memnun oldumÇok sevindim öğretmen arkadaşların burada birarada okulumuza.. kendimizi unutmuşuz değil mi mesleğe çocuğa eve adanmışız ...ama artık bi silkelenicem gitsin kilolar..sınıf öğretmeniyim canım

Bekliyor muydun peki canım? Hayırlısı olsun inş gönlündeki neyse öyle olsun.

Ay hadi hayırlısı inşallah.aklıma da gelmişti biliyor musun..çok sevindim, inşallah hayırlı haberler alırsın

Bekliyor muydun peki canım? Hayırlısı olsun inş gönlündeki neyse öyle olsun.
Yanı virüs olayı çıkana kadar düşünüyorduk.ama virüs çıkınca bu ay daha dikkatli olalım dedik ama nasip ..suan 4 hafta 5 günlük olması lazım doktora 6.haftada mı gitsem acaba.hep acele ediyorum erken gidince görülmüyor 2 günde bir beni hastaneye koşturuyor.suan hastaneye 1kez gidebilirim çok gitmek istemiyorum .Inş.hayirli bir süreç olur bakalım.doktora gidip kesinlesirse sevinicem. Yoksa dış gebelik geçirmiş biri olarak hala sevinemiyorum

Yaa cok güzel bi haber.Gozunaydin.Guzel düşün güzel olsun..

2 lt içeceğim yaz da geliyor önceden 2 lt içebiliyordum yine yapabilirim benim için araştırdığın için de ayrıca teşekkür ederim
Ormana gidemedim bacı eşime bırakamadım
O insaf ederse ancak ona bırakıp gidebilirim
Leslie den çok sıkılıyorum alternatif ne olabilir acaba
Birde malum özel günlerim geldi biraz sıkıntılıyım
olsada olmasada Allah her türlüsünde sağlık versin sana
sanırım 4. Değil mi olursa
İkizler daha küçük diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…