Sabahki ekmeğin beyaz ekmek galibaSelam canlar bugün hava güzeldi diye eşimle sabahtan akşama kadar balkondaydık e tabi boğazlarda boş durmadı şimdi hangi birini yazayım..
Kahvaltı saat 11.00 de
Peynir
Domates salatalık
Tavada yumurta
2 dilim ekmek
Taze nane taze soğan..
Çay
Saat 15.00 de
1 bardak sütlü Türk kahvesi
3 kare bitter çikolata
1 avuç kayısı çekirdeği
Saat 16.30 da
1 bardak limonlu çay
Saat 20 de yaptım bi çılgınlık.....
Üşenmedim kalktım bazlama yaptım
2 tane ince eL kadar bazlama arasına kendi yaptığım tavuk dönerden 3 yk koydum
Domates marul kuru soğan
800 gr da ayran içtim yuhhhh nerdeyse 1 kilo
Peluze diye inteenette bir tatli var, oğlumun cani tatli cekince yaptim, dolapta sogutunca guzel oluyor, jole kıvamında. Sut pekmez az nişastayla. Onu da deneyebilirsin bir dahaki sefere cnm, yemistim ben diyetteyken, hafif oluyor tartiyi etkilemiyor.Günaydın herkese regl oldum çok ağrım var, bu dönemi tatlısız atlatmam lazım irmikle pekmezle yaptığım tatlıya benzer ama tatlı olmayan garip bişey yapıyorum onu yapıyım bari
Bakıyım hemen cnm ☺ paket barlarda var evde 2/3 tane paketli ürün pek tüketmem ama bu tür durumlarda tatlı yemektense onlar daha hafif oluyo, benim bu dönemde tatlı krizim pek pis oluyo ya illada yemem lazımPeluze diye inteenette bir tatli var, oğlumun cani tatli cekince yaptim, dolapta sogutunca guzel oluyor, jole kıvamında. Sut pekmez az nişastayla. Onu da deneyebilirsin bir dahaki sefere cnm, yemistim ben diyetteyken, hafif oluyor tartiyi etkilemiyor.
Bitter çikolata ye ben yerdim birşey olmazdı ama kakao oranı %70 ve üzeri olurduBakıyım hemen cnm ☺ paket barlarda var evde 2/3 tane paketli ürün pek tüketmem ama bu tür durumlarda tatlı yemektense onlar daha hafif oluyo, benim bu dönemde tatlı krizim pek pis oluyo ya illada yemem lazım
Çok severim ama hiç kesmiyoki beniBitter çikolata ye ben yerdim birşey olmazdı ama kakao oranı %70 ve üzeri olurdu
Bogulmayiz ya onun işi zorbu aralar biliyorsunuz hastane ortamında çalışıyor bence yinede iyi geliyor buralara ben gelemezdim gayet iyi gidiyoruzArkadaşlar kaptan nerede haberi olan var mı
Gemiyi terk mi etti yoksa
İnşallah boğulmadan Cuma’ya kadar gidebiliriz
Krep olabilirGünaydın hanımlar. Kahvaltıya ne hazırlıyım ya bana fikir versenize.. hep aynı tarzda şeyleri yiyoruz bugün farklılık istiyorummm
Antebin hamamlarııııKendisini o kadar çok severim ki günün her öğününde ve saatinde yiyebilirim .diyetten önce gece uykudan lavoba için kalktığımda bile kendimi mutfakta, köfte yerken bulmuşlupum vardır..
haklısın unutuyorum burada onun yaptığı işi biz bir şekilde motive oluyoruz onun içi rahat olsunBogulmayiz ya onun işi zorbu aralar biliyorsunuz hastane ortamında çalışıyor bence yinede iyi geliyor buralara ben gelemezdim gayet iyi gidiyoruz
Birde haftaya kacamakla başladı ya devamı gelmiştir bence
köfteyi düşünmekten uyuyamadım demiyordu bak hele bak bakGünaydın hanımlar, kızım yüzünden gece bölük pörçük bi uykudan sonra 12 de kalkabildim ancak ..halen kahvaltı masasındayım..
Kahvaltıda ne mi yedim? Tabiki marul arasına miss gibi Antep köftee..
Benimde dayanamadığım sabah akşam gece her türlü yerim dediğim yaprak sarması soğuk ekşili ve acılı zeytinyağlı olanından etlisini pek sevmemKendisini o kadar çok severim ki günün her öğününde ve saatinde yiyebilirim .diyetten önce gece uykudan lavoba için kalktığımda bile kendimi mutfakta, köfte yerken bulmuşlupum vardır..
Hmm süper gözüküyor, o kötü günlerden biri bugun neden olmasın? Ne demişler, bugünün işini yarına bırakmahaklısın unutuyorum burada onun yaptığı işi biz bir şekilde motive oluyoruz onun içi rahat olsun
Kesin devamı gelmiştir unutmadım ev hamburgerini çok iddialıydı bakalım ne olacaksonuç LAydLiNe
köfteyi düşünmekten uyuyamadım demiyordu bak hele bak bak
Benimde dayanamadığım sabah akşam gece her türlü yerim dediğim yaprak sarması soğuk ekşili ve acılı zeytinyağlı olanından etlisini pek sevmem
Dondurucu da hazır sarılmış var bilemhazır doldurulmuş dolmam bilem var kötü günler için saklıyorum elmas değerinde onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?