Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bakıyım hemen cnm ☺ paket barlarda var evde 2/3 tane paketli ürün pek tüketmem ama bu tür durumlarda tatlı yemektense onlar daha hafif oluyo, benim bu dönemde tatlı krizim pek pis oluyo ya illada yemem lazım
Ah bana mi diyorsun, spor diye yürüyüşe çıkıp dönüşte marketten çikolata alan, çikolata yediği görünmesin diye yastığın altına saklayan bir tipim. 10 marttan beri ağzıma koymadim
Arkadaşlar kaptan nerede haberi olan var mı
Gemiyi terk mi etti yoksa
İnşallah boğulmadan Cuma’ya kadar gidebiliriz
Inşallah hastanede bir durum olmamıştır

İnşallah yaa, kaptanın numarası kimde vardı, bi arayıp sorsak, Gonul83 sen bi ara ardadım mı diyordun, yanlış mı hatırladım canım?

Günaydın hanımlar, kızım yüzünden gece bölük pörçük bi uykudan sonra 12 de kalkabildim ancak ..halen kahvaltı masasındayım..
Kahvaltıda ne mi yedim? Tabiki marul arasına miss gibi Antep köftee..
Gece olmadi aklinda kaldi sabah hemen yedin demi.Yine de iyi beklemişsin ya.Tebrik ederim ben olmasam bilmiyorum gece yerdim belkide.

Gelelim tarifine..
Ben kişi başı bi su bardağı

Hmm süper gözüküyor, o kötü günlerden biri bugun neden olmasın? Ne demişler, bugünün işini yarına bırakma
bugün karnı yarık yaptım
çok teşekkürler eline sağlık bu kadar emek verdin yazdın bu mesajı saklamam lazım
Gerçekten blöf değil, cuma aklını alacağım senin..
yapma ya
İnşallah yaa, kaptanın numarası kimde vardı, bi arayıp sorsak, Gonul83 sen bi ara ardadım mı diyordun, yanlış mı hatırladım canım?
Çok eskiden vardı numarası şimdi yok maalesef

bugün karnı yarık yaptım
çok teşekkürler eline sağlık bu kadar emek verdin yazdın bu mesajı saklamam lazım
yapma ya

Çok eskiden vardı numarası şimdi yok maalesef
Anaam, pilavla karnıyarık ne güzel gider şimdi ya.. eline sağlık, ben çok erinirim karnıyarık yapmaya..
Bende bizimkilere akşama makarna yaptım, bi tadına baktım sadece, ben mercimek çorbası içeceğim, bi de yine pasta krizleri tuttu, ıslak kek koydum fırına...bakalım ben kendimi tutabilecek miyim

İyi akşamlar
Sabah 10.00; mantarlı omlet
Peynir
Domates
Salatalık
12.00; 1 adet kuruyemişli bar
13.30; 1 avuç leblebi
17.00 ; 3/4 kaşık tam buğday makarna
4 adet köfte
Şuandada sütlü pekmezli irmik yiyorum reglim kızlar o yüzden kan şekerim düşüp duruyo bugün sürekli bişeyler yedim durdum
Su 1 litrede kaldım
Ağrım çok spor yapamadım

Iyi akşamlar kızlar.
Kahvaltı 09.30
3catal patates kızartması
1diljm peynir 2zeytin
1cay kaşığı pekmez
Bol yesillik
1kasik yumurtasız menemen
1fincan çay 1dilim tb ekmek

12.00
Şekersiz türk kahvesi
Maden suyu
2kuru kayisi

16.00
Yeşilçay

18.00 Akşam
1kase mercimek çorbası
1kucuk kase patates piyazı
1dilim tb ekmek

2.5lt su
Bugün spor yapamadım malesef.

Hayırlı akşamlar kızlar

Kahvaltı 12.00 de

Kurutulmuş taze fasulyeleri haşlayıp soğan salça baharatla kavurdum üstüne 1 yumurta kırdım toplamda 3 yk yedim
Salatalık domates çay 2 dilim ekmek

Saat 15.30 da fasulyelerden 2 yk daha yedim

Saat 17.30 da
1 yk kadar fırında kıymalı patatesten yedim

Saat 20 de
1 tane çilek

Birazdan bitki çayı içerim hanımlar
Suyu da 2 litreye çıkarırım

İyi aksamlar hanimlar
kahvalti(12.00)
2 yumurtadan maydonoz ve dereotlu omlet uzerine 4 cok ince kasar da koydum
1 sade kahve
aksam(19.30)
3 kase corba
5 mercimek koftesi
Corbayi fazla tutmamin nedeni evde gozleme ve kurabiye var onlardan yemek istemiyorum 1 gozleme beni tok tutmuyor ve 606 kalori gerek yok diye dusundum
2.5 lt su
30 dk egzersiz youtubedan

Karnın ağrıyorsa folik asit eksikliğin ve kansızlığın var demektir canım. Sana tavsiyem regl dönemine 1 hafta kala özellikle brokoli yemeye başla inan o ay ağrın çok çok azalır hatta olmaz bile

Afiyet olsun canım menün güzel. Ben patates piyazının çok sıkıntı olacağını sanmıyorum en azından kızartma gibi ağır değil diyecektim deee 3 çatallık bi kaçamak mi gördüm orda

Gayet hafif olmuş menün afiyet olsun canım

Ay valla iyi dayanmışsın canım ben olsam gözleme varsa isterse 1 tencere çorba içeyim yine de midemde o gözlemeciğe yer kalır :)

Afiyet olsun canım menün güzel. Ben patates piyazının çok sıkıntı olacağını sanmıyorum en azından kızartma gibi ağır değil diyecektim deee 3 çatallık bi kaçamak mi gördüm orda
Piyazı bende bol yeşillikli falan seviyorum.Bi tık daha hafif oluyo sanki.Ama sabah ki evet minik bi kacamak

Bugün yoruldum 3,4 gündür oğlum artık 40dk kadar ya uyuyor ya uyumuyor, sabah 7.00 akşam 9.30. Baba 7den önce gelmiyor. 10 marttan beri evdeyiz , artık bunaldım yahu biraz, hep aynı döngüdeyiz, neyse isyan gibi oldu bu'na da şükür.

Bugünkü menüm,
Sabah 8.00
1 sade türk kahvesi, 2 gün kurusu
Kahvaltı 10.30
3 kızarmış biber
4 dilim beyaz peynir
2 yumurtadan omlet
Domates 5 zeytin

Ara 15.00
3 ceviz, 5 badem

Akşam 18.00
4 tane fish fingers, 1 kase şehriye çorbası
Su 2lt
Spor 5700 adım sadece, bugün ev işi yaptım biraz sil süpür.

2 tane idi patlıcan zaten eşimle bana
dün yediler pilav o yüzden makarna yaptım yanına
Yedin mi ıslak kek
ooo çok iddialı menü
Benden iyi korkmuşsun Buda iyi birşey
o balıklar tehlikeli yağda mı Kızarttın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…