- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
O koşuyorsa ben uçuyorum şekerim..Vayy
Vayy Hurma diyeti haa görmüştüm daha önce.. canım çok az yemişsin amaAysegul 6666 Gönül kosuyoo bildiğin..
Oh oh, sefam olsuunGeliyorum gümbür gümbür gerçi şuan sabitim ama ben son günler açılıyorum
Hurma diyeti yapmak istiyorum ama evdeki yemekler ne olacak ben yemesem çöp olacak onları bir ayarlıyım öyle yapacağım çok güzel oluyor hurma yoğurt
Sen bitir evdeki yemekleri, yazık olmasın dimi, bencede yaaGeliyorum gümbür gümbür gerçi şuan sabitim ama ben son günler açılıyorum
Hurma diyeti yapmak istiyorum ama evdeki yemekler ne olacak ben yemesem çöp olacak onları bir ayarlıyım öyle yapacağım çok güzel oluyor hurma yoğurt
Allah’ın seversen kaç gram verdin kız söyleOh oh, sefam olsuun
Sen daha sabitsen hiiiç boşuna zorlama kendini bebeğim, eziyet etme boşuna kendine..
Akıntıya karşı kürek çekilmezz
Biliyorum ben de, kaynanam da yapar, çok severimBizde aslında kesme çorba ile yapılır limonlu naneli salçalı olur.ama mantıdan bile küçük bu.
Daha önce yapmadıysan, tarif atabilirim..Şu sıralar milletin menusune bakarken haftalık menümü çıkardım.Bazisi yoldan çıkarıyo ama
Antep köftesi yazıyodu gördüm
Aysegul 6666
Yarına yada haftasonuna ekliyorum hemen bi deneyim bakiyim.
Gram mıııAllah’ın seversen kaç gram verdin kız söyle
Hiç yapmadım.Cok ıyi olur canım ya.Esimin bi lafı var aklımda kalacağına midem de kalsın diye.Ama bu saatte mideni rahatsız edermi bilemem artikDaha önce yapmadıysan, tarif atabilirim..
Hala dolapta 4-5 sıkım kaldı..yesem mi acep bi çılgınlık edip
Yok kııız, yermiyim hiiiçHiç yapmadım.Cok ıyi olur canım ya.Esimin bi lafı var aklımda kalacağına midem de kalsın diye.Ama bu saatte mideni rahatsız edermi bilemem artik
Yarın atayım inşallahHiç yapmadım.Cok ıyi olur canım ya.Esimin bi lafı var aklımda kalacağına midem de kalsın diye.Ama bu saatte mideni rahatsız edermi bilemem artik
Tamamdır.Haftasonu yaparım.Tartiyi atlatıp bi mezun oluyum da inşallah.Yarın atayım inşallah
Ben yemiyorsam şu aç halimle sen hiç yememen lazım sakın yeme aklına beni getirDaha önce yapmadıysan, tarif atabilirim..
Hala dolapta 4-5 sıkım kaldı..yesem mi acep bi çılgınlık edip
BlöfGram mııı
Aha ha hah
Söyle bir 60 kiloyu göreyim ondan sonra böyle sikilasmak için ayrı bir spor programı yapacagim kendime yürüyüş dışı, o zaman zumbayi da katarım oyleyse.Ben bayılıyorum ve nasıl yaptığın önemli değil önemli olan kalçayı sık salla
Zumba benim en sevdiğim Spor türü ısınmak için yaparım keşke yanımda.olsan ritmi ogretirdim sana
Sen yine de yap ya çok iyi ter attiriyo
Valla yatıyordum tam, bakmasaydım keşke, zihnim canlandırmaya çalıştı, direk ağzım sulandı.Evet, çiğköftenin etsiz haline benziyor, 4-5 domates ile yoğrulup, yumuşayınca içine kızgın zeytinyağ döküp çiğköfte gibi sıkılıyo..çok efsane bişey, tavsiye ederim..
Bu tavuk döner fikrini bana geçen gün kim hatırlattıysa günahı boynunaçok yedimmm
Benim bu hafta sacmalak istemiyorum benim o döner dürüm fikirleri duymamam lazimBu tavuk döner fikrini bana geçen gün kim hatırlattıysa günahı boynunaçok yedimmm
Diyorum ya resmen haftalık ne yapsam diye menüyü burdan oluşturuyorum.Bugun ne pisirsem grubuBenim bu hafta sacmalak istemiyorum benim o döner dürüm fikirleri duymamam lazimya Antep köftesi yapan var ya bir de zayıflama grubuyuz resmen yemek menü grubuyuz ama hakkını veriyorum yine de 2. Oluyoruz bu kísım karışık nasıl oluyor anlamıyorum acayip yiyoruz Allah yüzümüze bakiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?