Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oh oh, sefam olsuun
Sen daha sabitsen hiiiç boşuna zorlama kendini bebeğim, eziyet etme boşuna kendine..
Akıntıya karşı kürek çekilmezz

Sen bitir evdeki yemekleri, yazık olmasın dimi, bencede yaa

Daha önce yapmadıysan, tarif atabilirim..
Hala dolapta 4-5 sıkım kaldı..yesem mi acep bi çılgınlık edip

Daha önce yapmadıysan, tarif atabilirim..
Hala dolapta 4-5 sıkım kaldı..yesem mi acep bi çılgınlık edip
Ben yemiyorsam şu aç halimle sen hiç yememen lazım sakın yeme aklına beni getir
Lütfen alayım tarifi çok merak ettim Antep’in mutfağına bayılırım

Söyle bir 60 kiloyu göreyim ondan sonra böyle sikilasmak için ayrı bir spor programı yapacagim kendime yürüyüş dışı, o zaman zumbayi da katarım oyleyse.
Evet, çiğköftenin etsiz haline benziyor, 4-5 domates ile yoğrulup, yumuşayınca içine kızgın zeytinyağ döküp çiğköfte gibi sıkılıyo..çok efsane bişey, tavsiye ederim..
Valla yatıyordum tam, bakmasaydım keşke, zihnim canlandırmaya çalıştı, direk ağzım sulandı.

Selam canlar bugün hava güzeldi diye eşimle sabahtan akşama kadar balkondaydık e tabi boğazlarda boş durmadı şimdi hangi birini yazayım..

Kahvaltı saat 11.00 de

Peynir
Domates salatalık
Tavada yumurta
2 dilim ekmek
Taze nane taze soğan..
Çay

Saat 15.00 de

1 bardak sütlü Türk kahvesi
3 kare bitter çikolata
1 avuç kayısı çekirdeği

Saat 16.30 da
1 bardak limonlu çay

Saat 20 de yaptım bi çılgınlık.....
Üşenmedim kalktım bazlama yaptım

2 tane ince eL kadar bazlama arasına kendi yaptığım tavuk dönerden 3 yk koydum
Domates marul kuru soğan
800 gr da ayran içtim yuhhhh nerdeyse 1 kilo

Bu tavuk döner fikrini bana geçen gün kim hatırlattıysa günahı boynuna çok yedimmm
Benim bu hafta sacmalak istemiyorum benim o döner dürüm fikirleri duymamam lazim ya Antep köftesi yapan var ya bir de zayıflama grubuyuz resmen yemek menü grubuyuzama hakkını veriyorum yine de 2. Oluyoruz bu kísım karışık nasıl oluyor anlamıyorum acayip yiyoruz Allah yüzümüze bakiyo

Diyorum ya resmen haftalık ne yapsam diye menüyü burdan oluşturuyorum.Bugun ne pisirsem grubu mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…