Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kıız o ney öyleee, açlık orucuna mı girdin ne, sabah meyve, hadi öğlen menü tam, akşam yok
2 den sonra hiç bişey yemişsin, yatana kadar bayılmazsan açlıktan iyidir..spor yok ama spor yapmıştan beter az yemişsin...bi şey yemeden yatmayı başarabilirsen tebrikler..

Canım, gün boyu 1 öğün gibi yemişsin, yediklerinde çok az görünüyor, bi zaman sonra vücut kıtlık moduna girip kilo vermen durabilir, yada iraden kırılabilir..en az iki ana öğün hatta bi ara öğün meyve vs ekleyebilirsin..

Değişik bir menü meyve çok
Yani bugünde böyle olsun

Biraz az buldum yediklerini canım biraz sağlıklı kalorili biseyler yemelisin

Benim menüm ise
12.00. Çeyreğin çeyreği ekmek, 1,5 haşlanmış yumurta, 4-5 küçük patates kızartması, 1 ceviz, 1 çaykaşığı bal, çay

16.00. 1 elma, marul arasına 1 sıkım Antep köftesi

18.00. 1 kase patetesli bulgurlu köfte, 1 kase mercimek çorbası

20.30 3 bardak çay

2.5 litre su, 1,5 saat yürüyüş

Iyi aksamlar hanimlar bugünkü menüm,
Sabah 8.30
1 sade kahve 2 kuru kayısı
Kahvaltı 9.30
1 adet peynirli krep, domates salatalık
Öğle 13.00
1 kase maydonozlu cevizli sarımsaklı yoğurt
Ara 15.30 gibi
1 elma, 1 kuru kayısı
Akşam 18.30
1 kase şehriye çorbası, kalan 4 kaşık nohut pilaki
Su 1,5 lt kadar maalesef
Spor 6200 adımlık yürüyüş

Sabah 13:00 patatesli omlet zeytin peynir ceviz bal
Ara türk kahvesi 5 fındıklı draje
Akşam 19 30. Balkabagiyla kereviz çorbası yoğurtlu makarna

Spor 30 dakika zumba
30 dakika bacak kalça basen calismasi
Şu zumba gibi dans sporları bi türlü beceremiyorum, ritim duygusu sıfır, bacaklarım birbirine karışıyor resmen, bir arkadaşım yıllar önce onunla baya bir fit olmuştu.
Vur dedik öldürdün bacım, if desen if değil, yatmadan bi tarçınlı süt içiver bari.

Afiyet olsun, antep köftesi nedir acaba, çiğköfte gibi bir şey mi?

Ben bayılıyorum ve nasıl yaptığın önemli değil önemli olan kalçayı sık salla
Zumba benim en sevdiğim Spor türü ısınmak için yaparım keşke yanımda.olsan ritmi ogretirdim sana
Sen yine de yap ya çok iyi ter attiriyo

Afiyet olsun, antep köftesi nedir acaba, çiğköfte gibi bir şey mi?
Evet, çiğköftenin etsiz haline benziyor, 4-5 domates ile yoğrulup, yumuşayınca içine kızgın zeytinyağ döküp çiğköfte gibi sıkılıyo..çok efsane bişey, tavsiye ederim..

Vayy

Vayy Hurma diyeti haa görmüştüm daha önce.. canım çok az yemişsin ama Aysegul 6666 Gönül kosuyoo bildiğin..

kıskanmayalım hiçbirşey yemedim Hala diyebiliriz salatalık kıtladım
Canım hiç istemiyor açlık bile hissetmiyorum eşime çok sinirliyim çünkü
Değişik bir menü meyve çok
Yani bugünde böyle olsun
yani bugünde böyle olsun meyve çok severim zaar
kız anam ne bitmez Antep köftesiymiş eridik bittik öldük burada hergün hayalini kurmaktan
Menü biraz vasat söyleyim mercimek bulgur patates
Sabah desen yine öyle hemde kızartma
Neyse mezun olacakmışsın yakında tüh ben kimi kızdıracağım şimdi
Ben geçen mezun olduğumda mezun olmak istemiyordum buradan ayrılacağım için hatta bilerek uzattım mezun oldum kimse doğru düzgün tebrik etmedi hala devam ediyorum sanıyorlardı
Hiç canım istemiyor bugün İnan lütfen ısrar etme

Vayy

Vayy Hurma diyeti haa görmüştüm daha önce.. canım çok az yemişsin ama Aysegul 6666 Gönül kosuyoo bildiğin..
Geliyorum gümbür gümbür gerçi şuan sabitim ama ben son günler açılıyorum
Hurma diyeti yapmak istiyorum ama evdeki yemekler ne olacak ben yemesem çöp olacak onları bir ayarlıyım öyle yapacağım çok güzel oluyor hurma yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…