- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Kıız o ney öyleee, açlık orucuna mı girdin ne, sabah meyve, hadi öğlen menü tam, akşam yok09:30
2 yudum sıkma taze portakal
1 kase ev yoğurdu hurma ile
1 Tk elma püresi
14:00
Yarım muz
Etli mantar
Haşlanmış brokoli
Mercimek çorbası
1 kuru köfte 1 çatal patates (fırında)
1,2 kaşık salata
2 lt su
Ben yeşil mercimeği önceden yarma deriz ya da kırık buğday yeni olarak kinoali yapiyordum ama eriştelinin yeri baskaSende şehriye at içine şimdi uydurdum ya da makarna minik minik maksat o çorbaya biraz hamur işi girsin
Canım, gün boyu 1 öğün gibi yemişsin, yediklerinde çok az görünüyor, bi zaman sonra vücut kıtlık moduna girip kilo vermen durabilir, yada iraden kırılabilir..en az iki ana öğün hatta bi ara öğün meyve vs ekleyebilirsin..hanımlar dünkü menümü yazmayı unutmuşum
12.00
önceden kalma 2 dilim pizza vardı onu gömdüm ama sonra mideyi bozdum :/
biber peynir zeytin çay fıstık ezmesi azıcık
gün boyu maalesef şekerli çay
akşam 8de peynir didikledim
işim vardı spor yapamadım inş bugün yaparım
bugün öğlen 12.00de az bir kavurma vardı söylemesi ayıp,
ona yumurta kırdım. sebze olsun diye soğan biber attım içine
1,5 dilim ekmekle onu yedim. ekmeği özlememişim bayadır yemiyodum
bu saate kadar yine şekerli çay
bu saatten sonra da bişey yemem herhalde :/ sevgiler
Değişik bir menü meyve çok09:30
1 Tk elma püresi
Yarım muz
Etli mantar
Haşlanmış brokoli
Mercimek çorbası
1,2 kaşık salata
2 lt su
Biraz az buldum yediklerini canım biraz sağlıklı kalorili biseyler yemelisinhanımlar dünkü menümü yazmayı unutmuşum
12.00
önceden kalma 2 dilim pizza vardı onu gömdüm ama sonra mideyi bozdum :/
biber peynir zeytin çay fıstık ezmesi azıcık
gün boyu maalesef şekerli çay
akşam 8de peynir didikledim
işim vardı spor yapamadım inş bugün yaparım
bugün öğlen 12.00de az bir kavurma vardı söylemesi ayıp,
ona yumurta kırdım. sebze olsun diye soğan biber attım içine
1,5 dilim ekmekle onu yedim. ekmeği özlememişim bayadır yemiyodum
bu saate kadar yine şekerli çay
bu saatten sonra da bişey yemem herhalde :/ sevgiler
Ben ictiklerimi yazmıyorum çünkü sıfır kalori zaten çayları yazmiyorum mesela yanında bişey yemiyorum zatenArada bi yerde 1 kupa zencefilli limonlu çayda içtim..
Şu zumba gibi dans sporları bi türlü beceremiyorum, ritim duygusu sıfır, bacaklarım birbirine karışıyor resmen, bir arkadaşım yıllar önce onunla baya bir fit olmuştu.Sabah 13:00 patatesli omlet zeytin peynir ceviz bal
Ara türk kahvesi 5 fındıklı draje
Akşam 19 30. Balkabagiyla kereviz çorbası yoğurtlu makarna
Spor 30 dakika zumba
30 dakika bacak kalça basen calismasi
Vur dedik öldürdün bacım, if desen if değil, yatmadan bi tarçınlı süt içiver bari.09:30
1 Tk elma püresi
Yarım muz
Etli mantar
Haşlanmış brokoli
Mercimek çorbası
1,2 kaşık salata
2 lt su
Afiyet olsun, antep köftesi nedir acaba, çiğköfte gibi bir şey mi?Benim menüm ise
12.00. Çeyreğin çeyreği ekmek, 1,5 haşlanmış yumurta, 4-5 küçük patates kızartması, 1 ceviz, 1 çaykaşığı bal, çay
16.00. 1 elma, marul arasına 1 sıkım Antep köftesi
18.00. 1 kase patetesli bulgurlu köfte, 1 kase mercimek çorbası
20.30 3 bardak çay
2.5 litre su, 1,5 saat yürüyüş
Ben bayılıyorum ve nasıl yaptığın önemli değil önemli olan kalçayı sık sallaŞu zumba gibi dans sporları bi türlü beceremiyorum, ritim duygusu sıfır, bacaklarım birbirine karışıyor resmen, bir arkadaşım yıllar önce onunla baya bir fit olmuştu.
Vur dedik öldürdün bacım, if desen if değil, yatmadan bi tarçınlı süt içiver bari.
Evet, çiğköftenin etsiz haline benziyor, 4-5 domates ile yoğrulup, yumuşayınca içine kızgın zeytinyağ döküp çiğköfte gibi sıkılıyo..çok efsane bişey, tavsiye ederim..Afiyet olsun, antep köftesi nedir acaba, çiğköfte gibi bir şey mi?
09:30
1 Tk elma püresi
Yarım muz
Etli mantar
Haşlanmış brokoli
Mercimek çorbası
1,2 kaşık salata
2 lt su
kıskanmayalımKıız o ney öyleee, açlık orucuna mı girdin ne, sabah meyve, hadi öğlen menü tam, akşam yok
2 den sonra hiç bişey yemişsin, yatana kadar bayılmazsan açlıktan iyidir..spor yok ama spor yapmıştan beter az yemişsin...bi şey yemeden yatmayı başarabilirsen tebrikler..
yani bugünde böyle olsun meyve çok severim zaarDeğişik bir menü meyve çok
Yani bugünde böyle olsun
kız anam ne bitmez Antep köftesiymiş eridik bittik öldük burada hergün hayalini kurmaktanBenim menüm ise
12.00. Çeyreğin çeyreği ekmek, 1,5 haşlanmış yumurta, 4-5 küçük patates kızartması, 1 ceviz, 1 çaykaşığı bal, çay
16.00. 1 elma, marul arasına 1 sıkım Antep köftesi
18.00. 1 kase patetesli bulgurlu köfte, 1 kase mercimek çorbası
20.30 3 bardak çay
2.5 litre su, 1,5 saat yürüyüş
Hiç canım istemiyor bugün İnan lütfen ısrar etmeŞu zumba gibi dans sporları bi türlü beceremiyorum, ritim duygusu sıfır, bacaklarım birbirine karışıyor resmen, bir arkadaşım yıllar önce onunla baya bir fit olmuştu.
Vur dedik öldürdün bacım, if desen if değil, yatmadan bi tarçınlı süt içiver bari.
Vayy
Vayy Hurma diyeti haa görmüştüm daha önce.. canım çok az yemişsin amaAysegul 6666 Gönül kosuyoo bildiğin..
Bizde aslında kesme çorba ile yapılır limonlu naneli salçalı olur.ama mantıdan bile küçük bu.O çorbayı biz erişte ve misket köfte ile yaparız ama biraz yemek gibi oluyor sanki aynı mantık baktığında
Evet mantısı çok zor.cok küçük çünkü.Ama baktım internetten zahmetli ben yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?