Gözünaydın canım çok sevindim ya.Rabbim hayirla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar doktordan geldik.kesemizi gördük şükür yani hamileyim inş.. hayirlisiyla sürecin sonuna kadar gelip bebeismizi kucağımiza almayi rabbim.nasip etsin
BenAma bu hafta duraklayabilirsin canım ya çünkü bu ay ödemin artacak aşırı yağ kaybın olduysa tabii
Hadi kolay gelsin ben kaptanı tutuyorum var mı bahse katilan
Sen bahse gireceğine, yarışa girsene şekerim, 3 lü 4 lü, çoklu yarışırız, farketmez..Ama bu hafta duraklayabilirsin canım ya çünkü bu ay ödemin artacak aşırı yağ kaybın olduysa tabii
Hadi kolay gelsin ben kaptanı tutuyorum var mı bahse katilan
Ciğerimsin dostum
Anaaaam,Bahse değil yarışa giriyorum.
Maksat yeşillik olsun.
Yağdan verince odemlenme nasil oluyor. Ben de odemlenicem o zaman
Ben yarisamiyorumSen bahse gireceğine, yarışa girsene şekerim, 3 lü 4 lü, çoklu yarışırız, farketmez..
Kilolarımızın aynı olması şart değil, yüzdelik olarak kim çok verdiyse o kazanır..
Ne dersin
Ters orantı var yağdan verdiğinde ödemede artış oluyor ödemeden verdiğinde yağda artış oluyor onu da en iyi kas yağ oranı ölçen diyetisyen tartıları veriyoBahse değil yarışa giriyorum.
Maksat yeşillik olsun.
Yağdan verince odemlenme nasil oluyor. Ben de odemlenicem o zaman
Ben geldim hooop kim ne nasıl yarış mi var bensiz olmazzzzzzzönceden ikili gruplar yapardık kaptan öyle yapalım mi LAydLiNe mesela ben ayşegülleymişim sen de chentikle felan
Yenilen pehlivan, güreşe doymazmış..Ben geldim hooop kim ne nasıl yarış mi var bensiz olmazzzzzzzönceden ikili gruplar yapardık kaptan öyle yapalım mi LAydLiNe mesela ben ayşegülleymişim sen de chentikle felan
Bence deO çok etkili olmuyor canım, ŞimdiAysegul 6666 bana meydan okudu yaaaa daha heyecanlı oldu. Bence sen de chentiq e meydan okuyabilirsin bence süper olur
ne demek görevimizArkadaşlar tüm tebrikleriniz ve destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize... Özellikle beni gaza getirenGonul83 e....Gönül sende güzel kilo vermişsin, seni de tebrik ediyorum
Sana uçuyorum dediğimde 1 kilo vermiştim zaten, sonrasında da hareket artı diyetle ve her lokmada, sana dediğim cuma aklını alacağım senin sözümü hatırlayarak daha çok dikkat ettim..yani bu başarı senin aslında ...çok teşekkür ederim..
Kilo veren herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum
Hiç kalori hesaplamadım aslında zor geliyor tek tek bak hesaplaGeçen hafta sadece 200 Gr cık vermiştim canım..
Evet, köfte de yedim ama sınırsız yemedim , sayarak kalorisini hesaplayarak yedim. Ben zaten kalori hesabıyla zayıflıyorum, günlük 1000 kalori yi geçmiyordum normalde, ama bu haftaki yarışta 600 kaloriye kadar düştüğüm oldu. 1 köfteyi 40-50 kalori olarak hesapladım tahmini..ona göre yedim..yoksa eski ben olsam 15-20 köfteyi gömerdim..
Canımın çok çektiği şeyleri ölçülü bi şekilde, gün içindeki toplam alacağım kalori sınırını geçmeyerek yeme taraftarıyım..bak bugün sabah gözleme yedim ama yine kalorisini hesaplayıp toplamda sınırımı koruyacağım..
Allah gönlüne göre verdi desene Sağlıklı r hamilelik ve doğum gerçekleştirirsin inşallah Tebrik ederim tazecik anne adayıKızlar doktordan geldik.kesemizi gördük şükür yani hamileyim inş.. hayirlisiyla sürecin sonuna kadar gelip bebeismizi kucağımiza almayi rabbim.nasip etsin
ya çok kötüsünKaptanım.. biz yarışalım... aramizdaki kilo farkı yazalım her hafta...
Hadi geçen haftayı ben yazayım, bu haftayı sen
Geçen hafta sen benden 7.6 kg daha şişkoydun
Bohuhohahoohaaayyy
ne demek görevimizbenim amacım zaten seni gaza getirmekti o yüzden senden az kilo verdim yoksa ohooo 5 kg verirdim
Hı hı...tabi tabi..
Aboo yenilirsem o beni yerden yere vurur baksana sözlerine mermi gibiO çok etkili olmuyor canım, ŞimdiAysegul 6666 bana meydan okudu yaaaa daha heyecanlı oldu. Bence sen de chentiq e meydan okuyabilirsin bence süper olur
Aboo yenilirsem o beni yerden yere vurur baksana sözlerine mermi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?