- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Şaka şaka, benim bi yarış daha kaldıracak dermanım kalmadı bu haftaOlur tabii ki hem de seve seve
Kaptanım.. biz yarışalım... aramizdaki kilo farkı yazalım her hafta...Olur tabii ki hem de seve seve
Allah sağlık sıhhat mutlulukla kucağına almayı nasip etsinKızlar doktordan geldik.kesemizi gördük şükür yani hamileyim inş.. hayirlisiyla sürecin sonuna kadar gelip bebeismizi kucağımiza almayi rabbim.nasip etsin
Kızlar doktordan geldik.kesemizi gördük şükür yani hamileyim inş.. hayirlisiyla sürecin sonuna kadar gelip bebeismizi kucağımiza almayi rabbim.nasip etsin
[/QUO
Ayy çok sevindim canım, hayırlı olsun..Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
Kızlar doktordan geldik.kesemizi gördük şükür yani hamileyim inş.. hayirlisiyla sürecin sonuna kadar gelip bebeismizi kucağımiza almayi rabbim.nasip etsin
Amin canım maşallah çok sevindim :)Kızlar doktordan geldik.kesemizi gördük şükür yani hamileyim inş.. hayirlisiyla sürecin sonuna kadar gelip bebeismizi kucağımiza almayi rabbim.nasip etsin
Şaka şaka, benim bi yarış daha kaldıracak dermanım kalmadı bu hafta
İyi hadi madem, öyle olsun..Olmaz bana ne sen söyledin artık yarıştayız
Kaptanım.. biz yarışalım... aramizdaki kilo farkı yazalım her hafta...
Hadi geçen haftayı ben yazayım, bu haftayı sen
Geçen hafta sen benden 7.6 kg daha şişkoydun
Bohuhohahoohaaayyy
Ama bu hafta duraklayabilirsin canım ya çünkü bu ay ödemin artacak aşırı yağ kaybın olduysa tabiiValla, kaptanı da yenersem, değmeyin keyfime
Ama bu hafta duraklayabilirsin canım ya çünkü bu ay ödemin artacak aşırı yağ kaybın olduysa tabii
Hadi kolay gelsin ben kaptanı tutuyorum var mı bahse katilan
Tamam kaptan.Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bu hafta seni hamilelik nedeniyle izne ayırıyorum ama biliyorsun ki ilk aylarda kilo almazsan daha iyi olur. Bizden uzaklaşma sakın
Amin inş.canimAyy çok sevindim canım, hayırlı olsun..Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun.Allah sağlık sıhhat mutlulukla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?