- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Gönül sayesinde aştım kendimi kaptanımWooooowwww Ayşegül alıntı yapmayı öğrendikten sonra coştu vallahi.Hem alıntı yapmış hem de içindeki diğer mesajlara değil tek mesaja cevap vermiş
Gönül sayesinde aştım kendimi kaptanım
Hem etiketlemeyi de öğrendim artık yaa
vay be bu kadar etkili olduğumu bilmiyordumIlık bi Nisan günüydü...
Herşey Gönülün " Var mı bana yan bakan" demesiye başladı..
....
....
....
Menümü de yazayım değişik oldu biraz
Kahvaltı saat 10 da
8-10 çatal patates kızartması(yaptım valla)
Çay
Domates salatalık
Taze soğan taze nane
2 dilim ekmek
Saat 13.30 da 2 çilek
Saat 18.00 de
Mercimek köftesi (Çok yedim saymadım)
Marul
1 bardak ayran
Akşama da sütlü kahve içerim ya da bitki çayı
Şu 1.5 litre anca
Yahu o iş kolayyy yatmadan çekerim 30 40 mekik tamamdırYe sen ye o kızartmaları. Nasılsa bu hafta ben kaçamak yapmayacağım. Cuma günü sorarım sana hesabını
Anlıyorum canım, tedbirli olmak lazım tabi, biraz sıkıcı olabilir ama mecburen idare edeceksiniz..zaten belki de karantinada olmasanız bile sen salgın var diye dışarı çıkmasın bu ortamda... inşallah bişey çıkmaz canım merak etme..Ya geçen perşembe oğlumun 18 aylık aşısı vardı eşim aşıya götürdü cumartesi öğrendik ki o sağlık ocağından 2 dr 2 hemşire pozitif çıkmış eşim iş yerine gittiğini bildirince de 2 hafta karantina kararı verdiler evdeyiz bir haftadır. Eşim gittiği gün hasta olan personelden kimse yokmuş sşı yapanlar da hala çalışıyor ama risk almamak adına böyle bir uygulama yapıldı.
Yahu o iş kolayyy yatmadan çekerim 30 40 mekik tamamdırtakipteyim seni bakalım ne kadar dayanacaksın
Ben de yazayım bakalım menümü
Kahvaltı (12:00)
1 tane haşlanmış yumurta
Minik bir parça tam buğday ekmeği
Ara (14:00)
Yarım elma
Akşam (15:30)
2 kepçe mercimek çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
7-8 kaşık salata
Spor şimdilik yok. Suyu sayamadım ama yatana kadar 2 yi kesin geçerim. Yarından itibaren saymaya başlarım suyumu.
göz pınarcıklarım yaşardı kaptanıımm bu menü sana mi ait harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?