Ayy.lutfen böyle.konusmayin ya bizim amacımız Z da zaten bu uzak durun bu endişedenBen ölürsem haberiniz olur
Oyy tatlı rehberlikçim benimKızlar kızlar silkelenin kendinize gelin hadi. Gecenin sessizliğiyle iç sesiniz tonunu artırmış ona kapa çeneni deyip normale dönün hadi bakalım. İyi geceler sağlıklı ve güzel anlarımızın yaşanacağı geleceğe... :)
Woouuuww maşallah sabah sabah o enerjiyi bulduysan tebrik ediyorumGünaydın sabahın 07:30 unda yürüyüşe çıktım herkes duydu muıuu
Eşim işten geldi kaç gündür yoktu sabah gözümü açtım çocukları teslim ettim ve arkama bakmadan koşarak kaötımWoouuuww maşallah sabah sabah o enerjiyi bulduysan tebrik ediyorum
Bence süper yaparsın, domates salçasını ve eşkisini bol koy, daha güzel oluyor..yapınca foto atabilirsin istersen, merak ettim..Günaydın kızlar..
Aysegul 6666 senin bu Antep köftesi tarifini deneyecem bugün.Umarim yapabilirim.
Sabah sabah evde saklambac oynadık müzik açıp oynadık.Kisaca biz sporumuzu yaptık bugün.
Kız ormana mı gittin yine, çok imreniyorum senin bu orman yürüyüşlerine..Günaydın sabahın 07:30 unda yürüyüşe çıktım herkes duydu muıuu
Eşim çiğköfte istedi bende dedim Bi deneyelim antep koftesini.Biber salçası nasıl olur biraz acı olsa tadını bozarmiBence süper yaparsın, domates salçasını ve eşkisini bol koy, daha güzel oluyor..yapınca foto atabilirsin istersen, merak ettim..
Eşim çiğköfte istedi bende dedim Bi deneyelim antep koftesini.Biber salçası nasıl olur biraz acı olsa tadını bozarmi
[/QUOT
Bozmaz, çok daha iyi olur, salça acı ise içine baharatını acısını daha az atarsın, zeytinyağı mı dökünce acısı azalıyor zaten merak etme..
Domates salçasını, biber salçasının 2 katı koyuyorum ben.
Eşim çiğköfte istedi bende dedim Bi deneyelim antep koftesini.Biber salçası nasıl olur biraz acı olsa tadını bozarmi
Canım yoğururken ara ara az su ekleyip yoğurun ki kolay yumuşasın..tarifte bunu yazmayı unutmuşum.Eşim çiğköfte istedi bende dedim Bi deneyelim antep koftesini.Biber salçası nasıl olur biraz acı olsa tadını bozarmi
ben ben benDestan yazmışsınız arkadaş oku oku bitmedibahçede çalıştım pertim cıktı, çocuğu da anca uyuttum, söyle bir ayağımı uzatayim patlamis misir yedim azıcık bugün, bir de bal. Ödül diye, yarınki spora hazirlaniyorum hep sıkarsam cabuk sönüyor motivasyonum cumaları es vereceğim azıcık ucundan.
Haftaya cuma 60 olurum diyorum, obur hafta regl var çünkü olmam lazım. Ben 1kg dan fazla veririm diyen buyursun, weight loss challenge başlıyoryalnız haftanın en az 5 günü spor da olacak, en az yarim saat.
yoksa sen ünlü birimisinBen ölürsem haberiniz olur
bence bulgur herşeye yakışır ben çok severim bulguru bu arada sen anteplimisin belki de sordum daha önce hatırlamıyorum şimdiGünaydın herkese, gece ve sabah kızım yüzünden bölük pörçük bi uykudan sonra şimdi kalkabildim ancak..bugun bende kuru patlıcan biber dolması yapacağım, bizimkiler geçen hafta istemişlerdi, gönülle yarışımız bitsin de ozaman yerim diye ertelemiştim
Bu dolmayı yıllardır yaparım, ilk defa kendime ayrı tamamen bulgurlu iç hazırladım dün gece..tadı nasıl olacak hiç bilmiyorum
İnşallah abartmadan yemeyi başarırım
Yok ormana gitmek istemedim çok sessiz sakin kuş Seslerinden sincap cıvıldamasından başka birşey yok çarşıya doğru yürüdüm bir iki insan gördüm pastaneye girdim ekmek pasta aldım geldimKız ormana mı gittin yine, çok imreniyorum senin bu orman yürüyüşlerine..
Ben yürüyüş bandında, çarkta dönen hemstır misali..
bence bulgur herşeye yakışır ben çok severim bulguru bu arada sen anteplimisin belki de sordum daha önce hatırlamıyorum şimdi
Bende Adanalıyım aslen
Dolmanın içinde bir tek pirinç yokki pilav gibi değil sonuçta o kadardan birşey olmaz heralde hayatım boyunca bulgurlamı yiyeceksin
Yok ormana gitmek istemedim çok sessiz sakin kuş Seslerinden sincap cıvıldamasından başka birşey yok çarşıya doğru yürüdüm bir iki insan gördüm pastaneye girdim ekmek pasta aldım geldim
Allah sana sağlıklı ömür versin de..
bence bulgur herşeye yakışır ben çok severim bulguru bu arada sen anteplimisin belki de sordum daha önce hatırlamıyorum şimdi
Bende Adanalıyım aslen
Dolmanın içinde bir tek pirinç yokki pilav gibi değil sonuçta o kadardan birşey olmaz heralde hayatım boyunca bulgurlamı yiyeceksin
Yok ormana gitmek istemedim çok sessiz sakin kuş Seslerinden sincap cıvıldamasından başka birşey yok çarşıya doğru yürüdüm bir iki insan gördüm pastaneye girdim ekmek pasta aldım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?