Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oyy tatlı rehberlikçim benim

Günaydın kızlar..
Aysegul 6666 senin bu Antep köftesi tarifini deneyecem bugün.Umarim yapabilirim.

Sabah sabah evde saklambac oynadık müzik açıp oynadık.Kisaca biz sporumuzu yaptık bugün.
Bence süper yaparsın, domates salçasını ve eşkisini bol koy, daha güzel oluyor..yapınca foto atabilirsin istersen, merak ettim..

Günaydın herkese, gece ve sabah kızım yüzünden bölük pörçük bi uykudan sonra şimdi kalkabildim ancak..bugun bende kuru patlıcan biber dolması yapacağım, bizimkiler geçen hafta istemişlerdi, gönülle yarışımız bitsin de ozaman yerim diye ertelemiştim
Bu dolmayı yıllardır yaparım, ilk defa kendime ayrı tamamen bulgurlu iç hazırladım dün gece..tadı nasıl olacak hiç bilmiyorum
İnşallah abartmadan yemeyi başarırım

Bence süper yaparsın, domates salçasını ve eşkisini bol koy, daha güzel oluyor..yapınca foto atabilirsin istersen, merak ettim..
Eşim çiğköfte istedi bende dedim Bi deneyelim antep koftesini.Biber salçası nasıl olur biraz acı olsa tadını bozarmi

Eşim çiğköfte istedi bende dedim Bi deneyelim antep koftesini.Biber salçası nasıl olur biraz acı olsa tadını bozarmi

Bozmaz, çok daha iyi olur, salça acı ise içine baharatını acısını daha az atarsın, zeytinyağı mı dökünce acısı azalıyor zaten merak etme..
Domates salçasını, biber salçasının 2 katı koyuyorum ben.

ben ben ben
Bend Bahçeli bir evim olsun istiyorum çok hayallerim var ama burada ev kiralamak ve ev satın almak çok zor bulunmuyor kara borsa resmen
Ben ölürsem haberiniz olur
yoksa sen ünlü birimisin
Allah sana sağlıklı ömür versin de..
bence bulgur herşeye yakışır ben çok severim bulguru bu arada sen anteplimisin belki de sordum daha önce hatırlamıyorum şimdi
Bende Adanalıyım aslen
Dolmanın içinde bir tek pirinç yokki pilav gibi değil sonuçta o kadardan birşey olmaz heralde hayatım boyunca bulgurlamı yiyeceksin
Kız ormana mı gittin yine, çok imreniyorum senin bu orman yürüyüşlerine..
Ben yürüyüş bandında, çarkta dönen hemstır misali..
Yok ormana gitmek istemedim çok sessiz sakin kuş Seslerinden sincap cıvıldamasından başka birşey yok çarşıya doğru yürüdüm bir iki insan gördüm pastaneye girdim ekmek pasta aldım geldim

Ayy ormanı öyle bi anlattın kiii, içim gitti eridim resmen.. biz burda betonların içinde hapisiz bi aydır...
Öyle mi komşuum, ben Kahramanmaraşlıyım, 3 yıldır Kayseri'de yaşıyorum.. Antep'te 5 yıl oturdum, ilk atamam oraya çıkmıştı...Adana mutfağı da süperdir, bilirim komşularımız dan..
Haklısın dolma konusunda, ama ne bileyim, bi de böyle deneyim dedim..zaten benimkiler az, bitince diğerlerinden de yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…