Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sefilleri yıllar sonra yeniden okuyorum bu arada, 930 sayfalık 1. Cilt bitti 2.cilde başladım o Allahtan çok kalın değil ya söyle 700 sayfacik fln
Kahvaltı 10.40 gibi
2 dilim hellim
Maydonoz
2 tatlı kaşığı bal
3 tam ceviz
2 yumurtadan omlet

Ara 14.30
1 elma

Akşam 18.30
Sarımsaklı yoğurt 1 kase
1 kase ezogelin çorbası

20.00
1 küçük kase patlamış mısır
Su 2lt
Spor yok, bahçeyi biraz tırmıkla temizledim, çocuğu oynattim 3200 adım yapmışım.

Evet, bende bi heyecanla baktım az önce bi hafta yemeden içmeden mi yaşadılar anlamadım o ne rakamlar maşallah öyle
Bazen bana da ilginç geliyor bazı sonuçlar Bir hafta böyle iyi olunca ertesi hafta takımlar tökezliyor biraz. Haftaya bu kadar iyi olmaz sonuçlar diye tahmin ediyorum

Bazen bana da ilginç geliyor bazı sonuçlar Bir hafta böyle iyi olunca ertesi hafta takımlar tökezliyor biraz. Haftaya bu kadar iyi olmaz sonuçlar diye tahmin ediyorum
Ehh sonuçta bizde 3 haftadır çok iyiydik
Biraz onlarında yükselmeye hakkı var
Ben bugün regl olmak için uğraşıyorum yarına adet olurum inşallah
Ben de haftaya daha iyi şeyler bekliyorum kendimden

Kızlar birşey soracağım çocuklar muffin istedi ama ben muffin kalibında değil normal kek kalıbında yaptım ama ortası pişmedi ve patladı aktı bildiğin ağlayan kek oldu tadı öyle değil di tabi pişmemiş
Ti ortası
Bana şu kekin püf noktalarını söylermişsiniz

8 kullanıcı 3 misafir bu akşam kalabalığız kızlar

Hadi yatın uyuyun yarın sabah erken kalkıp spor yapmak lazım. Şu an aklıma çok parlak bir fikir geldi. Yarın matımı balkona serip sporumu orada yapacağım

Anaaaam,
vay başıma, hay dilimi eşek arısı soksun,
buraların hanımağası geldi..
Ağam bi emrin var mı
hanım ağa mi.. kız ayda yılda bir uğruyorum zatii.... toplasın gelin dedin geldik
Ters orantı var yağdan verdiğinde ödemede artış oluyor ödemeden verdiğinde yağda artış oluyor onu da en iyi kas yağ oranı ölçen diyetisyen tartıları veriyo
çok fenaymış. Ben hem yağdan hem ödemden gitsin istiyordum. Şimdi hangisini sevsem bilemedim :)
Ben geldim hooop kim ne nasıl yarış mi var bensiz olmazzzzzzz önceden ikili gruplar yapardık kaptan öyle yapalım mi LAydLiNe mesela ben ayşegülleymişim sen de chentikle felan
seninle rekabetimiz var zaten.. bak böyle iyi oldu... hsonu kahvaltısında söyyylleee güzel bir bazlama mi yes4k ki.. arasına miş gibi tereyaggg
Aboo yenilirsem o beni yerden yere vurur baksana sözlerine mermi gibi
yok yerden yere başkasını nasil vurayım. Kaptancigimla hukukumuz var.. atsa atamaz satsa satamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…