- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Bazen bana da ilginç geliyor bazı sonuçlarEvet, bende bi heyecanla baktım az öncebi hafta yemeden içmeden mi yaşadılar anlamadım o ne rakamlar maşallah öyle
Ehh sonuçta bizde 3 haftadır çok iyiydikBazen bana da ilginç geliyor bazı sonuçlarBir hafta böyle iyi olunca ertesi hafta takımlar tökezliyor biraz. Haftaya bu kadar iyi olmaz sonuçlar diye tahmin ediyorum
Ben sabahı severim temiz havada ama evde olduğumuz için anca 3 gibi yapabiliyorum
Nasıl giremedi ya 5 kilo mu vermişler 1 haftada şaşkınım şuan
hanım ağa mi.. kız ayda yılda bir uğruyorum zatii.... toplasın gelin dedin geldikAnaaaam,
vay başıma, hay dilimi eşek arısı soksun,
buraların hanımağası geldi..
Ağam bi emrin var mı
çok fenaymış. Ben hem yağdan hem ödemden gitsin istiyordum. Şimdi hangisini sevsem bilemedim :)Ters orantı var yağdan verdiğinde ödemede artış oluyor ödemeden verdiğinde yağda artış oluyor onu da en iyi kas yağ oranı ölçen diyetisyen tartıları veriyo
seninle rekabetimiz var zaten.. bak böyle iyi oldu... hsonu kahvaltısında söyyylleee güzel bir bazlama mi yes4k ki.. arasına miş gibi tereyagggBen geldim hooop kim ne nasıl yarış mi var bensiz olmazzzzzzzönceden ikili gruplar yapardık kaptan öyle yapalım mi LAydLiNe mesela ben ayşegülleymişim sen de chentikle felan
yok yerden yere başkasını nasil vurayım. Kaptancigimla hukukumuz var.. atsa atamaz satsa satamazAboo yenilirsem o beni yerden yere vurur baksana sözlerine mermi gibi
Ahahahahahahha
Gözünden de bir şey kaçmıyor kaptan:) uyuyup uyanmış çocuk uyutmaya çalışırken uykusu kaçan bir pessinus var burada:)
Vay vay vay gizli gizli takip ha
Vay vay vay gizli gizli takip ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?