Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Töbe bismillah gece gece ağzından yel alsın. Git yat çabuk düşünme böyle şeyler

Saat geç oldu kızlar. Biraz okuyup uyuyacağım. Bu arada kimler neler okuyor bi dökülün bakalım. Merak ettim şimdi
Ben coronada hicbirsey okumuyorum ki çok ilginç normalde çok okurum belki de kitabı bu dönemle ilişkilendirmek istemiyorum içimden gelmiyor
Normalde Corona olmadan önce şibumi okuyordum

Spor için en uygun zaman sence ne zamandır?

berceste_
eğer rakipsek hiç bir zaman. Yok aynı takımda yarışacaksak hemen
Saat geç oldu kızlar. Biraz okuyup uyuyacağım. Bu arada kimler neler okuyor bi dökülün bakalım. Merak ettim şimdi

3 tane okuyorum ama şu an dizlerimde olan

Ya bir de kızlar..
Vakti ve isteği olan biri bedestenin setlerindeki hareketlerin fotosunu atabilir mi netten.
Hangi hareketleri yapacağımızı gorsellestirsek...

Aaa bu arada gonulcum 1.5 saat yoga yaptım cagggnnnniiiimmm

Hiç profile yazdım mı yazmadım mı bilmiyorym ama 31 yaşındayım ben:)

Profillere girmeden gördüm canım. Şu mesajımızın yanında fotoğrafımız var ya onun altında mesaj sayılarımız felan yazıyor. Onun en altında yazan şey yaşmış. Bu ne diye baktım. Yaş olduğunu görünce bi bende gördüm ondan dikkatimi çekti yoksa tek tek profillere imkanı yok bakmam

Geçen benimde aklıma geldi, eşime vasiyet edeyim bari dedim kulüpteki kızlara haber et ölürsem diye

Gecenin şu saatinde uyuyup uyanınca kafa beyin durmuş benim affola:)

Woooowwww efenim siz okuyor muydunuz (Burada Recep İvedik gibi güldüm içimden ) Böööööqqqgg Seslisini sen konuştur kafandan

Aslında yapabilirsem bir sonrakinde yapayım canım aslında nasıl yapabilirim bilmediğimden olmadı bir sonrakinde PC de yapacam

Gecenin şu saatinde uyuyup uyanınca kafa beyin durmuş benim affola:)

Olur öyle şeyler

Bu arada ben bu akşam sizin için bir bardak su storysi paylaştım instagramda bir kaç kişi gülmüş. Neye güldüklerini çok merak ettim aslında ama sormadım Allah bilir ne anladılar

Geçen gün de yeni aldığımız çadır için yeni bebeğimiz geliyor yazmıştım. Hamileyim sanmışlar

Aslında yapabilirsem bir sonrakinde yapayım canım aslında nasıl yapabilirim bilmediğimden olmadı bir sonrakinde PC de yapacam

Ben de bazılarını aklımda tam canlandıramadım ama yarın sabah iyice inceleyeceğim. Mutlaka bildiğim hareketlerdir. Aslında karın kası diye bir uygulama var onun hareketleri çok güzeldi. Vaktin olursa onu bir incelesene. Eğer beğenirsen onun üzerinden devam ederiz. Çok güzel yönlendiriyor o uygulama.

Hadi ya su için birilerini meraklandirmak istedin diye düşündüm
Yoksa.misr püskülü mu

Ayrıntılı yazmıştım oysaki tamam yarın düzeltme yaparım canım hatta nefes almayı da anlatırım resim olursa

Woooowwww efenim siz okuyor muydunuz (Burada Recep İvedik gibi güldüm içimden ) Böööööqqqgg Seslisini sen konuştur kafandan
Nasil Yani.. anlamadım.. okumadigim bi zaman var miydi da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…