Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Efsane oldu.Yaktin beni Aysegulum ya.Esim ben bunu bitiririm.Bidaha istiyorum dedi.Artik hergun menünün altına bi antep köftede ben eklerim.
Afiyet olsun canım, biz ana yemek olarak yiyoruz ve yaptığım zaman çok yapıyorum, 2-3 gün dolapta saklama kabında duruyor, girip çıkıp yiyoruz..yapmışken sen de daha çok yapıp bi iki gün tüketebilirsin, hatta ertesi gün daha da yumuşak oluyor..

Bu 2 -3gun yenir bende baya yaptım ama eşim yemeyi çok sever.Gece kalkıp yiyenlerden kendisi.Sabaha biterse diye korkuyorum
Ben çiğköfte gibi olur zannettim.Bi de ana yemek falan düşününce hepsi bugün çok geldi.

Selam millet.. nasılsınız.. ben nasilimmm... Biraz sıkkın, biraz bıkkın.. benim baslangiclarim ptesi olduğu için hafta sonuna motivasyonum yerle bir... Ptesileri iyi hissediyorum kendimi sadece diyet için değil ders çalışma konusunda aynı.. dünde menümü paylaşmamistim.. kusura bakmayın..

Kahvaltı patatesli yumurta, domates salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim kepekli ekmek
Saat 16 da ev yapımı 2 lahmacun yesillik

Bugün
Kahvaltı 10.00 da menemen 3 yk, domates, salatalık, peynir, zeytin, 2 dilim kepekli ekmek
Saat 15 de yumurtalı ispanak kavurmasi, ayran
Saat 19.30 1 kase çorba, ton balıklı salata
Bu hafta kaçamak yok insallah

Menün güzelmiş canım, suyu da 2.5 içmişsin ne güzel, teşekkür ederim
Toprak çanakta güveçe de bayılırım

Ve üşenmedim geçmiş yaptım ve buldum... Bı sure sonra sayfaları 3 er 5 er atlayarak 40 larda buldum
O gün yarindir dostlar..

Kısırla çiğköfte arası bir şeymiş. Denemek lazım bir ara. Ama içindeki yağ miktarına bakarsak biraz kontrollü tüketmek lazım. Yerken dikkatli olun kızlar ya da bunun yerine çiğköfte yiyebilirsiniz o daha masum kalıyor bu köftenin yanında.

Ya bu forumun sayfa no yazıp, direkt o sayfaya gitme butonu yok mu? Ben mi göremiyorum? 60 kere önceki sayfayı mı çeviricez köftenin sayfasına ulaşmak için?

Ben eskiden çok yağ döküyordum enfes oluyordu..şimdilerde az yağ döküyorum, idare ediyor..

Artık gizli saklı kalmadı Paylaşımıma dayanamayıp ifşaladı kendini

İyi oldu be amaaan nolcak
Nasıl zayıf halim dicem ama progil fotom ağustos 18 yeni doğum yaptığm zaman ve yüzüm şimdikinden de zayıf (şimdikinden daha kilolu olmama rağmen )hem de daha gğzelim ah bu cushing mahvetti beni ....

Buldum kızlar 30539.sayfadaymış..hay gözünü sevdiğim teknoloji.. teşekkürler marbling

Çok geçmiş olsn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…