Bilmiyorum canm yarn unutmazsam içeyim bariGeçmiş olsun canım, maydanoz, maydanoz suyu iyi gelir mi acaba?
Yok cnm bizim değil, lojman.eşim gelmedi yani yemek yemedi bana küsülü
Akşam bir alttan üstten gireceğiz neymiş derdi
Orman bazen çok sıkıcı geliyor çünkü biraz kasvetli pek güneş vurmuyor öyle yemyeşil biryer de değil ne bilim bol bol kuru yapraklar devrilmiş ağaçlar tenha bir ara gittiğimde çekerim foto
insanlardan uzak bir şekilde hızlı hızlı yürüyorum kalabalık yok zaten
yimedim ki
nasıl oldun yaptın mi sporunu buralar da pek sıcak
Eğer ev sizinse çok güzel bir hale getirebilirsiniz yani öyle bir imkan varsa tabi süper olur.
Söylediklerin çok güzel hamak çadır küçük bir havuz bizimkiler öyle bir ortama şuan deli olurlar
Sağol cnm, gecti bugün çok şükür.Çok geçmiş olsn canım
Haarikasınn yapabilirsin.. dayanamadıgın yerde süt iç ya da ayran..Bende menümü atayım
10.30
3 kuru dolması( tufaf bi açılış)
12.00
Çeyrekten az ekmeğin arasına 3 kaşık et kavurma, 4 yeşil zeytin, marul, çemen, çay
17.00
Yarım kase komposto
18.30
Biberiye çayı
Akşama da çay içerim .. polokeye uydum, umarım gece kendimi mutfakta bulmam..
3 litre su olur yatana hasar,
1,5 saat yürüyüşLAydLiNe
Süpersinn başaracağızz dayan canım :)polokey2244 mesajını görünce ben de bir çılgınlık yaptım ve 5'de kapattım yeme işini 4-5 gibi uyuyorum ben umarım bir sorun çıkmaz
13.00
2.5 kaşık dökmesi
peynir siyah zeytin
domates-salatalık
16.30
tiramisu yarım dilim dün akşam yarın yerim diye düşünmüştüm
17.00
1 küçük karnıyarık yarım saat arayla yedim ikisini
1.5 lt su şimdilik 2.5 yaparım ben
sporu da daha yapmadım akşam yapacağım
Maşallah iradene canım, tebriklerBugün eşim önümde N**** (Siyahi) yedi, bir tane bile almadımsalı misafir gelecek, cuma cocuk bayramı. Biraz eve alışveriş yaptik, kurabiye fln yapabilirim diye. Misafir için lokum ve 2 çeşit çikolata almış eşim, beni deniyor resmen tirtiklayacak mıyım diye
10 marttan beri ağzıma paketli gıda ve tatlı girmedi, 23 nisanda 60i görürsem %70 dark çikolata yiyeceğim
Süt ve süt ürünleri tüketmiyorum ne yazıkki..çay içiyorum şimdi.. inşallah devam..Haarikasınn yapabilirsin.. dayanamadıgın yerde süt iç ya da ayran..
Biz kktc deyiz cnm, burada sokağa çıkma yasağı var 1 aydır, biz kendini izole etmiş bir bölge icindeyiz, hemen 3 dk mesafedeki komşu aslında, kresten arkadaşı. Bahçede oynatacagiz 1,2 saat. Bizim yaşadığımız kapalı bölgede vaka yok, askeri bölge burası.Maşallah iradene canım, tebriklerbenimde bi iki pasta tırtıklamam dışında genel olarak olmadı, ama seninki kadar değil..
Canım bu salgın da ne misafiri hayırdır?Hangi şehirdeydin canım? Yurtdışında mıydın?
Anladım canım, iyi olur çocuklar için..Biz kktc deyiz cnm, burada sokağa çıkma yasağı var 1 aydır, biz kendini izole etmiş bir bölge icindeyiz, hemen 3 dk mesafedeki komşu aslında, kresten arkadaşı. Bahçede oynatacagiz 1,2 saat. Bizim yaşadığımız kapalı bölgede vaka yok, askeri bölge burası.
Yeni asker alımı ve terhisler de durunca biraz rahatladık açıkçası.
Beni özledin dimi canım?Kimseyle de didişmeyince zevki çıkmıyorbana dişli rakip lazım körükleyecek ateşleyecek
Yine didişebiliriz, ikinize de yeterim evvelallahKimseyle de didişmeyince zevki çıkmıyorbana dişli rakip lazım körükleyecek ateşleyecek
Dolma sarma, hemde bir tabak..09:30
Yeşil çay
1 dilim esmer ekmek
Sucuklu yumurta
Çok az peynir
2 zeytin
1 tk bal
2 çatal kek
16:00 4-5 hurma ve double Türk kahvesi
17:00 1 tabak karışık dolma sarma
1 kase yoğurt
2 lt su
Ben yediğim 3 minicik dolmanın hesabını yapıp vicdan azabı çekiyorum, sen ne yaşıyorsun Gönüüüül? 1 tabak dolmayı nasıl telafi etmeyi düşünüyorsun? Yarın ormanda 10 tur atarsın artık09:30
Yeşil çay
1 dilim esmer ekmek
Sucuklu yumurta
Çok az peynir
2 zeytin
1 tk bal
2 çatal kek
16:00 4-5 hurma ve double Türk kahvesi
17:00 1 tabak karışık dolma sarma
1 kase yoğurt
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?