- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Tamam bu iyi oldu ilk misafirime bu tarifi yapacamBuldum kızlar 30539.sayfadaymış..hay gözünü sevdiğim teknoloji.. teşekkürlermarbling
Çok sevindim canım bu seriyi yarında yap ama 45 dakikaya çıkart zamanı dinlenmelerini düzgün yaptın mı ya da ilk ısınma kaç dakika yaptın 25 dakika dans edecez hareketler de en az dinlenmelerle.45 dakikayı bulur toplamda çünkü12.30
2 h yumurta
4 yeşil zeytin peynir
1 tk kuşburnu marmelatı
1 tk kahvaltılık sos
1 fincan ceviz-yer fıstığı
sade kahve
19.00
2 kase brokoli çorbası(kaselerim küçük)
havuç-kabak tarator 3-4 yk
2 lt su daha da içerim
30 dkberceste_ usulü egzersiz iyi ter attım bugün
20 dk cardio yaptım ben çok zumba dans tarzı şeyleri sevmediğim için 10 dk da hareketler sürdü ama zamanla arttıracağımÇok sevindim canım bu seriyi yarında yap ama 45 dakikaya çıkart zamanı dinlenmelerini düzgün yaptın mı ya da ilk ısınma kaç dakika yaptın 25 dakika dans edecez hareketler de en az dinlenmelerle.45 dakikayı bulur toplamda çünkü
Ben bugün zaruri durumlardan evde yapmadım ama bayagi yürüdüm yarın seninle.birlikteyim canim
Hareketleri yavaş yapman daha etkili olacaktır ve 12 x 3 set arada 15 saniye dinlenme en az 25 dakika sürmesi lazım daha yavaş yap hareketleri kaslarinin kasildigini hisset ve nefes al ki oksijen yağı yaksın20 dk cardio yaptım ben çok zumba dans tarzı şeyleri sevmediğim için 10 dk da hareketler sürdü ama zamanla arttıracağım
Günaydın canm :) valla ben de hava güzelleşince kendime geldim uzun zaman sonra ilk defa dün gece yarına hevesle uyudum sabah olsa da kızımla balkona çıksak yine beni darlasa yine oyun oynasak diyerek uyudum :)Günaydın kızlar istanbulda miss gibi hava var içim açıldı vallaen azından balkon sezonunu açmış olduk dışarı çıkamasakta
Gördüm cnm 54 kiloya düştüğüm gün yapcam
Soğuk hava insanın içini karartıyo cidden cnm ya, ohh alın oyuncaklarınızıda miss gibi temiz hava alır minnakGünaydın canm :) valla ben de hava güzelleşince kendime geldim uzun zaman sonra ilk defa dün gece yarına hevesle uyudum sabah olsa da kızımla balkona çıksak yine beni darlasa yine oyun oynasak diyerek uyudum :)
Ben bi ayılabilsem :)Soğuk hava insanın içini karartıyo cidden cnm ya, ohh alın oyuncaklarınızıda miss gibi temiz hava alır minnak
Geçmiş olsun canım, maydanoz, maydanoz suyu iyi gelir mi acaba?Ben bi ayılabilsem :)
Her yerim ödem olmş bu sabah romatizmal olarak kötü uyandım toparlayamıyorm kendimi hala.
Savah ödemini atmak için hızlı bir yöntem biliyor musun canım ?
Yoğurt tüketebilirsin cnm, maydanoz ve ananasta iyi geliyor, bide hareket etmekte çok önemli sürekli hareketsiz oturmak falanda ödem yapar bende öyle en azındanBen bi ayılabilsem :)
Her yerim ödem olmş bu sabah romatizmal olarak kötü uyandım toparlayamıyorm kendimi hala.
Savah ödemini atmak için hızlı bir yöntem biliyor musun canım ?
Ya canm kusura bakma ancak bakabildim buraya çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)Yoğurt tüketebilirsin cnm, maydanoz ve ananasta iyi geliyor, bide hareket etmekte çok önemli sürekli hareketsiz oturmak falanda ödem yapar bende öyle en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?