14.00
yeşil mercimekli omlet içine peynir de kattım
4 yeşil zeytin
2 küçük kare tahin helvası
17.00
3 yk bulgur pilavı
2.5 lt su
45 dk egzersiz
az görünüyor olabilir ama omlet 2-3 kişilikti ve fena tok tuttu beni arada yaparım gene bulgur pilavı da şişiriyor gene de vazgeçemiyorum yahu çok severim
yeşil mercimekli omleti yarışmacıların sağlıklı yemek tarifleri topiğinde gördüm ben de baya doyurucu oldu yeşil mercimeği çok severim zatenYeşil mercimekli omlet haaa.. çok marjinal gerçekten tebrik ediyorum canım
Yeşil mercimek acayip tok tutuyor. Ben çok seviyorum..
Ramazanda nasıl besleneceksiniz kizlar.. 1 kere karatayin ekmezsiz ramazan diyetini uygulamistim acikmamistim hiç.. 1 gün denedim yanlış anlaşılmasın..
bu yıl oruç tutasim var niyetine girdim bakalım inşallah.
Troid ve şeker çok az yüksek çıktı malesef.simdi biraz diyet yapicam.oyuzden burdayım...Keçi partisi hiç duymadım canım.. un, yoğurt, karbonat, tuz ve suyla hamur yoğurup biraz kalın açıp (kalın derken 3 mm kadar ) kesiyoruz kare kare. Kızgın yağda kızartıyoruz. Çok güzel kabariyolar, ortası boş oluyo bildiğin. Bu yüzden kabartma adı
hepiniz bu konuda benden çok tecrübelisiniz.. hamilelikte Kilo alınır verilir sağlıklı olunda ikinizde önemli olan o bence❤
Ben ekmek normalde de hiç yemiyorum 3 yıl olacak ve dediğin gibi ekmek aciktiriyo bazen eğlencesine aldık karantinadaydi ya ekmeği akşam çok yedim OgünYeşil mercimekli omlet haaa.. çok marjinal gerçekten tebrik ediyorum canım
Yeşil mercimek acayip tok tutuyor. Ben çok seviyorum..
Ramazanda nasıl besleneceksiniz kizlar.. 1 kere karatayin ekmezsiz ramazan diyetini uygulamistim acikmamistim hiç.. 1 gün denedim yanlış anlaşılmasın..
bu yıl oruç tutasim var niyetine girdim bakalım inşallah.
Hadi bakalım yarın kalkar kalkmaz yaz merak ettimİyi geceler yatayım erken kalkicam. İse gidicem yarın 6 da evden çıkmam lazim en geç 5 buçukta uyanmam lazım (sartlandiriyorum kendimi)
Güzel fikir aklımda bulunsunyeşil mercimekli omleti yarışmacıların sağlıklı yemek tarifleri topiğinde gördüm ben de baya doyurucu oldu yeşil mercimeği çok severim zaten
ramazan için planım:ilk hurma+2 bardak su+çorba sonra 5-10 dk dinlenme ana yemek
1-1.5 saat sonra egzersiz
12 gibi ders çalışmaya başlayacağım 1 sade kahve+kuruyemiş veya sağlıklı tatlı
sahura kadar ders çalışırım bu saatlerde bol su ve 1 fincan yeşilçay içeceğim sahurda da yumurtalı kahvaltı yaparım ve kapanış
Ben ekmek normalde de hiç yemiyorum 3 yıl olacak ve dediğin gibi ekmek aciktiriyo bazen eğlencesine aldık karantinadaydi ya ekmeği akşam çok yedim Ogün
Sahurda yumurta salatası zeytin bal ceviz bu kadar yerim ben
Tahminlerime göre yarın 73.3 çıkarsın, 100 Gr artı, eksi olabilir..başa baş gidiyoruz
Günaydın canım kazasız belasız gidip gelirsin umarım.Günaydın kızlar
Ben bugün yine hastanedeyim maalesef. Dün arayıp çağırdılar bugün için. Kurul toplanacakmış mahkum hastalar varmış. Dua edin bugünü kazasız belasız halledeyim.
O halde ben biraz soluklanabilirimYalnız çok telaşlanma sanırım çiğköfteden ya da erken tartılmamdan kaynaklı bilmiyorum bu sabah 74 çıktım. Normalde kaçamaksız 4 günün sonunda buna ek olarak spor da var. 200 gram vermiş olmam imkansız. Ama tabii ki moral bozmuyorum
Dikkat et mesafene, hijyenine canımGünaydın kızlar
Ben bugün yine hastanedeyim maalesef. Dün arayıp çağırdılar bugün için. Kurul toplanacakmış mahkum hastalar varmış. Dua edin bugünü kazasız belasız halledeyim.
Çok iyi gercektenGünaydinn ❤
Çok sartlandirmis olmalıyım ki bı uyandım kör karanlık geri uyudum şimdi uyandım. İlk gün için fena değil demi saat tam 8
Ben o duruma inanmıyorum ekmek gereksiz birşey sadece melemende ihtiyaç duyuyorum sabahlarıGüzel fikir aklımda bulunsun
Onceden ekmegi kahvaltıda yiyordum sadece.. fakat diyetlerde mutlaka 1 dilim ekmek yiyin diyorlar ya o yüzden 1 dilim yiyorum artık mutlaka..
Allah yanında canım inşallah sagsalim bitirirsin işleriniGünaydın kızlar
Ben o duruma inanmıyorum ekmek gereksiz birşey sadece melemende ihtiyaç duyuyorum sabahları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?