Akşam yemeğin 500-550 kalori, sabahki ni de toplamda eklersek, 600 kalori civarındasın...çok güzel maşallah...1 yumurta ile akşama kadar iyi dayanmışsın, akşam da kendini tutmuşsun bence..Akşamın detayını yazayım.
2 tane sahanda yumurta
beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
4 tane cherry domates
1 tane salatalık
1 tane yeşil biber
2 dilim tam buğday ekmeği
Kompostoda kayısı erik elma şeftali kurusu vardı, şekersiz, pekmezle yaptım..Oooooooo bizim kız coşmuş vallahiKabartma ne pişi gibi bişey mi? İlk kez duydum. Kapanış için seni tebrik ediyorum muhteşem bir kapanış yapmışsın. Bu hafta kaçamak yapmıyorum yaaaaaa ohhhhh istediğim gibi sopalayacağım sizi
Komposto ne kompostosuydu? Şeker var mıydı içinde? Kahvaltı batmış zaten de çok sağlıksız olmuş bugünün. Ama yürüyüşün süper bu arada ben akşam eve geldiğimde tartıldım 73.6 çıktım
Benim dolma da Antep usulü eşkili salçalı acılı kuru dolmasıydı zatenOhh iki gündür dolma yiyorsun gözüm ustundeüstüne de gözleme ohh ya bizde burada kendimizle cebellleselim
Valla Antep usulü dolma yapacam olacağı o olacakvalla külliyen zararsiniz bu nasıl menüler ya
Valla dolmalık kuru patlıcan var evdeBenim dolma da Antep usulü eşkili salçalı acılı kuru dolmasıydı zatenşükür bitti..
Yap yap, ekşisi ve salçası bol olursa daha güzel olur...bi de ev yufkasının içine sararsan...ohh..misssValla dolmalık kuru patlıcan var evde
Yapacam artık
Ev yufkası mi nerden bulayım kızYap yap, ekşisi ve salçası bol olursa daha güzel olur...bi de ev yufkasının içine sararsan...ohh..misss
Oralarda satılmılyo mu? Kayseri de unlu mamulleri satan yerlerde paketli satılıyoEv yufkası mi nerden bulayım kız
Ben mantı türü yufka türü kulllanmiyorum pek çok istersek yufka böreği yaparım oda ayda yılda birOralarda satılmılyo mu? Kayseri de unlu mamulleri satan yerlerde paketli satılıyo
En iyisi canım,Ben mantı türü yufka türü kulllanmiyorum pek çok istersek yufka böreği yaparım oda ayda yılda bir
Akşam yemeğin 500-550 kalori, sabahki ni de toplamda eklersek, 600 kalori civarındasın...çok güzel maşallah...1 yumurta ile akşama kadar iyi dayanmışsın, akşam da kendini tutmuşsun bence..
Kompostoda kayısı erik elma şeftali kurusu vardı, şekersiz, pekmezle yaptım..
Bugün sabah sağlıksız beslendiğim için akşam yememiştim, az önce elim ayağım döküldü, önce 3-5 yerfıstığı ve kabak çekirdeği yedim, hızımı alamadım eşim yemek yerken bi kaç kaşık salata da yedim.
Çok sağlıksız olmuş sen de farkındasındır çünkü hala aç hissediyorsun. Aynen dediğin gibi karbonhidrat insanın dengesini şaşırtıyor. Yoğurt varsa biraz yoğurt ye canım. Yarın yeniden güzel bir başlangıç yaparsın.Ben bugun ekmek diye diyeeee ekmeğin içine düştüm bildiğiniz..
Saat 9.00 da 1 has. Yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık, 5 zeytin yarım ev yufkası
15.30 yarım tabak bulgur pilavı, 1 yk arnavut ciğeri, ayran
18.30 2 dilim ekmek peynir
20.00 1 dilim ekmek çikolata, peynir
21.30 ev yapımı puding, etimek
İçim kıyıldı tatlıdan 10-15 tane çilek
Hala aç hissediyorum kendimi.. ekmek böyle işte.. ne kadar çok yersen o kadar acikiyosun..
Geçmiş olsun canım. Güzel bir menü olmuş ama akşamkiler cısssBen bugün daha yeni kendime.geldim çok şükür adet oldum ve karnım ağrıyor
Sabah kahvaltıyı kendim hazirlamadim
Hasta olduğum için yarım simit 3 zeytin ve peynir
Ara türk kahvesi
Akşam kurufasulye pilav yoğurt
Akşam çay az kuruyemiş bisküvi
Bugün if yok bugün kendime izin verdim yarın devam insallah
İyi akşamlar herkese
Sabah 10.30; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Domates,salatalık
2.zeytin
2 adet köfte büyüklüğünde karatay ekmeği (yulaf kepeğinden yapılma)
Ara öğün; 15.00; sütlü türk kahvesi
Yarım kivi
5 ade çilek
Akşam 16.30; 1 kase brokoli çorbası
5 kaşık pırasa yemeği
3/4 kaşık yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 50 dk.
Eşimin işleri canı çok istemiş.dun akşamdan ıslattı bana fasulyeyiÇok sağlıksız olmuş sen de farkındasındır çünkü hala aç hissediyorsun. Aynen dediğin gibi karbonhidrat insanın dengesini şaşırtıyor. Yoğurt varsa biraz yoğurt ye canım. Yarın yeniden güzel bir başlangıç yaparsın.
Geçmiş olsun canım. Güzel bir menü olmuş ama akşamkiler cısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?