Bende anlamıyorum "mutlaka" ekmeği neden tüketiyoruz gerçekten? Bir arkadaş demişti şimdiye kadar ekmek yemiyordum diyetisyene gittim ekmek yemeden kilo verilmez demiş. Ama mantığını kavrayamadim doğrusu.
Keşke yanında bişeyler götürseydin, ama bi yandan da iyi olmuş.. bunu fırsata çevirebilirsinMesainin bitmesine az kaldı ama bende açlıktan öldüm. Başım ağrımaya başladı. Umarım eve gidince kendimi kaybedip saldırmam hiçbir şeyeAllahtan evde kaçamak yapacak yiyecek yok
Ekmek sadece alışkanlık. Annelerimizin küçükken bizi alıştırdıkları bir beslenme şekli. Benim küçük kızım kahvaltıda ne olursa olsun ekmek yemeyenlerden. Eskiden ben de ekmeksiz hiçbir şey yiyemezdim. Ama şimdi günlerce ekmek yemesem de yaşayabiliyorum. Bence o diyetisyen çok normal gelmedi bana. Yok bence öyle bir şey. Ben küçükken çernobil de nükleer santral kazası olunca çaylara radyasyon karıştı diye evde çay içilmemiş. Ben ilk çayımı içtiğimde 18 yaşımdaydım. Ondan önce sıcak suya şeker atar içerdim. Şerbet derler bilirmisiniz bilmem. Mesela şu an çay içmeden kahvaltı yapabiliyorum. Tamamen beslenme alışkanlığıyla ilgili bu işler.
Ekmek dayatma gibi geliyor 2 dilim ekmek bir kase çorbaya eşdeğer kalorisi çorbayı tercih ederim ve çok şükür yemedigimde daha.iyiyim gercektenBende anlamıyorum "mutlaka" ekmeği neden tüketiyoruz gerçekten? Bir arkadaş demişti şimdiye kadar ekmek yemiyordum diyetisyene gittim ekmek yemeden kilo verilmez demiş. Ama mantığını kavrayamadim doğrusu.
Gel bacım gel kaçamakta yol arkadaşlığı yaparım bugün sana.. neyin var hayırdır kim kızdırdı seni böyleÇok sinirlerim bozuk ve kaçamaklarla dolu bir gün ve daha da moralsizim gelemiyomm utanıyomm
Ben de diyorum bu Gönül ün sesi niye çıkmıyor diyeÇok sinirlerim bozuk ve kaçamaklarla dolu bir gün ve daha da moralsizim gelemiyomm utanıyomm
marbling geçen gün kabartma dediiin ve bende bugün uydum sana :) uzuun zamandır aklımdaydı ramazan gelmeden yapıyım dedim :)
Kahvaltı saat 10 da
10 tane keçi patisi /kabartma :)
Domates salatalık Taze soğan
Saat 13.00 de
3 fındık
Saat 18.00 da
1 tane güveçte türlü
2 domates 2 biber
Ve 18.30 da
1 dilim rulo pasta yedim valla
2 litre su
5 dakika twister
Ohh iki gündür dolma yiyorsun gözüm ustundeBen de sabah cozuttum iyice ama sonrasında toparladım sayılır..
12.00
2 küçük dolma, 1 yufkadan ıspanaklı gözleme, 5 yeşil zeytin, 1 çay kaşığı bal, yarım ceviz, yeşil çay..
üstüne 1 elma.
17.00
1 kase komposto ile kapanış..
Şimdi yeşil çay içeceğim, akşam da siyah çay içerim.
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
Ben de bugun kahvaltıda coştum biraz kaptanım, umarım akşamı hafif kapatırım
Keşke yanında bişeyler götürseydin, ama bi yandan da iyi olmuş.. bunu fırsata çevirebilirsin
Olabilir.. şimdi baktım birkaç bişey buldum ama dogrulugu tartışılabilir tabi..
Eki Görüntüle 2623262 Eki Görüntüle 2623263 Eki Görüntüle 2623261
Çok sinirlerim bozuk ve kaçamaklarla dolu bir gün ve daha da moralsizim gelemiyomm utanıyomm
marbling geçen gün kabartma dediiin ve bende bugün uydum sana :) uzuun zamandır aklımdaydı ramazan gelmeden yapıyım dedim :)
Kahvaltı saat 10 da
10 tane keçi patisi /kabartma :)
Domates salatalık Taze soğan
Saat 13.00 de
3 fındık
Saat 18.00 da
1 tane güveçte türlü
2 domates 2 biber
Ve 18.30 da
1 dilim rulo pasta yedim valla
2 litre su
5 dakika twister
Komposto ne kompostosuydu? Şeker var mıydı içinde? Kahvaltı batmış zaten de çok sağlıksız olmuş bugünün. Ama yürüyüşün süper bu arada ben akşam eve geldiğimde tartıldım 73.6 çıktımBen de sabah cozuttum iyice ama sonrasında toparladım sayılır..
12.00
2 küçük dolma, 1 yufkadan ıspanaklı gözleme, 5 yeşil zeytin, 1 çay kaşığı bal, yarım ceviz, yeşil çay..
üstüne 1 elma.
17.00
1 kase komposto ile kapanış..
Şimdi yeşil çay içeceğim, akşam da siyah çay içerim.
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
Eee şeyyy eee kemm kümmOooooooo bizim kız coşmuş vallahiKabartma ne pişi gibi bişey mi? İlk kez duydum. Kapanış için seni tebrik ediyorum muhteşem bir kapanış yapmışsın. Bu hafta kaçamak yapmıyorum yaaaaaa ohhhhh istediğim gibi sopalayacağım sizi
Komposto ne kompostosuydu? Şeker var mıydı içinde? Kahvaltı batmış zaten de çok sağlıksız olmuş bugünün. Ama yürüyüşün süper bu arada ben akşam eve geldiğimde tartıldım 73.6 çıktım
Eee şeyyy eee kemm kümmyok canım pişi çok yağlı oluyor bu nerdeyse hiç yağ çekmiyor. Tavsiye ederim. Yoğurt un tuz karbonat ile yapılıyor. Mayalanma derdi de yok :) ahh bugünden beri eşim gidiyo geliyo eskisi gibi çay keyfimiz yok diyip duruyo :) gitmiş bana tuzsuz çekirdek almış diyo gel bak senin için aldım nolur yalvarırım eşlik et :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?