Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdi hızlıca markete gidip gelmem lazım. Akşam yemeği için eksiklerim var. Sonra uğrarım yine. Bugün işleri bir türlü bitiremedim

Canımmmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah karnen. Umarım bir daha hiç kilo vermek zorunda kalmazsın
Inşallah canım kaptanım benim.Ya ben burdayım biyere gitmiyorum haberiniz olsun.Sevincten 1mile leslie yapıp açildim 30dak da pilates patlattım.Degmeyin keyfime.

Menüm

11:00
1 tane yumurtayla 4-5 parça sucuklu yumurta
Domates, salatalık
Küçük bir parça beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

17:30
6-7 sıkım çiğköfte
Marul
2 tane salatalık turşusu
Yarım bardak ayran

2,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş. Yarım saatini sabah yürüdüm, Yarım saatini de saat 22:00 gibi yürüyeceğim ama sanırım yarım saati de geçer.

Süper menü, ama ben olsam kahvaltıda 1 dilim ekmek yerdim..
750-800 kalorilik beslenmişsin canım..4 aydır hergün kendi kalorilerimi hesaplaya hesaplaya kalorimatik gibi oldum..artık kafamdan hesaplayabiliyorum..

Süper menü, ama ben olsam kahvaltıda 1 dilim ekmek yerdim..
750-800 kalorilik beslenmişsin canım..4 aydır hergün kendi kalorilerimi hesaplaya hesaplaya kalorimatik gibi oldum..artık kafamdan hesaplayabiliyorum..

Oooo süper o zaman. Senden menülere kalori hesabı bekliyorum

1 saat tempolu yürürsen, 350-400 kalori yakarsın ve toplamda bugun yediklerini ve yaktıklarını hesaplandığında 150-200 Gr arası kilo vermiş olursun..çok güzel ve ideal
Yılların bana verdiği tecrübe konuştu..

12.00.
5 küçük dolma, elimin yarısı kadar yufka, 8 yeşil zeytin, çemen, marul, çay

16.00
1 elma, 1portakal

19.00
1 tabaktan az havuçlu patatesli sebze yemeği

Birazdan 3-4 bardak çay da içerim..

Yatana kadar su 3 litre olur
1 saat yürüyüş

Kalori hesabı yaptığın için çok yorum yapmıyorum menüne ama kaçamaksız olması gayet güzel. Ben kendi menülerimi senden saklamak için acaba yazmasamıydım diye düşündüm Sonuçta hesap edebiliyorsun ne kadar kilo verebildiğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…