Sen kaç Gr verdin onu yazmamışsın, bak ben bu sabah sana tüm şeffaflığımla yazdım
Ay ne bilim, niyeyse çok merak ettim.. sanırım gönülle yarışımızdan yorgun çıktım, azıcık soluklanmak istiyorum..Ben henüz verememiş görünüyorum bugün. Cumartesi sabah 73,9 dum. Yarın sabah tartılır söylerim ama o zaman yarışın anlamı kalmıyor ki
Tahminlerime göre yarın 73.3 çıkarsın, 100 Gr artı, eksi olabilir..başa baş gidiyoruzBen henüz verememiş görünüyorum bugün. Cumartesi sabah 73,9 dum. Yarın sabah tartılır söylerim ama o zaman yarışın anlamı kalmıyor ki
Ama helal olsun, çiğköfteden baya az yemişsin..ben olsam dayanamaz en az 10-12 sıkım yerdim..
Menün kaçamaklarını fazlasıyla tolere edecek kadar süper..Selamlar
Sahur 01.00
1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
1 yk menemen
İftar saat 19.55
1 küçük güveçte türlü
1 kase cacık
Bugün eşimin doğum günüydü. evde rulo pasta yaptım sadece 2 çatal tattım
1 tanecik de fındık boyunda çörekotlu kurabiye yedim oğlum benim için yapmış nasıl yemeyeyim:)
Su henüz 1 litredeyim.
Keçi partisi hiç duymadım canım.. un, yoğurt, karbonat, tuz ve suyla hamur yoğurup biraz kalın açıp (kalın derken 3 mm kadar ) kesiyoruz kare kare. Kızgın yağda kızartıyoruz. Çok güzel kabariyolar, ortası boş oluyo bildiğin. Bu yüzden kabartma adıAfiyet olsun canım acaba bizdeki keçi patisi ile aynı şey mi merak ettim onu ben farklı şeyleri denemeye bayılırııımmm
Amin inş.. canım.bu süreçte çok kilo almamam lazım bakalım nasıl yapıcaz.
Çok cebellestim valla bugün bir çikolatayla kapattım kaçamağı sabah kabarma dedikleri pisi yapacaktım yapmadımBugun menüler süper yaa.. maşallah takıma
Heh işte bizde aynı malzemelerle yapıp aynı şekil kare kesip o karenin ortasından bi yarim daha kesiyoruz kızgın yağda pişiyo bildiğin keçi bacağı oluyo bayılırım ben onaaKeçi partisi hiç duymadım canım.. un, yoğurt, karbonat, tuz ve suyla hamur yoğurup biraz kalın açıp (kalın derken 3 mm kadar ) kesiyoruz kare kare. Kızgın yağda kızartıyoruz. Çok güzel kabariyolar, ortası boş oluyo bildiğin. Bu yüzden kabartma adı
hepiniz bu konuda benden çok tecrübelisiniz.. hamilelikte Kilo alınır verilir sağlıklı olunda ikinizde önemli olan o bence❤
Sabah 7 de benim kızı koyayım yanına, uyku mutlu kalmaz, sarılırsın kitaplarınaİyi akşamlar ❤İyisiniz umarım... vallahi ben napicsm bilmiyorum. toparlayamiyorum kafami afedersiniz sığır gibi yatıyorum ders çalışamıyorum.. geç uyuyorum geç uyanıyorum canım hiç birşey yapmak istemiyor. Elimde tel ergenler gibiyim yemin olsun.. en azından kitap okuyun diyorum acilirim 20 sayfa zor okuyorum ptesi dedim bu ptesi toplayamadim kendimi
Erken uyanma yollarını bulmalıyım.. ise gidiyorum diye sartlandirmaliyim kendimitelimi mi kapatsam 2 şer saatlik aralıklarla.. pufff herkesin derdi ayrı işte... neyse uzatmayim...
10.00 da yulaflı yumurta, domates, salatalık, peynir, 5 zeytin, 1 dilim kepekli ekmek
Saat 14.00 1 kase çorba, mantar sote, 2 dilim kepekli ekmek
19.30 1 kase çorba, çeyrek ev yufkası, Arnavut ciğeri
Anasin sen Ana.. Ana olmak kolay değil..Sabah 7 de benim kızı koyayım yanına, uyku mutlu kalmaz, sarılırsın kitaplarına
Ah şu su içme işi beni mahvediyor. Vücut alışmamış ya cok zorlanıyorum su içerkenMenün kaçamaklarını fazlasıyla tolere edecek kadar süper..
Suyun çok az ama. En az 2 litre içmelisin ki bu güzelim menü daha etkili olsun..
İlk defa duydum yeşil mercimekli omleti denemeliyim14.00
yeşil mercimekli omlet içine peynir de kattım
4 yeşil zeytin
2 küçük kare tahin helvası
17.00
3 yk bulgur pilavı
2.5 lt su
45 dk egzersiz
az görünüyor olabilir ama omlet 2-3 kişilikti ve fena tok tuttu beni arada yaparım gene bulgur pilavı da şişiriyor gene de vazgeçemiyorum yahu çok severim
Bence araya meyve de kat ve pilavın yanında yoğurt da yeseydin daha güzel olurdu çok yemekten korkma sağlıksız yemekten kork yediklerin güzel ama az14.00
yeşil mercimekli omlet içine peynir de kattım
4 yeşil zeytin
2 küçük kare tahin helvası
17.00
3 yk bulgur pilavı
2.5 lt su
45 dk egzersiz
az görünüyor olabilir ama omlet 2-3 kişilikti ve fena tok tuttu beni arada yaparım gene bulgur pilavı da şişiriyor gene de vazgeçemiyorum yahu çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?