- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Süpersin canım yaaTeşekkür ederim canım sizin sayenizde silkelenip kendime geldim. Yoksa durumum kötüydü. Al ver al ver nereye kadar gidecek. Bu akşam eşim baklava almış gelmiş. En son bir dilim bana bırakmışlar ve tahmin edin ben ne yaptım? Sadece kokladımÇok güzel kokuyordu ama yemedim Yarışta olmasaydık 3-5 tane yerdim kesin nasılsa yarın dengelerim diye.
Ben şöyle yapıyorum Ramazan sonuçta ibadet ayıMerhabalar ramazanda nasıl olacak bu diyet işi:"(
Ben bu konuda çok katıyımdır. Çünkü tadına bakınca devamını getiriyorum. Artık kararlı olmanın zamanı geldi çünkü çok zaman kaybettim.Süpersin canım yaa
Ben olsam dayanamazdım kesin..
Yarın dengelerim düşüncesi yok mu..hep o mahvediyor diyetimizi..
Ben bunu yersem bugun ve dünki yürüyüşlerim, açlığım, sporum, hemstırlığım...hepsi boşa gidecek diye düşünüyorum ve çoğu zaman etkili oluyor...çok canım istediyse de bi çay kaşığı falan tadıp kendimi durdurabiliyorum genelde..eğer o günlerde yürüyüş yapmadıysam kendimi frenliyemiyorum..durduramıyorum
Akşamki spagetti haricinde iyi bir menü olmuş canım.13.00
4 yk bulgur pilavı+yoğurt
16.00
sütlü kahve+2 enerji topundan yedim dün evde ne varsa katıp yapmıştım tadı güzel oldu
18.30
karnabahar çorbası
spagetti+yoğurt
2.5 lt su
leslie 3 mil yaptım bugün
Sakıncalı yiyeceklerden uzak durmak zor ama eğer yaza incecik ve fit girmek istiyorsak biraz irademize sahip çıkacağız.Merhabalar ramazanda nasıl olacak bu diyet işi:"(
Eski diyetimde hatırlıyorum , böyle bi dilim baklavayı bıçakla 8-10 parçaya ayırıp sündüre sündüre yarım saatte yemiştimBen bu konuda çok katıyımdır. Çünkü tadına bakınca devamını getiriyorum. Artık kararlı olmanın zamanı geldi çünkü çok zaman kaybettim. Eki Görüntüle 2623509
Bana tuzak kurmuş gibiler resmen ama yemeyeceğim
Bugün spor yürüyüş yaptım mı? Bide gece gece nerde yürüyorsun çok merak ettim?Ben bu konuda çok katıyımdır. Çünkü tadına bakınca devamını getiriyorum. Artık kararlı olmanın zamanı geldi çünkü çok zaman kaybettim. Eki Görüntüle 2623509
Bana tuzak kurmuş gibiler resmen ama yemeyeceğim
herşey üst üste geliyor işte öyle bir döbemdeyim ki gözünün üstünde kaşın mı var deşeler döverim.Gel bacım gel kaçamakta yol arkadaşlığı yaparım bugün sana.. neyin var hayırdır kim kızdırdı seni böyle
canım canımBen de diyorum bu Gönül ün sesi niye çıkmıyor diye
aboo pasta da fenaymış ama fazla tozutmamışsın afiyet olsunmarbling geçen gün kabartma dediiin ve bende bugün uydum sana :) uzuun zamandır aklımdaydı ramazan gelmeden yapıyım dedim :)
Kahvaltı saat 10 da
10 tane keçi patisi /kabartma :)
Domates salatalık Taze soğan
Saat 13.00 de
3 fındık
Saat 18.00 da
1 tane güveçte türlü
2 domates 2 biber
Ve 18.30 da
1 dilim rulo pasta yedim valla
2 litre su
5 dakika twister
evet iyi toparlamışsınBen de sabah cozuttum iyice ama sonrasında toparladım sayılır..
12.00
2 küçük dolma, 1 yufkadan ıspanaklı gözleme, 5 yeşil zeytin, 1 çay kaşığı bal, yarım ceviz, yeşil çay..
üstüne 1 elma.
17.00
1 kase komposto ile kapanış..
Şimdi yeşil çay içeceğim, akşam da siyah çay içerim.
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
Cuma günü inşallah niyetliyiz bu Ramazan öncesi bir gevşeme oldu diye. Menü bilmiyorum kaptan hiç yazmadımAnlat bakim noldu? Kaçırsan bile bir yerden tekrar doğru yolu bulman lazım. Lütfen yaz menünü.
Yürüdüm canım 35 dk tempolu. Sitenin bahçesinde yürüyorum. Gayet güvenli bir yer.Bugün spor yürüyüş yaptım mı? Bide gece gece nerde yürüyorsun çok merak ettim?
Ben cuma günü iftardan önce, yada öğleden sonra bildirim yapılır diye düşünmüştüm.
Süper gidiyorsunYürüdüm canım 35 dk tempolu. Sitenin bahçesinde yürüyorum. Gayet güvenli bir yer.
Bu demek kii yarin asilacaz yaniiKızlar cuma günü oruç tutacaklar perşembe sabahtan bildirim yapacaklar olur mu unutmayın sakın yarın yine hatırlatırım
YaniYürüdüm canım 35 dk tempolu. Sitenin bahçesinde yürüyorum. Gayet güvenli bir yer.
Ben oruç değilimKızlar cuma günü oruç tutacaklar perşembe sabahtan bildirim yapacaklar olur mu unutmayın sakın yarın yine hatırlatırım
İftar Menüsündekilerden yiyelim ama 10 kaşığı geçmesin değilmiBen şöyle yapıyorum Ramazan sonuçta ibadet ayı
İftarda ilk hurma 1 kase çorba salata
1 saat sonra eğer canım yemek isterse yiyorum mesela güveç yaptım kesin yerim ama 1 saat sonra haftada bir tatlı yerim
Sahurda yumurta salatası zeytin peynir
Ve kapanış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?