Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Süpersin canım yaa
Ben olsam dayanamazdım kesin..
Yarın dengelerim düşüncesi yok mu..hep o mahvediyor diyetimizi..
Ben bunu yersem bugun ve dünki yürüyüşlerim, açlığım, sporum, hemstırlığım...hepsi boşa gidecek diye düşünüyorum ve çoğu zaman etkili oluyor...çok canım istediyse de bi çay kaşığı falan tadıp kendimi durdurabiliyorum genelde..eğer o günlerde yürüyüş yapmadıysam kendimi frenliyemiyorum..durduramıyorum

Merhabalar ramazanda nasıl olacak bu diyet işi:"(
Ben şöyle yapıyorum Ramazan sonuçta ibadet ayı
İftarda ilk hurma 1 kase çorba salata
1 saat sonra eğer canım yemek isterse yiyorum mesela güveç yaptım kesin yerim ama 1 saat sonra haftada bir tatlı yerim
Sahurda yumurta salatası zeytin peynir
Ve kapanış

Ben bu konuda çok katıyımdır. Çünkü tadına bakınca devamını getiriyorum. Artık kararlı olmanın zamanı geldi çünkü çok zaman kaybettim.
Bana tuzak kurmuş gibiler resmen ama yemeyeceğim

13.00
4 yk bulgur pilavı+yoğurt
16.00
sütlü kahve+2 enerji topundan yedim dün evde ne varsa katıp yapmıştım tadı güzel oldu
18.30
karnabahar çorbası
spagetti+yoğurt

2.5 lt su
leslie 3 mil yaptım bugün
Akşamki spagetti haricinde iyi bir menü olmuş canım.
Merhabalar ramazanda nasıl olacak bu diyet işi:"(
Sakıncalı yiyeceklerden uzak durmak zor ama eğer yaza incecik ve fit girmek istiyorsak biraz irademize sahip çıkacağız.

Eski diyetimde hatırlıyorum , böyle bi dilim baklavayı bıçakla 8-10 parçaya ayırıp sündüre sündüre yarım saatte yemiştim
Ama sen sakın deneme, sonu pişmanlık..

Bugün spor yürüyüş yaptım mı? Bide gece gece nerde yürüyorsun çok merak ettim?

Gel bacım gel kaçamakta yol arkadaşlığı yaparım bugün sana.. neyin var hayırdır kim kızdırdı seni böyle
herşey üst üste geliyor işte öyle bir döbemdeyim ki gözünün üstünde kaşın mı var deşeler döverim.
Ben de diyorum bu Gönül ün sesi niye çıkmıyor diye
canım canım
aboo pasta da fenaymış ama fazla tozutmamışsın afiyet olsun
evet iyi toparlamışsın
Anlat bakim noldu? Kaçırsan bile bir yerden tekrar doğru yolu bulman lazım. Lütfen yaz menünü.
Cuma günü inşallah niyetliyiz bu Ramazan öncesi bir gevşeme oldu diye. Menü bilmiyorum kaptan hiç yazmadım

Yürüdüm canım 35 dk tempolu. Sitenin bahçesinde yürüyorum. Gayet güvenli bir yer.
Süper gidiyorsun
Bugun 200-225 Gr kilo verdiğini tahmin ediyorum..
Kafadan atmıyorum,
günlük kalori ihtiyacı+ spor - yediklerin= çıkan sonuç her 700 kalori için 100 Gr vermiş oluyorsun..seninki de 1500-1600 lerde çıktı bugun..

İftar Menüsündekilerden yiyelim ama 10 kaşığı geçmesin değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…